میگم این سیگیت که میگید رو میشه عکسش رو بذارید ؟؟؟؟ قیمتش چنده الان ؟؟؟؟ برای این باید هارد اکسترنال جدا خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم این سیگیت که میگید رو میشه عکسش رو بذارید ؟؟؟؟ قیمتش چنده الان ؟؟؟؟ برای این باید هارد اکسترنال جدا خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرچه اينجا تايپك وسترن هست ولي من 135 تومن خريدم هم هارد اكسترنال ميخوره و هم فلش مموري
عكس رو هم نميتونم بذارم (تايپيك وسترنه اينجا) بزارم براي جزئيات بيشتر درباره اين محصول بايد بري اين سايت
تايپيك اختصاصي محصولات سيگيتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 04-04-2011 at 13:27.
کسی از مدل جدید live Hub خبری نداره ؟ تو ایران جایی اورده ؟
سلام دوستان من میخوام تازه بخرم، میخواستم ببینم دقیقاً زیرنویس رو چطوری اجرا میکنید؟ srt میخونه؟ اگه لازمه روی فیلم بچسبونید زیرنویسو چطوری اینکارو میکنید تا کیفیت فیلمم پایین نیاد؟؟
اين سيگيت هر دو نوع زيرنويس srt و sub فارسي را كامل پخش ميكنه ( 4 تا حرف فارسي را چطوري پخش ميكنه) ؟؟
وسترن با فرمت wmv مشكل داره و اكثرا پخش نميكنه . سيگيت تو اين زمينه چطوريه ؟؟
ضمنا فيلمهاي mkv با حجم 30 يا 40 گيگ را بصورت روان پخش ميكنه ؟؟
جواب سوال اول : در حال حاضر فقط زيرنويس با فرمت IDX/sub تونستم استفاده كنم .
جواب سوال دوم : بافرمت WMV امتحان نكردم متاسفانه. فيلمي با اين فرمت نداشتم
جواب سوال سوم :منظور شما از 30 يا 40 گيگ همون مگابايته ديگه !!!!!!!!!!! من MKV با حجمهاي بيش از 300 مگا رو روان اجرا كردم .
مرسي بابت جوابتون
منظورم همون 30 گيگ يعني حجم خيلي بالاست
سلام
اون هم تابحال امتحان نكردم
من خيلي معمولي ازش استفاده ميكنم بخاطر كاهش استهلاك لپتاپ چون زياد فيلم نگاه ميكنم![]()
ولي نكته اي كه خيلي به چشم مياد در هنگام پخش فيلمهاي با حجم بالا و فرمت هاي خاص مثل MKV دستگاه داغ ميشه كه براي حل اين مسئله يه فن 8 سانتي گزاشتم
گرچه بخاطر گرماي بالا مشكلي پيش نيومده بود!!!!
با سلام خدمت همه دوستان یک خبر خیلی خوش بلاخره ارسال اینهمه ایمیل به سایت شرکت wd بی جواب
نموند و اپدیت جدید به تاریخ6/4/2011
اومد و زبان عربی ساپورت میکنه مشکل زیرنویسها حل شد و srt رو کامل پخش میکنه برید حالشو ببرید.![]()
دوستان یعنی هیچ کس اینجا wd رو با win 7 شبکه نکرده یه راهنمایی کنه؟
من با xp مشکلی نداشتم ولی با 7 مشکل دارم تو تنظیمات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)