تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 175 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

داره خودمونی میشه Lavoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

دوستان سلام! من يه سوال دارم. دايي من الان آمريكاست و ميخواد ‍ژانويه بياد ايران. ازش خواستم يه آيفون بياره. خودش ميگه ميتونه 3gs برام بياره ولي لاكه هم ميتونه آيپاد 4 32 گيگ برام بياره. آيفونو ميگه 320 دلار و آيپاد تاچو ميگه 300 دلار. به نطر شما من چه كار كنم؟ آيفون لاك ميارزه كه 50 هزار تومن بابت هك بدم يا آيپاد بگيرم و گوشيمو نگه دارم؟ آيفون هك شده مشكل نداره؟ ممنون!

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قیمت آیفون اونقدری نیست که شما میگین. شما برای خرید مجبور به بستن قرارداد هستین و قیمت تمام شده گوشی خیلی بیشتر از این مقدار خواهد بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض راهنمايي

با سلام.
    آقا يه راهنمايي مي خواستم.
    من ميخوام از يه جا يه 3gs دسته دوم بگيرم . از كجا بفهمم كه ايراد نداره يا موقع خريد چيشو بايد امتحان كنم؟
    راستي چند بگه خوبه؟
    بگيرم يا نه؟
    چون با پولم مي تونم يه htc hd2 بگيرم از يه طرفم عشق iphon نم چيكار كنم ؟
    ممنون ميشم از جوابتون.

داره خودمونی میشه Lavoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

اين رو ميدونم و همين جور فكر ميكردم اما 2 ماه پيش دو تا آيفون 3gs آورد بدون هيچ قرارداد و اين حرفا و به من گفت اگه بخوام ميتونم يه دونه اش رو بردارم اما ديدم سيم كارت ميني بهش ميخوره گفتم بدردم نميخوره.بعد يكي از دوستام به من گفت ميتونه سيم رو ميني كنه و به داييم گفتم آيفون رو ميخوام گفت داده به كسي و حالا باز ميخواد برام بياره. از چه طوريش من خبر ندارم. حالا با اين وضعيت شما چي ميگيد؟ آيفون رو كه نزديك 400 در مياد بخرم يا آيپاد 300 دلاري رو با گوشي خودم؟ ممنون!

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اين رو ميدونم و همين جور فكر ميكردم اما 2 ماه پيش دو تا آيفون 3gs آورد بدون هيچ قرارداد و اين حرفا و به من گفت اگه بخوام ميتونم يه دونه اش رو بردارم اما ديدم سيم كارت ميني بهش ميخوره گفتم بدردم نميخوره.بعد يكي از دوستام به من گفت ميتونه سيم رو ميني كنه و به داييم گفتم آيفون رو ميخوام گفت داده به كسي و حالا باز ميخواد برام بياره. از چه طوريش من خبر ندارم. حالا با اين وضعيت شما چي ميگيد؟ آيفون رو كه نزديك 400 در مياد بخرم يا آيپاد 300 دلاري رو با گوشي خودم؟ ممنون!
    3GS با سیم کارتهای معمول کار میکنه و میکروسیم مختص آیفون 4 است.

به هرحال اگر اینطور باشه که شما میگید (که مطمئنم چنین چیزی امکان نداره) وسیله 400 دلاری که میشه باهاش زنگ هم زد بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

استاد سلام
    زمانی که میخوام sms بدم نوشته های قبلی موجود در حافظه موبایل جای نوشته های فعلی را می گیرد
    چجوری باید این مشکل را حل کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من از یکی از دوستان تو امریکا پرسیدم گفتش 600$ خرید iPhone براش در میاد... فکر کنم باید ببینی طرف با AT&T قرار داد داره یا نه انگار اگه داشته باشه هزینش خوب در میاد... یکم پیچیدس.

یه سوال دیگه این Unlock factory ها قضیش چیه؟ چرا پس تو سایت apple همچین چیزی وجود نداره؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

یه سوال دیگه این Unlock factory ها قضیش چیه؟ چرا پس تو سایت apple همچین چیزی وجود نداره؟
    با سلام
    آنلاك فكتوري يعني اينكه اين گوشي رو هر جاي كره زمين ببري و هر سيم كارت اپراتوري رو توش بذاري جواب ميده

موفق باشيد.

9. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ARMINYAZDANII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله همین طور هست .
    ولی ios 4.2.1 با سیم کرت های ایران نمی خونه . (فعلا ) کسی اگه روشی بلده بگه ما هم بدونیم .

داره خودمونی میشه m_f_sh_85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستم يه 3gs داره ورژن 3.1.3 بود براش جيل كردم ميگفت بعضي مواقع error آپديت ميده بعد آنتن گوشي ميپره و بايد ريست كني دوباره من براش به 4.1 آپگريد كردم جيل هم كرده يه ماهي مشكلي نداشت باز ميگه هر چند وقت آنتن گوشي كامل ميره و بعد از چند لحظه بر ميگرده بهش گفتم سيم كارتتو عوض كن بازم فرقي نكرد گوشي هم آنلاكه به نظرتون مشكل چيه؟ با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •