ببخشيد در دو پست قبل اشتباه چاپي شده بود.
بلكه اين :
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
قيمت cowon i9 رو هم اگه ميشه با ظرفيت حافظه اش بنوسيد.
ببخشيد در دو پست قبل اشتباه چاپي شده بود.
بلكه اين :
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
قيمت cowon i9 رو هم اگه ميشه با ظرفيت حافظه اش بنوسيد.
هر برندی یک مدل صدایی داره.
پس نمیشه گفت مطلق کدوم بهتره.
من شخصا از صدای کوون خوشم میاد.
اگه شما مقیم تهران هستی یک سری پایتخت برو اونجا از نزدیک ببین تو دستت بگیر صداش رو تست کن.
شاید یک چیز دیگه گرفتی.
zen x-fi و zen x-fi 2 صداهاي خوبي دارند من هر دوم دلش رو داشتم ولي
اگه يك كوچولو مقايسه كنيد با كاوون مطمئنا نظرتون كاوون رو خواهد گرفت
بله تهرانم ولي ايا ميذارن تست كني؟اگه شما مقیم تهران هستی یک سری پایتخت برو اونجا از نزدیک ببین تو دستت بگیر صداش رو تست کن.
i9 بهترين مدل از cowon است يا بهتر از اينم داره؟zen x-fi و zen x-fi 2 صداهاي خوبي دارند من هر دوم دلش رو داشتم ولي
اگه يك كوچولو مقايسه كنيد با كاوون مطمئنا نظرتون كاوون رو خواهد گرفت
o2 نسبت به i9 چطوره؟
نه بهترین کوون نیست
o2 فعلا بهترین کوون تو ایران هست که تا چند وقته دیگه v5 وارد میشه که از o2 هم بهتره مثلا ویندوز داره
سلام
من قصد خرید mp3 دارم
بودجه 40 تا50 تومن
یک mp3 شبیه فلش مموری
کیفیتش برام مهمه
ظرفیتش 2 یا 4 GB
مدت زمان پخش موسیقی هم زیاد باشه
کجای تهران می شه mp3 خرید
با تشکر![]()
سلام!
b142 یا b143 از سونی!
b142 دو گیگ!60 تومان!
b143 چهار گیگ!80 تومان!(قیمتها حدودی-قیمت تهران رو ندارم!)
من خودم دارم کیفیتش برای من فوق العادس!!!
3 دقیقه شارژ ،90 دقیقه پخش(اینو سونی میگه)!!!!!با usb شارژ میشه!من تهران نیستم!ولی برو بازار کامپیوتر پایتخت!
![]()
u5 به چه فرمتی ضبط می کند؟
منوی مطالعه text فارسی را پخش می کند؟
در u3 آهنگهایی که tag فارسی دارند نمایش داده می شود؟
مطلقا تایید نمیشه!!!ایپاد در گروه درجه دوم محسوب میشه تا اونجا هم بعد از سونی قرار داره
تعارف میکنی اما نسبت نویز به خط بالانس چیزی نیست که سلیقه ای باشه.و.....
اتفاقا در بحث موسیقی احتمالا نه تنها در کوان بلکه در کل بهترین میتونه باشه اونای دیگه در ویدیو قوی ترند نه صدا
iRiver تویه همین قیمت داره
پایتخت
سه راه جمهوری
-----------------------------------------------
حالم از خودم بهم خورد اینقدر که گفتم این نیست .........تاید نمیشه.................باید ببخشید منظوری ندارم ...........نمیخوام بعدنا کسی با خوندن این صفحه دچار اشکال بشه
شما استادین المان های فنی رو خیلی بهتر از من میدونین من که نه مثل شما رشتم برق و نه از این مسائل سر در میارم.
در باره اعوجاج و نسب نویز به سیگنال و ....حق با شماست .
ولی یک چیزی که دوستان تو جاهای مختلف نوشتند این هست که عموم برند های معتبر یک حالت صدا مشخص تو پلیر هاشون دنبال میکنند مثلا:کریتیو ,کوون, سن دیسک,iriever,... هیچ گاه مثلا کیرتیو پلیری نمیسازه که صداش مثل کوون باشه حتی اگه بهتر باشه.
و هر چقدر هم پخش کننده هاشون هم تغییر کنه باز اون حالت صدا تغییر نمیکنه مثلاx5 cowon صداش cold هست و صدای v5 وj3 j مو نمیزنه حتی اگه تنظیمات افکت ها رو یکی بگیریم(افکت های جدید رو خاموش کنیم) یا به قول گفتنی تفاوت صدا تو حالت فلت. تغریبا انگار داریم درباره یک پلیر حرف میزنیم.
کسی که از صدای کوون خوشش بیاد وقتی حالت صدا تغییر کنه چون کلی سال به پخش کننده قبلیش عادت کرده بوده شاید همچین تغییری براش خوشایند نباشه. و یا شاید از اون مدل صدا خوششش نیاد .همین یک دلیل میتونه باشه که کوون bug تو فرکانس low بر طرف نمیکنه و خیلی ها از audiophile ها از آداپتور امپدانس یا به قول دیگه buffer یا هدفون های امپدانس بالا و یا بعضی از آمپلی فایر ها که این مسئله رو مرتفع میکنه استفاده میکنند.
اصلا بزار یک جور دیگه بگم مثلا خیلی ها از صدای بم کوون بدشون میاد اگه بگی خوب طرف flat گوش بده خوب تو اون حالت خیلی پخش کننده ها از کوون تو حالت flatخوش صدا تر هستند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)