خود گوشی این قابلیت رو داره .
برو تو قسمت Settings>Security>Privacy Lock اونجا هر قسمت از گوشی رو که می خوای روش پسوورد بزاری انتخاب کن بعد هم پسوورد رو انتخاب کن بعد هم حالشو ببر![]()
خود گوشی این قابلیت رو داره .
برو تو قسمت Settings>Security>Privacy Lock اونجا هر قسمت از گوشی رو که می خوای روش پسوورد بزاری انتخاب کن بعد هم پسوورد رو انتخاب کن بعد هم حالشو ببر![]()
با تشکر آیا در فریمور ترکی کلمه "موبایل" در اس ام اس دریافتی مشابه کدام گزینه زیر نشان داده میشود؟1- موبایل2- لیابوم3-وبایÙ4- □□□□□□
آخری......
دستت درد نكنه اما اون رو ميدونم مي خوام يه جوري باشه كه بخواي بري تو ليست منوها پسورد بخواد .از اونجا كه شما گفتيد نميشه . فكر كنم بايد برنامه اي براي اين كار باشه . اگر دوستان سراغ دارند راهنمايي كنند ...
سلام..قبلا توی همین تاپیک یه سری پسورد معرفی شد برای تقویت صدا و یکی دیگه اش هم دوربین جلو بود..متاسفانه نتونستم توی تاپیک پیداش کنم..ممنون میشم اگه کسی داره بزاه..![]()
تقويت صدا رو نمي دونم ولي دوربين دوم : *#0*# از راست به چپ بزن بعد شماره 8 vga cam .
ممنون خیلی جالبه خوب یه توضیحی میدی.فقط نوشته تست lcd؟ ...مربع رو نفهمیدم برای چیه>؟
بعد با این دوربین دوم که میشه عکس انداخت.؟
=======
ویرایش
اینم پیدا کردم..=======کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش دوم..
راهی هست که بشه تعداد حروف تویnote رو بیشتر کرد..؟؟
Last edited by Mahdi/s; 22-07-2010 at 23:57.
سلام.
جدیدترین فریمور جت بالاخره اومد روی اینترنت
این هم 2تا لینک از فریمور S800MDXJG1 با هر کدوم که دوست دارید دانلود کنید
این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست و فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی نمیتونید فارسی تایپ کنید فقط اگه اس ام اس فارسی براتون بیاد کلمه هارو برعکس و جدا جدا نشون میده.
Mega Upload:Rapid Share:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خوشتون اومد و دانلو کردید مارو از تشکرهاتون بی نصیب نزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام خدمت دوستان...میخواستم بدونم این گوشی بهتره یا s8300...در ضمن این گوشی با چی کار میکنه...چون فکر نکنم مثل 5800 نوکیا قلم داشته باشه!!!!من تو عکسهای این گوشی اصلآ قلم ندیدم...فقط سریع جواب بدید...ممنون
اگه خودش قلم داشته باشه همین امروز میخرمش....تو رو خدا بگین قلم داره یا نه...و اگه داره مثل 5800 نوکیا با خود گوشی حمل میشه؟؟؟در ضمن میشه از اینترنت بی سیمش تو هر شهری استفاده کرد؟؟؟؟؟من 2 روزه این گوشی رو دیدم و امکاناتش رو با سایر گوشیها مقایسه کردم فکر کنم از همه حتی n97 سرتره....ولی دودلم که این بهتره یا s8300.... فقط میترسم نتونم گوشی لمسی رو استفاده کنم...استفاده کردنش راحته؟؟؟دوربینش چطوره؟؟؟به 5800 و n95 میرسه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)