اقا این بازی های xgd3رو هارد من اجرا نمیشن یعنی بعد 2 دقیقه میپرن بیرون چیکار باید بکنم تا کی باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ایا اگر ال تی3 بیاد همه ی این مشکلات برطرف میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی ج سوالات منو بده خواهشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا این بازی های xgd3رو هارد من اجرا نمیشن یعنی بعد 2 دقیقه میپرن بیرون چیکار باید بکنم تا کی باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ایا اگر ال تی3 بیاد همه ی این مشکلات برطرف میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی ج سوالات منو بده خواهشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی چندتا فروم خارجی خوندم اگه آپدیت کردید و بازی هاتون اجرا نمیشن یه بار cache رو پاک کنید و بعد کنسول رو restart کنید بعدش بازی ها اجرا میشن ولی فقط از روی دیسک قابل اجرا هستن............
خوشبختانه هرچی بازی XGD3 مهم که قرار بود بیاد , قبل از این آپدیت جدید ماکروسافت اومده...بازیهایی مثل:
Battlefield 3 - MW3 - Gears of War 3 - Driver San Francisco - Skyrim - 007 Golden Eye - AC Revelations - Batman Arkham City
NFS the Run - Saint's Row the Third و غیره.....
شما قصه چی رو میخورین تا بیایین اول تموم این بازیهایی که اومده رو بازی کنید , فریم ور جدید هم میاد
بعدش اگه نیاز شد بازی که قبلا خریده بودین رو دوباره بازی کنین یا مثلا لایو برین میتونین از همون بازی که دارین ایمیج بگیرین بعدش Stealth Patch بکنید و دوباره رایت کنید
آخه بدبختی اینه که حتی با روش تایتل آبدیت و پاک کردن کچ بعد از داشبرد های جدید و تغییرDEA..BINبازم مشکلات فراوونی هست.
حتی برای بعضی ها با این روش ها هم بازی ها اجرا نمیشن.یا با مشکل اجرا میشه.(مثل خود من)
خلاصه مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه.
کسانی که فعلا یه داشبرد جدید آبدیت نکردن بهتر همونه که آبدیت نکنن و صبر کنن.(سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)تغییر های گرافیکی هم به حدی جذاب نبوده که خودتونو اذیت کنید.
یکی به این c4 بگه جمع کنید بابا ! خداییش من دو ساله میرم لایو، بازی غیر stealth هم فراوون بازی کردم، آپدیت هم اومده و سریع آپدیت کردم، هیچ ترسی هم از بن شدن نداشتم. همیشه دلو زدم به دریا و بازی کردم. الان هم حتی بازی های xgd3 رو لایو بازی میکنم. بن که نشدم هیچی فلگ هم نشدم. این قضایا وسیله ای شده برای درآمدسازی هکرهای بیکار. والا به خدا !
بابا عجب شانسی داری ها
خیلی هارو اینجوری دیدم.
همه نکات رو رعایت کرده بودم یه هفته رفتم لایو فلگ نشده بن شدم رفت پی کارش
اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم
راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!
شما از معدود آدمای خوش شانس هستی که بن نشدند.
مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
شاید این بار دیگه بن شی!
من که حرفشو باور نمیکنم
چندین بار کانکت بشی و بن نشی!!!
بروبكس من ايكس باكسم درست شد با اين اپديت جديده همه بازيا رو اجرا ميكنه! 2روز پيش خراب بود الان كه امدم همه رو دارم بازي ميكنم به جز بتلفيد بعد چند دقيقه مياد بيرون.
نه باور کنید.
خیلی از این مورد ها تو فروم و حتی تو شهرمون دیدم.
خیلی اینجوری پیش میاد و خیلی ها هم هستن که تو یه هفته بن میشن و تموم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)