اوه برادر x10 اومدش و x10 mini تایید شدشای بابا سونی اريكسون هم یه خر گوشی ( گوشیِ بزرگ ) مثل اچ دی 2 داده بازار ؟؟؟؟؟
هنوز خبر نداشتی؟!
راستی الان بزرگترین lcd رو lg داره با 4.8 اینچ
اوه برادر x10 اومدش و x10 mini تایید شدشای بابا سونی اريكسون هم یه خر گوشی ( گوشیِ بزرگ ) مثل اچ دی 2 داده بازار ؟؟؟؟؟
هنوز خبر نداشتی؟!
راستی الان بزرگترین lcd رو lg داره با 4.8 اینچ
x7500 و x7510 اچ تی سی جزو آمار نیستن؟؟؟ حالا شیفت بماند چون جزو گوشیها به حساب نمیاد
مازیار جان رامهای کوک شده اکثرا این تسک منجر رو دارن اگه حوصله تعویض رام رو فعلا نداری از این برنامه استفاده کن:
رو حافظه گوشی نصب و بعد سافت ریست کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فیکسری که دوستان بحثشو کردن رو اچ دی2 جواب نمیده....من تست نکردم ولی مطمئنم جواب نمیده.دوستان من همۀ تاپیک رو شخم زدم و تا شصتاد متر اون زیر میرا هم رفتم اما اون فیکسر رو پیدا نکردم
Last edited by M@hdi-B; 18-01-2010 at 20:25.
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه تمامی ایراد هایی که تا حالا موقع کار با این گوشی باهاش مواجه شدین رو بگین.
ممنون میشم.
سلام بابک خان
هر چه عیب و ایراد داره بگیم ؟؟؟
من تو همین چند صفحۀ آخر یه مُشتی از عیب میباش رو نوشتم نزدیک بود خونِ ما رو بریزن تو این تاپیک
حالا شما میگی هر چی عیب و ایراد داره رو بنویسیم ؟؟؟ در اونصورت تکه بزرگه ام گوشمه
اصلاً شنیدن کِی بود مانند دیدن ؟؟
یکش رو بخرین و خودتون عیبهاش رو کشف کنین و لذت ببرین
فقط خدمتتون عرض کنم که من بارها خواستم همچین با بوکس بکوبم بر فرقِ مبارکش که عینِ سگ زوزه بکشه اما نمیدونم چرا تا یادِ 750 تومنی که از جیبِ مبارکم رفته میافتم یهو دلم براش میسوزه و میبخشمش
![]()
باتری ضعیف
البته در مقایسه با گوشیهای معمولی غیر پاکت و با توجه به صفحه بزرگ این گوشی و سی پی یو پرقدرت بدک نیست ولی برای این گوشی باتری قویتر نیاز بود.من هر روز باید شارژ کنم.یک سر باید نگاهت به درصد باتری باشه
سلام
من توی خرید بین این و iphone 3gs موندم.
شما که این گوشیو داشتی و کلی هم اکتشافش کردی حاضر بودی جای این یه آیفون میگرفتی؟
سلام.
اصلا" ربطی به منفی بافی نداره والا من 8 ساله از پاکت پی سی استفاه میکنم تا الان سیستمم ویروسی نشده البته دلیلش اینه که چون پاکت پی سی فراگیر نیست ویروس نویسها نمیان وقتشون رو بزارن برای یک در صد پایین از مصرف کننده ها اما در مورد از بین رفتن اطلاعات ,این نکته بسیار مهمیه که شما حتما" باید از نرم افزارهای بکاپ گیری استفاده کنید .البته این مطالب نظر من تنها نیست شما میتونید از کاربران حرفه ای که خوشبختانه کم هم نیستند تو این فروم مطالب بالا رو بپرسید و نظر خواهی کنید.
سلام لینک فیکسر رو براتون میزارم.البته من رو HD2 تست نکردم شما تست کنید اگر جواب داد بگید تا دوستان استفاده کنن.(رو تمام پاکت پی سی هایی که من تست کردم جواب داده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AryanLand; 18-01-2010 at 23:23. دليل: لیتک رو فراموش کرده بودم.
آخرش خودت نفهمیدی چی گفتی
این گونه پستها اسپیم محسوب میشند
لطفا تکرار نشه
سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو)
2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد)
3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد
شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته![]()
علاوه بر این نکاتی که دوستمون گفتن، صفحه نمایش آیفون از hd2 کوچیکتره و همچنین رزولوشن صفحه نمایش آیفون هم به مراتب کمتره. زمان آماده به کار باتری (یعنی وقتی که با موبایل کاری نمیکنی و زنگ نمیزنی) در آیفون نسبت به hd2 کمتره. و در نهایت و از همه مهمتر، سرعت پردازنده آیفون 600 مگا هرتز ه ولی مال hd2 یک گیگا هرتز ه. این یعنی hd2 نسبت به آیفون کمتر هنگ میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)