سلام
مبارک باشه گرچه کسی به ما نگفته
درمورد آپدیدت فرییم ور برو سایت نوکیا برنامه مربوط برای آپدیت گوشی رو بگیر(22 مگ) بعد آپ دیدت کن من زیاد به این برنامه های جانبی اعتماد ندارم
سلام
مبارک باشه گرچه کسی به ما نگفته
درمورد آپدیدت فرییم ور برو سایت نوکیا برنامه مربوط برای آپدیت گوشی رو بگیر(22 مگ) بعد آپ دیدت کن من زیاد به این برنامه های جانبی اعتماد ندارم
Last edited by hossein_dig; 13-04-2009 at 09:30.
يعني با اين فريموري كه شما مي گيد نصب كنم ديگه گوشي فارسي مي شه؟
نمی دونم ولی با فونیکس میشه ولی باید داستان بخونی تازه فریم ورش مطمئن نیست کسی هم گارانتی نمیکنه
همون عربی رو بچسب خواستی آپ دیدت کنی فقط نوکیا !!
بازم سلام
از ظهر تا حالا داشتم اين تاپيك را از اول مي خوندم بخاطر اينكه دقيقا بفهمم چجوري فارسي توش تايپ كنم
آقاي مهدي در جايي گفته بودند من براي اينكه خيالم راحت باشه با nsu و تغيير پروداكت كد و دانلود فريمور جديد فارسيش كردم
ولي من نميدونم nsu چيه؟
نرم افزاره؟
لينكشو ميذارين برام
كمك كنيد منم فارسيش كنم،
بقول آقاي مهدي بعضي جاها آدم با فونت عربي بنويسه ممكنه سوء تفاهم شه!
ظاهرا اولین نرم افزار مولتی تاچ برای 5800 یا سیمبین سری 90 ویرایش پنجم ساخته شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nsu مخفف Nokia Software Updater که برنامه آپدیت کننده گوشیهای نوکیاست هست.
اگه موفق به تغییر پروداکت کد شدی اینو دانلود کن. وگرنه به دردت نمی خوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من می خوام یک گوشی 5800 بگیرم لطفا من را راهنمایی کنید
1- اصل این گوشی کجایی هست و اینکه مجارستانی بهتره یا چینی چون من شنیدم مجارستانیش بهتره و اینکه فنلاند که نداره
2-جدید ترین ورژن این گوشی چیه و آیا ورژن 20 در بازار پیدا میشه و اینکه از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
3-نکات لازم هنگام خرید این گوشی چیه تا من بتونم یک گوشی بدون مشکل بگیرم
کمک کنید دوستان!دیشب گوشیمو خاموش کردم زدم به شارج امروز روشن می کنم صفحه روشن میشه می نویسه nokia بعده 1 دقیقه خاموش می شه.چیکار کنم؟
sanak . .
منم مثل دوستمونم
میخوام n81==>5800
اولا کاره خوبی میکنم ؟ ؟ :-)
دوما راهنمایی میخوام . .
دوستان من یه ایرانسل انداختم تو گوشی برا اینتر نت ولی همش دنبال وایرلس لن میگرده من این اینترنتو چطوری فعال کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)