تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 577 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بله دو تا اسمبلر معروف وجود داره NASM و GAS که اینها در نوع کدها با هم فرق دارند، نمی دونم اگر شما قبلا در ویندوز و با اسمبلرهای اون محیط کار کردید حتما NASM رو راحتر و بهتر خواهید دید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی عزیز.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ببخشید!
    یک سوال دارم!
    از اون ارور رد شدم! با Acpi=off
    ولی یادم رفت دسکتاپ نصب کنم!
    الان فقط با شل بالا میاد.
    اما وقتی با روت لاگین میکنم و میزنم :
    apt-get install kde-desktop
    میگه:
    E: Couldn't find package kde-desktop
    چه کار کنم؟!
    (ببخشید اینجا میپرسم! چون دبیان و اوبونتو از یم خانوادن و فکر نمیکنم همچین سوالی ارزش تاپیک داشته باشه!)
    ممنون.
    فکر کنم برای نصب kde در دبیان باید از دستور زیر برید جلو:
    apt-get install kdm kde-core

و تا اونجایی که من می دونم هنگام نصب خودش دبیان gnome رو نصب می کنه! حتی اگر از روی سی دی net version نصب کنید نصب می شه.

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

سلام،
    آقا taia جواب نمیده! 26885 فایل دیگه باید نصب کنم همه همین جوری اند! به 30 مگ میرسه! جنایتیست برای ما دایال آپی ها.
    دی وی دی های 8.04 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ ببخشید نگفتید دیسک هما بهتره یا این دی وی دی ها

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام،
    آقا taia جواب نمیده! 26885 فایل دیگه باید نصب کنم همه همین جوری اند! به 30 مگ میرسه! جنایتیست برای ما دایال آپی ها.
    دی وی دی های 8.04 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ ببخشید نگفتید دیسک هما بهتره یا این دی وی دی ها
    سلام...
    من حقیقتا در مورد سی دی هما هیچ اطلاعی ندارم! ولی در مورد دی وی دی اوبونتو بسیاری از بسته ها روش هست ولی این به معنی به روز بودن اونها نیست(یعنی کار آپدیت رو نمی کنه) ولی بسیاری از بسته های مورد نیاز (۱۰۰٪ نه همشون ) روش هست حالا شما ببینید اگر سی دی هما بسته های به روز رسانی رو هم داره خوب هما رو تهیه کنید و گر نه دی وی دی اوبونتو هم خوب هست.

در کل توجه کنید که تمام بسته های ارائه شده برای توزیعهایی مثل اوبونتو یا خود دبیان حدود ۱۵ گیگا بایت هستند!

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان در اوبونتو 7:10 وقتی روی software source کلیک میکنم باز میشم
    ولی هنور باز نشده بسته میشه !!!!!
    سواله دومم اینه که چطور میتونم فایل هایی که با فرمت RUN هستند(مثله کارت گرافیک و چند تا بازی که دارم )باید نصب کرد؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام،
    آقا اگه ایران هستی، آدرست پستیت رو برای من بفرست تا یه دی وی دی و یه سی دی و یه سی دی شامل کلی بسته که دانلود کردم رو برات بفرستم. توی اون سی دی که خودم دانلود کردم کلی بسته هست، تقریبا هر چی که نیاز داشته باشی.

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

خیلی ممنون
    ولی درمورد سی دی هما خوب یه سی دیه درحالی که دی وی دی ها بسته های بیشتری رو دارند.
    ما در لاس وگاسیم!(ایران)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان چرا از خود سایت اوبونتو سفارش نمیدین تا مفتی بیاد دم خونتون?؟ من نسخه ی قبلی رو سفارش دادم هفته ی بعد اومد دم خونه! راستی این 8.04 از نظر شناسایی سخت افزار بهتر شده?؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان چرا از خود سایت اوبونتو سفارش نمیدین تا مفتی بیاد دم خونتون?؟ من نسخه ی قبلی رو سفارش دادم هفته ی بعد اومد دم خونه! راستی این 8.04 از نظر شناسایی سخت افزار بهتر شده?؟
    برای درخواست ارسال رایگان شما فقط می تونید از سی دی اوبونتو بهره مند شوید، برای دی وی دی باید هزینه رو بپردازید.
    در مورد شناسایی سخت افزار alsa با اینکه پایداریش رو از دست داده و کارتهای بیشتری رو می شناسه ضمن اینکه از سیستم دالبی هم پشتیبانی می کنه بدون نیاز به هیچ تنظیمی.
    در دیگر موارد فکر کنم شناسایی در ۷.۱۰ هم کامل بود.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

برای درخواست ارسال رایگان شما فقط می تونید از سی دی اوبونتو بهره مند شوید، برای دی وی دی باید هزینه رو بپردازید.
    در مورد شناسایی سخت افزار alsa با اینکه پایداریش رو از دست داده و کارتهای بیشتری رو می شناسه ضمن اینکه از سیستم دالبی هم پشتیبانی می کنه بدون نیاز به هیچ تنظیمی.
    در دیگر موارد فکر کنم شناسایی در ۷.۱۰ هم کامل بود.
    نسخه ی cd با dvd چه فرق هایی داره?؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •