تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 198 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام
    اون پسر بچه که شیطان توش رفته حتما باید کشته شه ؟ یا راه دیگه ای هم داره
    اگه قرار کشته شه خودم بکشمش بهتره ؟ یه سیلی به مادرشم بزنم که بره کنار
    یا صحبت کنم مادرش این کارو بکنه ؟
    چند تا راه داره که تو علاقه دوستات تاثیر میذاره.

یا میتونی بچه رو بکشی یا با کمک اون جادوگره که از زندان آزاد کردی مادر بچه رو بکشی و بری تو رویا و شیطون رو از تو جلدش در بیاری یا بری به برج جادوگرا و ازشون کمک بخوای که بهترین کار همین آخریه. هم یه کار انسانیه هم الیستر ازت شاکی نمیشه. حالا خود دانی.

2. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ویرایش شد. behrad66 زحمت پاسخ دادن رو کشیدن

4. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    اون پسر بچه که شیطان توش رفته حتما باید کشته شه ؟ یا راه دیگه ای هم داره
    اگه قرار کشته شه خودم بکشمش بهتره ؟ یه سیلی به مادرشم بزنم که بره کنار
    یا صحبت کنم مادرش این کارو بکنه ؟
    خوب من دقیقا اونجای بازی ام . انتخاب کن که بری به Fade . بعدش موریگان یه راه حل بد میگه و تو بعدش بگو شاید راه دیگه ای هم باشه که الیستر یه راه پیشنهاد میده که بری به برج . اون رو انتخاب کنی بهتره . مدات گیم پلیت هم بیشتر میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اونجا توی Redcliffe castle توی زندانش یه blood mage زندانیه ؟ بعد از رفتن به circle of mage و بدست اوردن کمک اونها قرار شده بیان قصر تا پسره رو نجات بدن . با اون زندانیه چه کار کنم . ازادش کنم یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من می خواستم DLC ها رو دانلود کنم اما تمام لینک های راپیدشیر و هاتفایل به دلیل کپی رایت حذف شده اند کسی لینکی دیگه ای سراغ نداره ؟ ممنون

8. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اونجا توی Redcliffe castle توی زندانش یه blood mage زندانیه ؟ بعد از رفتن به circle of mage و بدست اوردن کمک اونها قرار شده بیان قصر تا پسره رو نجات بدن . با اون زندانیه چه کار کنم . ازادش کنم یا نه ؟
    فرقی نداره. میتونی آزادش کنی و ازش قول بگیری که دیگه از این غلطا نکنه. اونم راهشو میکشه میره. میتونی بذاری همون تو بپوسه و آرل امون دربارش تصمیم بگیره. میتونی هم با چاقو بزنی جرش بدی.

فقط من 10 دفعه لود کردم تا بتونم رفیقامو از خودم راضی نگه دارم. موریگان و للیانا از آزاد کردنش خوششون میاد ولی الیستر و استن شاکی میشن. حالا بقیشونو نمیدونم چون وقتی رفتم سراغش فقط همینا رو داشتم. بجای نفر سومم اون سگ باوفاتو ببر که هر کاری کنی، خم به ابروش نمیاد.

من نمیدونم این رفقای ما چقدر تو کارمون دخالت میکنن. اگه قراره من تصمیم بگیرم چیکار کنم دیگه به اونا چه که تا یه کاری میکنی قهر میکنن. اه اه اه

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فرقی نداره. میتونی آزادش کنی و ازش قول بگیری که دیگه از این غلطا نکنه. اونم راهشو میکشه میره. میتونی بذاری همون تو بپوسه و آرل امون دربارش تصمیم بگیره. میتونی هم با چاقو بزنی جرش بدی.

فقط من 10 دفعه لود کردم تا بتونم رفیقامو از خودم راضی نگه دارم. موریگان و للیانا از آزاد کردنش خوششون میاد ولی الیستر و استن شاکی میشن. حالا بقیشونو نمیدونم چون وقتی رفتم سراغش فقط همینا رو داشتم. بجای نفر سومم اون سگ باوفاتو ببر که هر کاری کنی، خم به ابروش نمیاد.

من نمیدونم این رفقای ما چقدر تو کارمون دخالت میکنن. اگه قراره من تصمیم بگیرم چیکار کنم دیگه به اونا چه که تا یه کاری میکنی قهر میکنن. اه اه اه
    درسته.هر کاری تو بازیش می کنی بالاخره یکی ناراحت می شه. من که وسطای بازی دیگه بی خیال رفیقام شدم و کاری که دوست داشتم انجام می دادم.

راستی اینکه رفقات از دستت ناراحت بشن یا نه دقیقا چه دخالتی تو بازی داره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به talent هاشون اضافه میکنه و یه سری از قدرتاشون رو ارتقا میده اگه ازت رضایت داشته باشن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

درسته.هر کاری تو بازیش می کنی بالاخره یکی ناراحت می شه. من که وسطای بازی دیگه بی خیال رفیقام شدم و کاری که دوست داشتم انجام می دادم.

همونطور که بردیای عزیز گفت هر چی بیشتر ازت خوششون بیاد تواناییهاشون میره بالاتر که خیلی هم مهمه مثلا الیستر جونش بیشتر میشه. استن قدرت ضربه هاش. موریگانم مجیکش میره بالا که وقتی خیلی دیگه باهات گرم بگیرن و توانایی major بگیرن تقریبا قدرتشون دوبرابر میشه.

غیر از توانایی اگه ازت راضی باشن ماموریت شخصی بهت میدن. مثلا الیستر میره سراغ خواهرش یا استن شمشیر توپشو ازت میخواد که هم xp بهت میده هم جذابتر میشه بازی هم اینکه کلا یه جورایی درکشون میکنی دیگه.

چاره چیه باید سوخت و ساخت وگرنه میزدم چپ و راستشون میکردم. بخصوص اون وین فضولو که واسه ما شده منکرات و همش امر به معروف میکنه.

حالمم از اون زوران کثافت بهم میخوره. اصلا یه کلمم باهاش حرف نمیزنم. پشیمونم چرا همون موقع که نفلش کرده بودم نزدم نسل کثیفشو از روی زمین پاک نکردم.

راستی یادم رفت... بعضی کارا رو که بکنی حتی ولت میکنن میذارن میرن دیگم دستت بهشون نمیرسه. حالا نمیگم که مزه بازی واسه کسایی که نرفتن کم نشه.
    Last edited by behrad66; 14-08-2010 at 18:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوبه بازی داره تموم میشه . الان تقریبا دورو بر landsmeet هستم که الیستر راضی شده با ملکه ازدواج کنه . الان توی elf city دارم میپلکم . یکی میشه بگه چند درصد بازی مونده ؟

یه چیز دیگه این فلمث که کشته شد . high dragon چقدر سختره از این ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •