بله منم وقتی تایپیک رو باز کردن جواب نداده بودین وقتی براشون گذاشتم دیدم شما هم جواب دادین.
بله منم وقتی تایپیک رو باز کردن جواب نداده بودین وقتی براشون گذاشتم دیدم شما هم جواب دادین.
دوستان ميشه يه برنامه كم حجم معرفي كنين كه باهاش بشه فايل هاي wmv,mpeg,dat رو به MPEG4 تبديل كرد؟
مرسي.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم همچین چیز کم حجمی بتونی پیدا کنی
اینو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MPEG4 Direct Maker 5.6.0 Build 185
MPEG4 Direct Maker Converts VCD/DVD/QuickTime/AVI/WMV/MPG/RM/RealVideo to divx/xvid/wmv/avi/mpg1/mpeg2/vcd/dvd/mp4/mov/3gp/mp3 video/audio format, Get VHS quality video clips in 400KBPS,Get DVD quality video clips in 800KBPS!
MPEG4 Direct Maker includes:
Batch Converter
Advanced DVD Converter
DVD Converter
Multiple Video Formats Converter(including RealVideo Converter)
QuickTime Converter
AV Player
DVD Player
Features:
Directly convert VCD/DVD/QuickTime/AVI/WMV/MPEG1/ASF/RM/RealVideo to divx/wmv/avi/mpg1/ mpeg2/vcd/dvd/mp4/mov/3gp/mp3
DVD player.
Audio/Video player.
Simple and useful playlist.
Automatically convert multiple files.
Customize divx/wmv format.
Automatically generate the destination file names according to your system time.
حجم 4.1Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. من یه کانورتور صوتی میخواستم که فایل های FLV, WMV, MKV رو به یه فورمتی تبدیل کنه که با DVD Player بشه پخششون کرد. (DivX, Dolby Digital) ممنون.
دوستان لطفا" کاملترین کانورتر رو که توانایی تبدیل اکثر فایلهای صوتی و تصویری رو بهم داشته باشه به من معرفی کنید و در صورت امکان لینک دانلود رو هم قرار بدید؟ آیا نرم افزار Total Video Converter این قابلیت رو داره ؟؟؟در این صورت لینک دانلود آخرین ورژن این نرم افزار رو لطف کنید.
با سپاس رضا
Last edited by reza,n; 26-01-2008 at 00:00.
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم و نمی دانستم چیکار باید کرد ! من یک نرم افزار می خواهم که مثلا 14 الی چند فیلم را در یک دی وی دی رایت کرد اگر ممکنه راهنمایی فرمایید ...
با تشکر از شما
شما با یه کانورتر مثل این پایینی فیلمهاتون رو تبدیل کنین به divx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای 14 تا باید bitrate رو باید پایین بگیرید بعد برای منو و .. میتونی از نرم افزار زیر استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)