تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 192 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من هم نظر بقیه ی دوستان رو تایید می کنم

چراکه اینجا راهنمایی برای خرید یه کالای خاص هست و هر کسی بر اساس نوع استفاده ای که از این کالا داشته ویا در جاهای

دیگه دیده یا شنیده راهنمایی می کنه

به نظر من استفاده از نظرات مجموع user ها می تونه این دید رو به شخص بده که آیا این کالا در کل خوب بوده یا نه(نظر سنجی رو

برای همین می زارن) چون نظر جمع می تونه توی اکثر مواقع بهترین راهنما باشه

شما اگه به یه سایت فروش کالا های الکترونیک مثل newegg برید می بینید برای یه کالا یه عده بسیار راضی بودن و درجه ی

excellent بهش دادن و خیلی هم ازش تعریف کردن و در عوض برخی در جه ی poor دادن و به شدت ازش انتقاد کردن

نه اونی که تعریف کرده مغازه داره و نه اونی که بد گفته ، از شرکت رقیبه و یا (حامی مصرف کننده!!!!)

این جور افکار، کوته بینی محضه

اما acer هم مانند مابقی برندها مزایا ومعایبی داره ، اما اگه به نسبت قیمت بسنجید خواهی دید که ایسر هم مانند برندی مثل

لنوو بسیار گزینه های مناسبی هستن(از لحاظ بازده به قیمت) و به همین دلیل از خیلی از ایرادهای کم و بیش جزئیش میشه

چشم پوشی کرد، مثلا واقعا

5738 zg برای گیمرها (توی رنج قیمت خودش)بهترین گزینه ی بازار هستش و حتی می تونم به جرات بگم بی رقیب(بر اساس

کانفیگی که داره)

و 5738g هم در نوع خودش بسیار خوبه اما شاید نه مثل جایگاهی که 5738zg داره که رقباش رو توی همین تاپیک مشاهده کردید
    Last edited by nikaan; 13-11-2009 at 14:07.

2. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ببخشید! من قصد را انداختن دعوا و کل کل نداشتم! بهتره جای کل کل به فکر بر طرف کردن مشکل بود تحقیق کرد که این مشکل رو نرم افزاری میشه حل کرد یا نه مشکل از acere اگه مشکل از acer هست خوب بقیه بچه ها هم باید بدونن که علاوه بر اون همه چیزای خوب این مشکلم داره - من از وقتی خریدم فقط همین قضیش اصابمو ریخته به هم وگرنه بقیه چیزاش نسبت به قیمتش خیلی عالی بوده که امیدوارم این مشکلشم نرم افزاری حل شه.
    دوست من تقصیر شما نیست!شما سوال پرسیدی دوستان نباید به قول شما کل کل کنند.
    من ZG قدیم دارم،منم موقعه بازیهای سنگین ایت مشکلو داشتم،ولی با آپدیت کارت گرافیک این مشکل خیلی خیلی کمتر شد.چند وقت پیش هم یه کول پد 10 تومنی گرفتم،دیگه خاموش نمیشه.به نظرم اگه کارت گرافیکو آپدیت کنی و یه پایه زیر لب تاپت بزاری تا از سطح میز بالاتر بیادتا هوا به راحتی خارج بشه مشکلت حل میشه

4. 2 کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

اخویان و خواهران

به نظر بنده ، اگر شخصی میتونه 850 بده ، چرا صبر نکنه و 1.350.000 بده ؟ شما میتونی 1.5 برابر پول بدی و لپ تاپی داشته باشی که 3 برابر انتظاراتت کار کنه ! در این شرایط می تونید آینده نگر باشید ... که dual core تکنولوژی سال 2005 بوده برای لپ تاپ ولی core2 dou P series تکنولوژی جدیدی که هنوز دارند روش مانور میدن

لپ تاپ ها خیلی زود قدیمی می شوند ...
    Last edited by UN.REGISTERED USER; 13-11-2009 at 13:56.

6. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. منم دنبال یک لپ تاپ خوب و مناسب در این محدوده قیمت هستم ، که زمانی که دانشگاه هستم ، بی سیستم نمی رم! من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره ، که من با موس کار کی کنم ، پس زیاد تو خریدم تأثیر نمی زاره!! ولی کیبوردش چه طوره؟! خیلی بده؟ می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! یعنی به کیبورد حساسم!
    و در مورد داغ کردن!!! شرایطش خیلی وخیمه؟ من یک چیزی می خوام که مدت زمان زیادی روشن باشه و اذین نکنه و بی خودی هم کیبوردش داغ نشه!! دوستانی که این مدل رو دارن ، اگه می شه در این مورد توضیح بدن ، که بدونم ه کار کنم!
    خیلی ممنون!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! یعنی به کیبورد حساسم!
    البته که میشه کار کرد ... ببین ، بد یعنی اینه کیبورد رو فشار میاری روش میخواد از اونورش بزنه بیرون ! کلا کلید ها طراحی شون جوری که انگار روی هوا هستند ... ولی کار باهاش سخت نیست ! من خودم یه هفته دستم بود مدل قدیمی اش مشکلی با تایپ نداشتم ... ولی یه چیزی

یه بیسکوییت پاش بخور ، زیر کیبورد میشه پر بیسکوییت ! این در حد افتضاحه !!! یعنی فاصله کلید ها زیاده و زیرش هم خیلی بازه !

و در مورد داغ کردن!!! شرایطش خیلی وخیمه؟ من یک چیزی می خوام که مدت زمان زیادی روشن باشه و اذین نکنه و بی خودی هم کیبوردش داغ نشه!! دوستانی که این مدل رو دارن ، اگه می شه در این مورد توضیح بدن ، که بدونم ه کار کنم!
    خیلی ممنون!
    داغ کردنش دقیقا در حد HP هست ... نه بیشتر و نه کمتر
    Last edited by UN.REGISTERED USER; 13-11-2009 at 14:07.

9. 3 کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. منم دنبال یک لپ تاپ خوب و مناسب در این محدوده قیمت هستم ، که زمانی که دانشگاه هستم ، بی سیستم نمی رم! من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره ، که من با موس کار کی کنم ، پس زیاد تو خریدم تأثیر نمی زاره!! ولی کیبوردش چه طوره؟! خیلی بده؟ می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! یعنی به کیبورد حساسم!
    خیلی ممنون!
    والا کیبوردش بد نیست،منم باهاش زیاد کار میکنم تا الانم هیچ مشکلی نداشتم.این نظر شخصیه خودمه که دارم استفاده میکنم.
    دوست من تو موقعه ی بازی و کارهای سنگین داغ میکنه که راحشم یه پایه یا کول پد. برای من از صبح تا شب روشن و کارای برنامه نویسی می کنم اصلا داغ نمیکنه،کی گفته زیاد روشن باشه داغ میکنه اگه اینجوری بود که اصلا به درد نمیخورد

11. 5 کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره
    کی گفته؟
    من الان حدود 1 ماهه دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.البته درایورش آخرین ورژنه

13. 2 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کی گفته؟
    من الان حدود 1 ماهه دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.البته درایورش آخرین ورژنه
    ممنون از نظرت ، این مطلبی هست که خیلی ها تو این تاپیک هم بهش اذعان کردن! حرف خودم نیست! شما که باهاش کار کردین ، نظرتون در موردش چیه؟ لطفأ هم محاسن و هم معایب و بدون تعصب!

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از آقای حمید ویستا ، مسئول تاپیک(اگر اشتباه نکرده باشم)، تقاضا می کنم یه نظر سنجی در مورد سری 5738 به این تاپیک

اضافه کنند

مرسی

16. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

ایسر 5738 بخریم یا نخریم؟ مسئله این است!

18. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •