بر عكسش هم ميتونه صادق باشه!!!قطبی حتی اگه اندازه گاو هم از مربیگری حالیش نباشه,همون ادبیات و شخصیت و رفتارش میرزه به صد تا از این مربیای ایرانی و امثال مایلی کهن![]()
-----
-----
بر عكسش هم ميتونه صادق باشه!!!قطبی حتی اگه اندازه گاو هم از مربیگری حالیش نباشه,همون ادبیات و شخصیت و رفتارش میرزه به صد تا از این مربیای ایرانی و امثال مایلی کهن![]()
شما فکر میکنی افشین قطبی کیه خوبه خودش تعریف کرد
اونم یه بچه بی پول بود که به اینجا رسید
تنها فرقی که بین اون بچه ها و قطبی بود عرضه ای بود که افشین داشت و به اینجا رسید
خیلی ها گدا بودن اما الان تونستن با سعی و تلاش به جایی برسن
تا موقعی که بشینی بگی به من ظلم شده که کسی واست تره هم خرد نمی کنه
همون جوانمرد های قدیم الان شدن لات و لوت که به هم فحش میدن
از مایلی کهن گرفته تا پروین و پیوس و قلعه نوعی
هیچ کسی نباید الان انتظار صعود از قطبی رو داشته باشه چون شرایط این طور حکم میکنه
اما به قول افشین آفریقا جنوبی منتظر ما باش
راستی چندتا از روزنامه ها نوشته بودن همون استیلی دوباره داره میشه دستیارش
پسر دايي فرح پهلوي و بي پولي؟؟!!!اونم یه بچه بی پول بود که به اینجا رسید
هه هه
این شایعه رو دارودسته علی آبادی راه انداختن که مقبولیتشو کم بکنن و نزارن پارسال سرمربی بشه که ساده لوحا باور کردن و اوناهم به هدفشون رسیدن.
من که تا حالا این رو نشنیده بودم
تا اونجایی که تعریف میکرد و من یادمه مادر دومش مایه دار بوده
پسر دايي فرح پهلوي و بي پولي؟؟!!!خوب اومدی SALE 2000 قربان شکلتم!متاسفانه باید بسوزیم و بسازیم!مگه چاره چیه مهندس میشیم ما هم یک میلیارد برای یه سال کار میکنیم
!
ولی انصافا قطبی تجربه داره اخه!؟به نظر بخاطر محبوبیت انتخاب شده مگه غیر اینه اون بالایی ها جان!.
کلا این بحثا شایعه ای بیش نیست!
من شخصا خوشحالم که قطبی به آرزوش رسید اما به احتمال زیاد خرابش میکنن!
آره مثل اون جریان که هم نام قطبی(رئیس صدا و سیما ) زمان شاه بود و شایعه کردن فامیلش هست
اما بعد تکذیب شد
كي تكذيب كرد؟اما بعد تکذیب شد
خودش!!
خب منم اگه پدرم رضا قطبي بود نميومدم مصاحبه كنم بگم پدرم رضا قطبي هست!!
از قبل اومدنش به ایران من میدونستم دیگه به گل حاجی عمو نمیاد که بگه من از اعضای طاغوت هستم وگرنه........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)