کتابای کلاس رمزینه که فیزیک پیش و فیزیک 3 اومده خیلی خوبن درسو خوب توضیح دادن.....فیزیک چطور؟
این کتابای رمزینه که میگن چطوریاست؟
واسه تست هم پیش دانشگاهی آبی قلم چی خوبه.......
کتابای کلاس رمزینه که فیزیک پیش و فیزیک 3 اومده خیلی خوبن درسو خوب توضیح دادن.....فیزیک چطور؟
این کتابای رمزینه که میگن چطوریاست؟
واسه تست هم پیش دانشگاهی آبی قلم چی خوبه.......
نظرت از اندیشه سازان برگشته؟![]()
نه بر نگشته ایشون از رمزینه پرسیدن منم گفتم رمزینه خوبه...نظرت از اندیشه سازان برگشته؟![]()
بچه ها نظرتون درباره ی ریاضی 2 اندیشه سازان چیه؟
ایا کسی تستهاشو زده؟ چند درصد از تستها رو درست زدین؟
منم دیفراسنیلو با چند تا کتاب خوندم به نظرم خوشخوان بد نباشه البته گاج هم خوبه چون جواباش حالت تشریحیتری داره
روی دیفرانسیل زیاد کار کنید ثواب داره
سلام.
نیاز به مشورت دارم
من دیگه تصمیم خودم رو گرفتم که کنکور پزشکی دانشگاه آزاد رو قبول بشم.
حالا یه کتاب خوب مثل کتاب های کلاس رمزینه برای زیست میخوام که مطلب رو توضیح داده باشه کتاب های سبز رو که تعریفش رو شنیده بودم رو دیدم فقط تست داره ولی من یه کتابی می خوام که خوب توضیح داده باشه مثل کتاب های شیمی مبتکران یا مثل کتاب کلاس رمزینه.
واسه زیست دوم وسوم وپیش
یعنی کتابی یخوام که نیازی به کلاس کنکور نباشه
اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.می خوام دیگه شروع کنم زیست رو بخونم
ممنون از همه دوستان
Last edited by Amirdb; 11-08-2009 at 18:38.
اگه سطحت بالاست خوشخوان خوبهسلام
میخواستم ببینم واسه حسابانو دیفرانسیل انتگرال چه کتابی خوبه که ادم از روش تست بزنه؟
اگه وقت داری رمزینه خوبه
اگه هم در حد معمولی مبتکران خوبه
من تو ریاضی هنوز زیاد کار نکردم ولی اندیشه سازان تست هاش ابکیه( البته به جز تست های اخر هر مبحث )! یه چیزی تو مایه های تمرینات کتابه
فکر نمی کنم سخت باشن تست هاشاما به نظر من برای شروع خیلی خوبه
250 درصد تایید میشه.
کنکور امسال حدودا 25 درصد فراتر از کنکور پارسال بود. درباره کنکور همیشه میگن کتاب درسی که من هم با این موافقم. ولی کتاب درسی واقعا چیزی نداره باید چیزایی ازش درآورد که هرکسی مثلا نمیتونه. برای همین کتاب کمک درسی کمک میکنه که جاهای مهم کتاب درسی و نکات نهفته رو متوجه شد.
مثلا کتاب درباره یه موضوعی 1 خط میگه و رد میشه و از همون یک خط هزار نوع تست در میارن.کتاب کمک درسی کمک میکنه که آدم بفهمه کجا چه شکلی مهمه
مطمینی من که اینطور فکر نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)