باید بری تو کافی نت بعدش بری پیش یه کامپیوتر و بعدش دکمه ی E رو بزنی بعدش بالا سمت چپ صفحه همه چیزو گفته که چیکار کنی![]()
باید بری تو کافی نت بعدش بری پیش یه کامپیوتر و بعدش دکمه ی E رو بزنی بعدش بالا سمت چپ صفحه همه چیزو گفته که چیکار کنی![]()
چیزی پیدا نکردم هیچی ننوشته بود دوستان لطفا راهنمایی کنند![]()
سلام
من اسن مشکل رو تو IV داشتم که به اینترنت نمیرفت...
90 درصد از کرک بازیته...
![]()
سام متال آدرس ايميلتو بده تا كرك رو در اسرع وقت برات سند كنم لينكشو الان ندارم اما يه جستجو بكن شايد به نتيجه رسيدي
یعنی پای کامپیتر نمی شینه؟
دوستان می شه کرک razor رو بدید. من نسخه ای دارم که نیازی به نصب نداره. می خوام اجراش کنم نیاز به سریال داره وقتی هم که کرک reloaded رو می ریزم بعد از اجرای بازی و اومدن لوگوی rockstar ارور می ده می آد بیرون!
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم راحت اجرا می شد. اگه مشکل از کرک هست می شه لینکشو بدید
یک مرحله هستش که تونی و یک خانم را باید برسونی و بعد میگه برو کافی نت پای کامپیوتر هم میشینه ولی موندم باید چیکار کنم چون من میرم داخل کافینت میرم اینترنت و بعد میام بیرون دوباره فلش قرمز رنگ داخل کافی نت را نشون میده
یک مرحله هستش اگه اشتباه نکنم به اسم no.3 در نقشه با اسم M هستش اینجا تو لودینگ بازی گیر می کنه تنظیمات گرافیک را آورد پایین ولی جواب نداد دوستان راهنمایی کنند چیکار کنم ؟
کرک هم razor 1911 هستش اگه مشکل کرک هستش کرک را عوض کنم دوباره تمام مراحل را باید از اول برم یا نه؟باتشکر
ببین سعید جان برای کافی نت باید ایمیل هاتو چک کنی و به هر کدوم که لازمه جواب بدی.
امابرای مشکل دیگت مطمئن نیستم مشکل از کجاست اما اگه از کرک باشه کرک خودمو واست می ذارم.
سلام ممنونم از جوابتمن تمام ایمیل هام رو چک کردم و جواب را هم دادم دیگه بی خیال این شخصیت شدم دارم با اون یکی شخصیت میرم ببینم این چی میشه
اشتباه نکن از هیچکدومش نمیشه بیخیال شد.راجعبه کرک شرمندم من بدون کرک بازی میکنم یادم نبود.
کی پچ این رو داره؟اگه بده ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)