اوه اوه ، این چه عکسیه گذاشتی ؟ اگه الان یکی از برادرای مخلص اتفاقی ببینتش کل p30 رفته رو هوا...بدو بدو زود ادیتش کن شطرنجیش کن
اوه اوه ، این چه عکسیه گذاشتی ؟ اگه الان یکی از برادرای مخلص اتفاقی ببینتش کل p30 رفته رو هوا...بدو بدو زود ادیتش کن شطرنجیش کن
بابا کار ما از این حرفا گذشته =))
اینم ریویوو اختصاصی GSMARENA از دبلیو 995 (هیکارو) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریویو جی اس ام ارن بد نیست ولی همون مشکلاتی که می شد حدس زد ره بهش اشاره کرده از جمله اینکه توانایی پخش divx رو نداره و فیلم برداریش ضعیفه در واقع اگه این دو تا هم خوب بود دیگه این گوشی هیچ عیب و نقصی نداشت
من هم الان خوندمش.من نمیدونم چی میشد این فیلم برداری رو درست میکردن.دی...
اون موقع دیگه سخت میشد از گوشی های se ایراد گرفت.
دوستان مشخصات کامل Idou کی ارایه میشه ؟ مخصوصا CPU, RAM, Weight
سخنگوی اس ای گفته : خوششون نمیاد از این فوفول بازی ها روی گوشی بزارن....!! بچه بازی که نیست که روی گوشی سی پی یو بزارن...!!دوستان مشخصات کامل Idou کی ارایه میشه ؟ مخصوصا CPU, RAM, Weight
روی لنزش نوشته 12 مگاپیکسله ..... کافیه دیگه ..... به نظرم گوشیه کاملی هست ...... مخصوصا اگه فیلم برداری نکنه .....!!
برو برند خودتو مسخره کن.دی...
نه ولی خوب الان زوده.امکان تغییرات مشخصاتش هست.این خودش خیلی خوبه به نظرم.
اینم از سبیت
امروز 8 ام بود دیگه.سبیت هم یا تموم شده یا تموم میشه امشب.هیچ خبری هم نشد.گناهش هم گردن اون کسی که اینجا امد شایعه پراکنی کرد![]()
چرا "اس ای" این "ایکس وان رفرش" رو معرفی نمیکنه؟
الان طبق روال شرکتا قاعدتا باید یه 50 تا ایکسپریا شبیه همدیگه بیاد بیرون کاری که نوکیا تو سری ان و اچ تی سی با دیاموند و .... کردن
اما "اس ای" ؟؟؟؟
خداییش ایکس وان به نظرم الان پادشاه وین موهاس.... اگه اپل نبود رو هوا زده بودم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)