تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 199 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

در آغاز فعالیت nima0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    منچستر انگلیس

پيش فرض

اقا این بازی های xgd3رو هارد من اجرا نمیشن یعنی بعد 2 دقیقه میپرن بیرون چیکار باید بکنم تا کی باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ایا اگر ال تی3 بیاد همه ی این مشکلات برطرف میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی ج سوالات منو بده خواهشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

توی چندتا فروم خارجی خوندم اگه آپدیت کردید و بازی هاتون اجرا نمیشن یه بار cache رو پاک کنید و بعد کنسول رو restart کنید بعدش بازی ها اجرا میشن ولی فقط از روی دیسک قابل اجرا هستن............

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خوشبختانه هرچی بازی XGD3 مهم که قرار بود بیاد , قبل از این آپدیت جدید ماکروسافت اومده...بازیهایی مثل:

Battlefield 3 - MW3 - Gears of War 3 - Driver San Francisco - Skyrim - 007 Golden Eye - AC Revelations - Batman Arkham City
    NFS the Run - Saint's Row the Third و غیره.....

شما قصه چی رو میخورین تا بیایین اول تموم این بازیهایی که اومده رو بازی کنید , فریم ور جدید هم میاد
    بعدش اگه نیاز شد بازی که قبلا خریده بودین رو دوباره بازی کنین یا مثلا لایو برین میتونین از همون بازی که دارین ایمیج بگیرین بعدش Stealth Patch بکنید و دوباره رایت کنید

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوشبختانه هرچی بازی XGD3 مهم که قرار بود بیاد , قبل از این آپدیت جدید ماکروسافت اومده...بازیهایی مثل:

Battlefield 3 - MW3 - Gears of War 3 - Driver San Francisco - Skyrim - 007 Golden Eye - AC Revelations - Batman Arkham City
    NFS the Run - Saint's Row the Third و غیره.....

شما قصه چی رو میخورین تا بیایین اول تموم این بازیهایی که اومده رو بازی کنید , فریم ور جدید هم میاد
    بعدش اگه نیاز شد بازی که قبلا خریده بودین رو دوباره بازی کنین یا مثلا لایو برین میتونین از همون بازی که دارین ایمیج بگیرین بعدش Stealth Patch بکنید و دوباره رایت کنید
    آخه بدبختی اینه که حتی با روش تایتل آبدیت و پاک کردن کچ بعد از داشبرد های جدید و تغییرDEA..BINبازم مشکلات فراوونی هست.
    حتی برای بعضی ها با این روش ها هم بازی ها اجرا نمیشن.یا با مشکل اجرا میشه.(مثل خود من)
    خلاصه مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه.
    کسانی که فعلا یه داشبرد جدید آبدیت نکردن بهتر همونه که آبدیت نکنن و صبر کنن.(سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)تغییر های گرافیکی هم به حدی جذاب نبوده که خودتونو اذیت کنید.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

یکی به این c4 بگه جمع کنید بابا ! خداییش من دو ساله میرم لایو، بازی غیر stealth هم فراوون بازی کردم، آپدیت هم اومده و سریع آپدیت کردم، هیچ ترسی هم از بن شدن نداشتم. همیشه دلو زدم به دریا و بازی کردم. الان هم حتی بازی های xgd3 رو لایو بازی میکنم. بن که نشدم هیچی فلگ هم نشدم. این قضایا وسیله ای شده برای درآمدسازی هکرهای بیکار. والا به خدا !

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یکی به این c4 بگه جمع کنید بابا ! خداییش من دو ساله میرم لایو، بازی غیر stealth هم فراوون بازی کردم، آپدیت هم اومده و سریع آپدیت کردم، هیچ ترسی هم از بن شدن نداشتم. همیشه دلو زدم به دریا و بازی کردم. الان هم حتی بازی های xgd3 رو لایو بازی میکنم. بن که نشدم هیچی فلگ هم نشدم. این قضایا وسیله ای شده برای درآمدسازی هکرهای بیکار. والا به خدا !
    بابا عجب شانسی داری ها
    خیلی هارو اینجوری دیدم.
    همه نکات رو رعایت کرده بودم یه هفته رفتم لایو فلگ نشده بن شدم رفت پی کارش
    اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم
    راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

شما از معدود آدمای خوش شانس هستی که بن نشدند.
    مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
    شاید این بار دیگه بن شی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما از معدود آدمای خوش شانس هستی که بن نشدند.
    مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
    شاید این بار دیگه بن شی!
    من که حرفشو باور نمیکنم

چندین بار کانکت بشی و بن نشی!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بروبكس من ايكس باكسم درست شد با اين اپديت جديده همه بازيا رو اجرا ميكنه! 2روز پيش خراب بود الان كه امدم همه رو دارم بازي ميكنم به جز بتلفيد بعد چند دقيقه مياد بيرون.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من که حرفشو باور نمیکنم

چندین بار کانکت بشی و بن نشی!!!
    نه باور کنید.
    خیلی از این مورد ها تو فروم و حتی تو شهرمون دیدم.
    خیلی اینجوری پیش میاد و خیلی ها هم هستن که تو یه هفته بن میشن و تموم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •