تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 531 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

13

سلام:
    من 2 تا هارد روی سیستمم بود. امروز ویندوز سون رو نصب کردم. وقتی ویندوز اومد بالا, هارد دوم اصلاً کار نمیکنه. شده مثل زمانی که هارد نو میخریم و باید فرمت بشه تا بشه کار کرد باهاش. وقتی هم کلیک راست میکنم نه سایز میزنه و مینویسه چقدر فضا پر شده. من هم یه عالمه فایل دارم روی اون هارد. چه کار باید بکنم حالا؟

ممنون میشم راهنمائی کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شما بايد زبان غير يونيكد ويندوز را به فارسي تغيير بدهيد
    در كنترل پانل به قسمت
    Regional and language
    برويد
    سپس در تب adimnistrative
    زبان غير يونيكد رو به پرشين تغيير بدهيد

من جواب شما رو دادم
    اگه فارسي رو در تكست با فرمت يونيكد سيو نكنين در باز كردن مجدد چرت و پرت نشون ميده

كرك كه واسه ويندوز 7 فراوانه
    البته بگم نسخه هاي قبل از 7600 ديگه فعال نخواهند شد
    تلاش الكي نكين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا من هر کرکی که نصبیدم جواب نداد..ورژن هم همینی که از انجمن خریدم
    اینی هم که گفتی نصبیده بودم..جواب نداد..
    میشه یه عالمه کرک بینک بزارید یا کرک مخصوص من بسازید

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بچه ها سلام
    من تو ویندوز از این برنامه های زیبا سازی نصب کردم(vista-inspirat+SevenInspirat) حالا ویندوزم شده مثل ویندوز 98 برنامه ها رو هم پاک کردم بازم همینجوریه ممنون میشم یه راه حل بدید تشکر ویندوز هم 64 بیت هستش

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها دیدید تو سون وقتی روی پوشه یا فایل روی taslk bar راست کلیک میکنی گذشته و آخرین چیز هایی که مثلا با مدیا پلیر باز کردی را میاره
    این را چطور میشه غیر فعال کرد؟

یه سئوال دیگه هم وقتی پنجره را به این سمت و آن سمت میبریم که حالت سه بعدی از فضایی که بعد پنجره قرار ممیگیره نشون میده این را هم ممنون میشم بفرمائید چطور غیر فعال کنیم

سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

مشکل قبلیه من حل شد. یه سئوال دیگه داشتم.
    از وقتی من این ویندوز رو نصب کردم به نظرم سرعت دانلوده من کم شده. من ADSL 256 دارم ولی دیگه اصلاً بیشتر از 18 نمیشه سرعت دانلودم!! کسی به این مشکل برخورده تاحالا؟

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

14

من امروز نصبش کردم
    اما یه چیزی برخوردم که بالای سرم کلی علامت سؤال؟ و تعجب! به پرواز دراورد
    من کلی فایل setup برنامه تو یه درایو دارم، دیدم نصف بیشترشون تو این ویندوز اصلا وارد مراحل نصب نمیشن و برای خودشون خارج میشن!!
    مثل winrar 3.90, babylon 8.0.0, firefox 3.5.2, jetaudio 7.5.4.20 و ... همشون آخرین ورژن هستن و روی xp همین ها رو نصب کرده بودم قبلا.
    compatibility و run as administrator و هرچی که به ذهنم میرسید امتحان کردم، فایده نداشت!
    مشکل وقتی حل شد که همون ورژن ها رو دوباره از سایتشون یکی یکی دانلود کردم، دیدم همشون قابل نصب شدن!
    داشتم شاخ در می اوردم!!!
    مگه روی فایل های setup قبلی بعد از یکبار نصب تغییری بوجود اومده بوده!؟ دیدم بله وقتی فایل ها رو کنار هم میزارم چند bit با هم اختلاف حجم دارن!!!
    قضیه چیه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

11

سلام
    بچه ها دیدید تو سون وقتی روی پوشه یا فایل روی taslk bar راست کلیک میکنی گذشته و آخرین چیز هایی که مثلا با مدیا پلیر باز کردی را میاره
    این را چطور میشه غیر فعال کرد؟
    یه سئوال دیگه هم وقتی پنجره را به این سمت و آن سمت میبریم که حالت سه بعدی از فضایی که بعد پنجره قرار ممیگیره نشون میده این را هم ممنون میشم بفرمائید چطور غیر فعال کنیم
    سپاس
    روی لوگوی Start راست کلیک کن و Properties رو کلیک کن بعد در قسمت Start Menu گزینه ای به اسم privacy هست که تیکهاشو بردار.

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من امروز نصبش کردم
    اما یه چیزی برخوردم که بالای سرم کلی علامت سؤال؟ و تعجب! به پرواز دراورد
    من کلی فایل setup برنامه تو یه درایو دارم، دیدم نصف بیشترشون تو این ویندوز اصلا وارد مراحل نصب نمیشن و برای خودشون خارج میشن!!
    مثل winrar 3.90, babylon 8.0.0, firefox 3.5.2, jetaudio 7.5.4.20 و ... همشون آخرین ورژن هستن و روی xp همین ها رو نصب کرده بودم قبلا.
    compatibility و run as administrator و هرچی که به ذهنم میرسید امتحان کردم، فایده نداشت!
    مشکل وقتی حل شد که همون ورژن ها رو دوباره از سایتشون یکی یکی دانلود کردم، دیدم همشون قابل نصب شدن!
    داشتم شاخ در می اوردم!!!
    مگه روی فایل های setup قبلی بعد از یکبار نصب تغییری بوجود اومده بوده!؟ دیدم بله وقتی فایل ها رو کنار هم میزارم چند bit با هم اختلاف حجم دارن!!!
    قضیه چیه
    درود.
    سیستم شما احتمالا ویروس Brontak گرفته بوده. چون این ویروس یه نسخه از خودشو به همه فایل های exe روی هارد میچسبونه و در نتیجه وقتی آنتی ویروس ویروس رو شناسایی میکنه و اونا رو پاک میکنه احتمال آسیب دیدن فابل ها هست.
    هیچ بعید نیست که هنوزم این ویروس رو داشته سیستمت داشته باشه!

10. 2 کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل قبلیه من حل شد. یه سئوال دیگه داشتم.
    از وقتی من این ویندوز رو نصب کردم به نظرم سرعت دانلوده من کم شده. من ADSL 256 دارم ولی دیگه اصلاً بیشتر از 18 نمیشه سرعت دانلودم!! کسی به این مشکل برخورده تاحالا؟
    جالبيش اينكه براي من زياد شده
    پس ربطي به وين نبايد داشته

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

این مایکروسافت هم هر دقعه فقط الکی زحمت ویندوز عوض کردن میندازه گردنه ما. هر دفعه یه مشکلی داره و آدم مجبور میشه باز هم برگرده به ایکس پی. بعد از چند ماه اولین باره ساعت 1 شب, سرعت دانلوده من از 12 بیشتر نمیشه! این هم به لطفه ویندوزه رویائیه 7 هستش.ممنون از راهنمائی همتون!! ما برمیگردیم به XP

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •