تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 192 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1913

نام تاپيک: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

فایل های گوشیتون رو ضمیمه کردم دانلود کنید و همراه با آموزش این تایپک برنامه ها رو ساین کنید و نصــب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید!
    دمت گرم اما يعني چي ساين كنم

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

با كتمپيوترم ساين كنم؟

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

ان 97 گوشيم

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

opda[1].cn_N79_jak_1300_358226038777990.cer
    اينجا نوشته ان 79

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دمت گرم اما يعني چي ساين كنم

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

با كتمپيوترم ساين كنم؟

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

ان 97 گوشيم

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

opda[1].cn_N79_jak_1300_358226038777990.cer
    اينجا نوشته ان 79
    خب دوست عزیز این همه راهنمایی کردم حالا میگی ساین یعنی چــی ؟
    این تایپک رو برات معرفی کردم که بخونــیش نه بازش کنی !
    توضیح سایـــن :
    با یه مثال جواب سوال اول رو میدم.فرض کنید یه برنامه رو از اینترنت و یا هر جای دیگه پیدا کردید و اونو تو گوشیتون نصب کردید.شما که نمیدونید این برنامه رو چه کسی نوشته و یا برای چی نوشته. حالا از شانس بد شما اون برنامه ای که نصب کردید رو یه آدم خلاف مثل من نوشته و از نوشتن این برنامه مقاصدی داره مثل آسیب زدن به گوشی های دیگران مثل همین ویروس هایی که هی در موردشون میشنوید , استفاده از مطالب یا فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و اخاذی از اونها و چندین دلیل دیگه.حالا شما به عنوان یه کاربر معمولی از کجا بدونید که یه برنامه خوب هست یا نه ؟ شرکت سازنده سیستم عامل سیمبیان اومده و این مشکل رو برای شما حل کرده و اون هم اینطوریه که سیستم عامل خودش رو طوری طراحی کرده که هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز میکنه و اگه یه سری کد یا الگوریتم خاصی تو برنامه ببینه اجازه نصب به اونها میده در غیر این صورت نصب متوقف میشه.حالا این کدی که تو برنامه ها هست از کجا میاد؟ شرکت سازنده سیبیان به همه سازندگان برنامه برای این سری گفته که اگه میخوان برنامه هاشون تو گوشی های نوکیا سری 9.1 نصب بشه باید یه نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا بعد از تست و در صورت بی عیب بودن اونها این کد و یا الگوریتم رو به برنامه اضافه میکنن تا قابلیت نصب رو داشته باشن.پس با این حساب همه برنامه هایی که تو بازار هستند ساین شده هستند.خوب حالا که تقریبا فهمیدیم ساین چیه این سوال پیش میاد که خوب اگه اونها ساین شده هستند پس ما چرا باید دوباره ساین کنیم؟جواب اینه که چون این الگوریتم ساین طوری طراحی شده که اگه کسی مثل هکر ها و کرکر های عزیز اونها رو باز کنن این کد و یا الگوریتم از بین میره و برنامه میشه ساین نشده و چون ما از برنامه های کرک شده و یا قفل شکسته و به صورت مجانی استفاده میکنیم و چون یه کرکر برای کرک کردن یه برنامه نیاز به باز کردن برنامه داره تا بتونن قفل اونو بشکنه پس برنامه به صورت ساین نشده درمیاد.حالا چاره چیه؟ چاره اینه که یا شما باید برید و اون برنامه رو از سازنده اصلیش بخرید و یا هم یاد بگیرید که چطور برنامه ها رو ساین کنید.البته این ساین کردن ما با ساین کردن شرکت سازنده سیبیان یکی نیست و اونو برنامه هایی رو که ما ساین میکنیم هنگام نصب اگه دقت کرده باشین میگه که این برنامه تایید نشده هست و بهتره نصب برنامه متوقف بشه و در صورت نصب تمام عواقب ناشی از استفاده از این برنامه پای خود کاربره.پس لطف کنید و هر برنامه ای رو در هر سایتی که دیدید دانلود نکنید و فقط از جاهای معتبر برنامه بگیرید
    اون 79 هم ایرادی نداره مهم IMEI هستـش که درستـــه !!!
    بــرنامه Signsis رو دانلود کنید و این تایپک رو بخونید آموزشش هستش !
    بعد برنامه ساین شده رو روی گوشیتون نصبش کنید
    موفق باشید!

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

از كجا دانلودش كنم ؟؟ لينكي چيزي نيست ازش؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

2

از كجا دانلودش كنم ؟؟ لينكي چيزي نيست ازش؟

تو تایپک آموزشش لینک برنامه رو اون پایین قرار دادم ...
    تو پست نخســت (اول) این تایپــک هم ضمیمه سایــت شده !
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    برنامه رو وقتي اجرا ميكنم تو قسمت Applying Patches گير ميكنه چند بار هم گوشيم رو خاموش / روشن كردم ولي باز هم گير ميكنه

برنامه ي
    ROMPatcher رو كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز تويه سومين پست گفت رو هم نصب كردم ولي ايندفعه تويه appplying patches . . . گير ميكنه

خواهشن اگه كسي راهي بلده راهنمايي كنه

راستي گوشبم n95 هستش و ورژن 1.03 برنامه رو گوشيم نصبه چون ورژن هايه بالاتر رو نصب نميكنه و ارور update error رو ميده

با تشكر از همه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

از دوستان اهل فن سوال داشتم که الان آخرین روش برای هـک کردن گوشی چیه ....؟
    .
    گوشیه منE75 هست هر روشی که امتحان میکنم عمل نمیکنه گفتم شاید این چند وقتی که نبودم روش جدیدی اومده باشه ...
    .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    برنامه رو وقتي اجرا ميكنم تو قسمت Applying Patches گير ميكنه چند بار هم گوشيم رو خاموش / روشن كردم ولي باز هم گير ميكنه

برنامه ي ROMPatcher رو كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز تويه سومين پست گفت رو هم نصب كردم ولي ايندفعه تويه appplying patches . . . گير ميكنه

خواهشن اگه كسي راهي بلده راهنمايي كنه

راستي گوشبم n95 هستش و ورژن 1.03 برنامه رو گوشيم نصبه چون ورژن هايه بالاتر رو نصب نميكنه و ارور update error رو ميده
    با تشكر از همه
    ورژن های دیگه رو امتحان و تســـت کن تنها ورژن 1.3 که نیســت !!!
    از دوستان اهل فن سوال داشتم که الان آخرین روش برای هـک کردن گوشی چیه ....؟
    .
    گوشیه منE75 هست هر روشی که امتحان میکنم عمل نمیکنه گفتم شاید این چند وقتی که نبودم روش جدیدی اومده باشه ...
    .
    ممنون
    نه سامان جون روش هــک جدید نیومــده !
    خب چجوری عمل نمیکنه ؟ ارور میــده ؟
    اگه برا همه ورژن ها اینجوریه باید از روش های دیگه استفاده کنــی که برای آپدیت های پایین هستش Secman اگه درســت نوشته باشـــم
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من از هر روشی میام استفاده کنم سر نصب install rootcers میمونه .. هنگ نمیکنه ولی روی این قسمت میمونه ...!!
    .
    از همه روشهای -- هم استفاده کردم بازم همین مشکل بوده ...!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

من از هر روشی میام استفاده کنم سر نصب install rootcers میمونه .. هنگ نمیکنه ولی روی این قسمت میمونه ...!!
    .
    از همه روشهای -- هم استفاده کردم بازم همین مشکل بوده ...!!!!
    همه ورژن ها HelloOX2 رو امتحان کردی ؟
    چون برای منم بعد از آپدیت همینجوری بود همه ورژن ها تو این قســمت گیر میکرد تا ورژن 2.3 اومــد و درســت شد
    برای شما هم باید یکی از ورژن های HelloOX2 کــار کنــه
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

آقا به خدا من هر کاری میکنم هیچکدوم از وژنهای این Hellox روی گوشیم نصب نمیشه که نمیشه ...
    .
    گوشیم هم e75 هست ... به خدا دیگه خسته شدم ...
    همشون تا مرحله install rootcerts میرن ولی توی این مرحله گیر میکنن ... یه ساعتم اگه بزاری همینجوری میمونه ...
    دیگه نمیدونم چیکار کنم ...؟ هم ورژن 2.3 هم ورژن 2.2 هم ورژن 1.3 رو امتحان کردم ولی جواب نداد ...
    .
    میگید چیکار کنم ...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •