یه سوال!
من وقتی میخام یه بازی مثلا 700 کیلوبایتی رو روی مموری کارت نصب کنم حدود 20 ثانیه طول میکشهولی همون بازی روی حافظه خود گوشی 2 ثانیه ای نصب میشه؟
آیا برای شما هم همینطوره یا مموری من اشغاله؟؟
یه سوال!
من وقتی میخام یه بازی مثلا 700 کیلوبایتی رو روی مموری کارت نصب کنم حدود 20 ثانیه طول میکشهولی همون بازی روی حافظه خود گوشی 2 ثانیه ای نصب میشه؟
برا من که هنوز اروری نداده. تازه چند تا نرم افزار و بازی دیگه هم نصب کردم الان دیدم جالب نیست پاک کردم.سلام
پس چرا من که میخام بازی نصب کنم مرتب اررور میده که فضای خالی برای نصب نداره؟
با ابنکه پیش فرض رو گذاشتم روی مموری؟
همه حافظه گوشی و هم مموری جا دارن
برا من که مشکلی نداره. سریع نصب میشه ، البته اون حجم بالا ها مثلا شیش مگی که نصب کردم یکم طول کشید که اونم خیلی نبود در حد چند ثانیه.یه سوال!
Last edited by majid_sd2009; 01-12-2009 at 22:57.
شیش مگ!! بابا من دیکشنری 2 مگی انداختم بیشتر از یک دقیقه طول کشید!
میشه بگی مموری کارتت چیه؟ مارک+حجم+قیمت
ممنون میشم
مال من toshiba 4gig class 4 به قیمت 13500 تومن، ولی فکر کنم تقلبی باشه![]()
این گوشی فقط تا 11 مگ جاوا ساپورت میکنه ... حتا اگه 16 گیگ مموری روش باشه![]()
هی میگم استار بخرین واسه همین چیزاس دیگه
رفیق نا باب خودتیامکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........
ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره....![]()
دروغ میگم آخه ؟ استار محدودیت نصب جاوا نداره ولی این داره ... این خودش خیلی مهمه
اصلاً ببین حسین با کوکی عکس و فیلم میگرفت ؟ نه ... روز اول که استار گرفت کلی عکسو فیلم باهاش گرفت چرا ؟ ... چون دوربین کوکی تعطیله ولی دوربین این تو محیط بیرون عالیه
حالا باز بگو رفیق ناباب![]()
روش که نوشته san disk
دو گیگ هست قیمت هم 10 تومن. یعنی از این بیشتر نداشت برا همون دیگه همینو خریدم
یک جا دیگه بعد سوال کردم گفت چهار گیگ دو مدل داریم ، یکی به همین قیمت شما و اون یکی نمیدونم 16 بود یا 19
گرونتر بود.
چرا پس من هر چی توش چیزی میریزم اخطار نمیده؟این گوشی فقط تا 11 مگ جاوا ساپورت میکنه ... حتا اگه 16 گیگ مموری روش باشه
ممکنه فریمور گوشیت یه چیز دیگه باشه
ممکنه حجمشون از 11 مگ بیشتر نشده باشه ... مثلاً 20 تا بازی 200 300 کیلوبایتیم که بریزی میشه فوقش 6 مگ
الان کلی چیز دیگه هم نصب کردم و فهمیدم تا 21 مگ ساپورت میکنه.
در ضمن برای من پوشه ای به نام Games & Applications در حافظه خود گوشی وجود نداره و فقط در مموری ایجاد شده .
پس شاید بشه 11 مگ هم تو مموری داخلیش بازی ریخت که بشه 32 مگ: دی
دقیقا هیمنطوره!امکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........
ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره....![]()
حسن چرت نگو!هی میگم استار بخرین واسه همین چیزاس دیگه
رفیق نا باب خودتی![]()
دروغ میگم آخه ؟ استار محدودیت نصب جاوا نداره ولی این داره ... این خودش خیلی مهمه
اصلاً ببین حسین با کوکی عکس و فیلم میگرفت ؟ نه ... روز اول که استار گرفت کلی عکسو فیلم باهاش گرفت چرا ؟ ... چون دوربین کوکی تعطیله ولی دوربین این تو محیط بیرون عالیه
حالا باز بگو رفیق ناباب![]()
هی میای اینجارو بهم میزنی!
قضیه عکس هم، دلیلش اینه که من با کوکی فرصت نکردم برم یه جای باحال تا عکس بگیرم، یه دو سه تایی گرفته بودم از درخت و خزنده و چرنده!که گذاشتم تو کلوپ کوکی. ولی وقتی استار گرفتم فرداش وقت کردم برم دربند عکس بگیرم......
![]()
از دوستاني كه فيرم وير آپديت كردن ميتونن بگن چه تغييراتي در گوشي به وجود اومده يا تاثير محسوسي اگر داشته و اينكه چه مقدار زمان تو اي دي اس ال براي آپديت نياز هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)