تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 275 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

ای بابا سونی اريكسون هم یه خر گوشی ( گوشیِ بزرگ ) مثل اچ دی 2 داده بازار ؟؟؟؟؟
    اوه برادر x10 اومدش و x10 mini تایید شدش
    هنوز خبر نداشتی؟!
    راستی الان بزرگترین lcd رو lg داره با 4.8 اینچ

2. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اوه برادر x10 اومدش و x10 mini تایید شدش
    هنوز خبر نداشتی؟!
    راستی الان بزرگترین lcd رو lg داره با 4.8 اینچ
    x7500 و x7510 اچ تی سی جزو آمار نیستن؟؟؟ حالا شیفت بماند چون جزو گوشیها به حساب نمیاد

مازیار جان رامهای کوک شده اکثرا این تسک منجر رو دارن اگه حوصله تعویض رام رو فعلا نداری از این برنامه استفاده کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو حافظه گوشی نصب و بعد سافت ریست کن.
    دوستان من همۀ تاپیک رو شخم زدم و تا شصتاد متر اون زیر میرا هم رفتم اما اون فیکسر رو پیدا نکردم
    اون فیکسری که دوستان بحثشو کردن رو اچ دی2 جواب نمیده....من تست نکردم ولی مطمئنم جواب نمیده.
    Last edited by M@hdi-B; 18-01-2010 at 20:25.

4. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم اگه ممکنه تمامی ایراد هایی که تا حالا موقع کار با این گوشی باهاش مواجه شدین رو بگین.
    ممنون میشم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم اگه ممکنه تمامی ایراد هایی که تا حالا موقع کار با این گوشی باهاش مواجه شدین رو بگین.
    ممنون میشم.
    سلام بابک خان

هر چه عیب و ایراد داره بگیم ؟؟؟

من تو همین چند صفحۀ آخر یه مُشتی از عیب میباش رو نوشتم نزدیک بود خونِ ما رو بریزن تو این تاپیک

حالا شما میگی هر چی عیب و ایراد داره رو بنویسیم ؟؟؟ در اونصورت تکه بزرگه ام گوشمه

اصلاً شنیدن کِی بود مانند دیدن ؟؟

یکش رو بخرین و خودتون عیبهاش رو کشف کنین و لذت ببرین

فقط خدمتتون عرض کنم که من بارها خواستم همچین با بوکس بکوبم بر فرقِ مبارکش که عینِ سگ زوزه بکشه اما نمیدونم چرا تا یادِ 750 تومنی که از جیبِ مبارکم رفته میافتم یهو دلم براش میسوزه و میبخشمش

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باتری ضعیف

البته در مقایسه با گوشیهای معمولی غیر پاکت و با توجه به صفحه بزرگ این گوشی و سی پی یو پرقدرت بدک نیست ولی برای این گوشی باتری قویتر نیاز بود.من هر روز باید شارژ کنم.یک سر باید نگاهت به درصد باتری باشه

9. 3 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بابک خان

من تو همین چند صفحۀ آخر یه مُشتی از عیب میباش رو نوشتم نزدیک بود خونِ ما رو بریزن تو این تاپیک

حالا شما میگی هر چی عیب و ایراد داره رو بنویسیم ؟؟؟ در اونصورت تکه بزرگه ام گوشمه

فقط خدمتتون عرض کنم که من بارها خواستم همچین با بوکس بکوبم بر فرقِ مبارکش که عینِ سگ زوزه بکشه اما نمیدونم چرا تا یادِ 750 تومنی که از جیبِ مبارکم رفته میافتم یهو دلم براش میسوزه و میبخشمش

سلام
    من توی خرید بین این و iphone 3gs موندم.
    شما که این گوشیو داشتی و کلی هم اکتشافش کردی حاضر بودی جای این یه آیفون میگرفتی؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

شما ظاهراً تا حالا نه ویروس گرفتید و نه اطلاعات سیستمتان از بین رفته که اگر این جوری بود به این صورت صحبت نمی کردید ثانیاً شما جز منفی بافی کاری دیگری بلد نیستید. با تشکر
    سلام.

اصلا" ربطی به منفی بافی نداره والا من 8 ساله از پاکت پی سی استفاه میکنم تا الان سیستمم ویروسی نشده البته دلیلش اینه که چون پاکت پی سی فراگیر نیست ویروس نویسها نمیان وقتشون رو بزارن برای یک در صد پایین از مصرف کننده ها اما در مورد از بین رفتن اطلاعات ,این نکته بسیار مهمیه که شما حتما" باید از نرم افزارهای بکاپ گیری استفاده کنید .البته این مطالب نظر من تنها نیست شما میتونید از کاربران حرفه ای که خوشبختانه کم هم نیستند تو این فروم مطالب بالا رو بپرسید و نظر خواهی کنید.

دوستان من همۀ تاپیک رو شخم زدم و تا شصتاد متر اون زیر میرا هم رفتم اما اون فیکسر رو پیدا نکردم

خیر امواتتون حداقل بگین اسمش چیه تا تو نت بسرچیم پیداش کنین

سلام لینک فیکسر رو براتون میزارم.البته من رو HD2 تست نکردم شما تست کنید اگر جواب داد بگید تا دوستان استفاده کنن.(رو تمام پاکت پی سی هایی که من تست کردم جواب داده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AryanLand; 18-01-2010 at 23:23. دليل: لیتک رو فراموش کرده بودم.

12. 5 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بابک خان

آخرش خودت نفهمیدی چی گفتی
    این گونه پستها اسپیم محسوب میشند
    لطفا تکرار نشه

14. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام
    من توی خرید بین این و iphone 3gs موندم.
    شما که این گوشیو داشتی و کلی هم اکتشافش کردی حاضر بودی جای این یه آیفون میگرفتی؟
    سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
    1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو)
    2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد)
    3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد
    شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته

16. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
    1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو)
    2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد)
    3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد
    شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته
    علاوه بر این نکاتی که دوستمون گفتن، صفحه نمایش آیفون از hd2 کوچیکتره و همچنین رزولوشن صفحه نمایش آیفون هم به مراتب کمتره. زمان آماده به کار باتری (یعنی وقتی که با موبایل کاری نمیکنی و زنگ نمیزنی) در آیفون نسبت به hd2 کمتره. و در نهایت و از همه مهمتر، سرعت پردازنده آیفون 600 مگا هرتز ه ولی مال hd2 یک گیگا هرتز ه. این یعنی hd2 نسبت به آیفون کمتر هنگ میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •