pooria جان ، کابل خروجی تلوزیون رو چند خریدی ؟
pooria جان ، کابل خروجی تلوزیون رو چند خریدی ؟
بنده از علاءالدين خريدم 7 تومن حدودا 10 روز پيش![]()
حالا دیگه شدیم غریبه آره؟!؟!توی کلوپ رنوار چه می کنی؟! مگه خودت ویوتی اسمارت نداری؟!!!![]()
![]()
![]()
بزارید به تعطیلات برسیم، میزارم.....چون اون موقع وقت زیاد دارم، الان هم دانشگاه دارم هم کار....ریویو گذاشتی ؟![]()
سلام اين هم يه فايل منيجر عالي براي رنوار كه تست شده هم هستش![]()
اينم لينك آخرين ورژنش
لطفا تشكر فراموش نشه
چون ستاره ميخوام:43:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by گوموش; 09-03-2010 at 01:50.
وای گوموش ، اینجا میدن 14 تومن .
سلام دوستان-اخرین قیمت بدون گارانتی این گوشی جنده؟
یه سوال دیگه : واسه کار کردن توی اینترنت چطوره؟میشه فارسی کیورتی نوشت؟
کلا برنامه ی اکسپلوررش چیه؟اپرا مینی داره؟قابلیت دانلود و دانلودresume داره؟
منظورت از اينجا كجاست رفيق؟
آخرين قيمت 2 روز پيش پرسيدم با گارانتي كامتل 290 تومن
تو اينترنت هم عالي كار ميكنه. فارسي كيورتي هم داره . اكسپلور مخصوص خود گوشي هست وعاليه و اپرا ميني هم ميتوني نصبش كني.![]()
1-حاشیه ی کنار گوشی واقعا فلزی هست یا رنگ فلزیه؟
2-استحکام گوشی چطوره؟لقی نمیزنه ؟من به کوچکترین لقی حساس هستم و گوشی رو سریعا میفروشم.
3-توی پکش چه لوازمی هست؟پک بدون گارانتی و کامتل با هم تفاوت دارند؟
4-اونطور که من متوجه شدم GPS این گوشی مثل گوشیهای سیمبین که روشون گارمین نصب میکردیم به صورت افلاین و رایگان نقشه را نشان میده.درسته؟برد وایرلس گوشی چطوره؟به 40 متر میرسه؟
5-من از وایرلس دانشگاه استفده میکنم.ایا سرعت اینترنت وایرلس توی گوشی از لب تاب کمتره؟میشه مثلا یه فیلمی رو دانلود کنم و بعدش قطع کنم و فردا بتونم ادامش رو دانلود کنم؟یعنی نرم افزار دانلو داره که قابلیت resume داشته باشه؟اپرا مینی ریسام داره؟
6-یه سوال خیلی مهمه دیگه: اگه میشه یه عکس از هدفون گوشی بذارید.اون قسمت دوم که به گوشمون وصل میکنیم رو میخوام با کریتیو ep635 عوض کنم 630 که خیلی بزرگه اما 635 هم کوتاهه و هم گردن بند داره -اما سوال من اینجاست که با عوض کردن تیکه ی دوم میشه دوباره با هدفونش صحبت کرد؟در واقع قسمت میکروفون هدفون به بدنه ی بالای هدفون متصل هست یا به تیکه ای که به گوشی متصل میشه.اگه یه عکسی بذارید ممنون میشم.
Last edited by zimka_14162; 09-03-2010 at 16:08.
منظور از اینجا ، همون محل سکونت کنار اسممه دیگه . یعنی شهر بزرگ و پیشرفته ی " ملایر " .
قیمت رنوار و کلیه اینجور کالاها در ملایر نسبت به تهران حدوداً 20 تومن گرونتره . ولی اینطور که معلومه قیمت کابل تلوزیون رنوار دو برابر تهرانه .
البته فکر کنم خواست به من گرون بده . چون واسه گوشی چونه زدم ازش تخفیف گرفتم ، اینه که خواست اون تخفیف رو یه کم جبران کنه .
1-واقعا فلزیه
2-استحکامشم خوبه،تا حالا که مشکلی نداشته،لقی هم نداره
3-همه چی دیگه مثل بقیه ی گوشی ها + قلم خوشگل + دفترچه فارسی (رم توش نیست)
4-نقشه آفلاین داره،وایرلسش رو هم من خیل ی استفاده میکنم ،اما بردش رو نمیدونم چقدره
هفتهی فبل هم با سرعت 120 KB در ثانیه باهاش دانلود کردم
اما این گویش دانلود رزیوم نداره،من تا الان گوشی ندیدم که رزیوم داشته باشه،شما دیدین ؟؟
5-آقا وایرلسش خوبه،بستگی به سرعت محل اتصالت داره
6-هدفونش دو تیکس و میکروفن عضو ثابته،یعنی میتونین قسمت بالایی رو عوض کنین ولی کماکان از میکروفونش استفاده کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)