سلام دوستان زمانی که تريال ريست می کنم و به قسمت Activate Trial Version می آید باید به اینترنت وصل شوم این ارور را می دهد
[URL=http://iimage.us/view.php?filename=637_hosein.jpg]
سلام دوستان زمانی که تريال ريست می کنم و به قسمت Activate Trial Version می آید باید به اینترنت وصل شوم این ارور را می دهد
[URL=http://iimage.us/view.php?filename=637_hosein.jpg]
[/URL]
سلام دوستان
key های جدید برای KIS 7,8,9 (تست شده به تاریخ 22 مهرماه 88)
دانلود:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Razel; 25-01-2010 at 00:43.
سلام...
دانلود جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی / 22 مهر 88
موفق باشید♥♥♥
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این روش میشه برای بیش از یک بار استفاده کرد؟
من یه بار استفاده کردم
یعنی الان میشه تقریبا 60 روز ( البته 14 روز تا پایان 30 روز دوم مونده)
ایا میشه 30 روز دیگه هم با این روش تمدید کرد دوباره؟
بله. هر چند بار هم که 30 روز تموم شده رو دوباره برگردونده باشید باز هم میشه بعد از پایان یک ماه دوباره 30 روز رو برگردوند.
مرورگر Internet Explorer رو باز کنید و بالای صفحه از منوی File تیک گزینه Work offline رو بردارید.
فرقی بین نسخه Trial که با کرک زمان 30 روزه رو رست میکنیم و استفاده از Key وجود داره؟
یعنی تو نسخه Trial برنامه کم و کسری نداره ؟
نسخه Trial هیچ فرقی با نسخه ای که با Key فعال بشه نداره. در اصل هم این دو تا یکی هستند چون با وصل شدن به سرور کاسپراسکای یک کلید با مدت زمان یک ماه روی کاسپر نصب میشه. بعد از یک ماه باید خود کاربر کلید رو تهیه کنه. پس در هر دو مورد کاسپر با کلید فعال میشه.
فقط نکته ای که هست من خودم شخصا استفاده از کلید رو به جای کرک ترجیح میدم . چون استفاده از نسخه دست نخورده حس بهتر و مطمین تری به آدم میده تا استفاده از کرک که با دست کاری در محصول ، امکان استفاده از کلید یک ماهه رو دوباره فراهم میکنه. البته همونطور که گفتم این نظر شخصی من هست.
کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی
Security 7, 8, 9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)