تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 298 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

12

اینجا هنوز کسی اس8300 نخریده که دوربینشو با 8510 مقایسه کنه ولی apoosh ‎‏ جان میگه دوربینشون خیلی فرقی نداره
    باتری 8510 اصلا توی اس 8300 جا نمیشه اگه میشد خود سامی این کارو میکرد شما میتونی یه باتری اضافه واسه اس 8300 بخری در مورد شارژر هم مال 8510
    700‏ میلی آمپره فکر کنم الان همه گوشیا 700 باشن ولی سوکت 8510 به 8300 نمیخوره و باید از شارژ خودش استفاده کنی که اگه به فرض محال باتری 8510 تو 8300 جا بشه اگه از شارژر 8300 استفاده کنی و ضعیف تر باشه مشکلی پیش نمیاد فقط بیشتر طول میکشه که شارژ بشه

تو سایت جی اس ام اریا بچه هاش مقایسه کردن میگفتن که نقص دوربین پیکسون و 8510 رو پوشش داده ...

در مورد باطری باید بگم که خیلی از گوشی های سامسونگ باطری هاشون به هم میخوره .. کلا من تا حالا از باطری های گوشی های جدیدش فقط 2 مدل دیدم یا به سمت بالا یا به سمت چپ ...

در مورد شارژر خیلی ممنونم یکی از سوالاتمو بر طرف کردی ...

اخرین قیمت 8510 رو نداری ؟
    Last edited by pulp_152; 25-04-2009 at 18:45.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا همینم پرسیدم پارت جدیدی در کار نیست !!!!! منتظراomnia جدید باشین

مگه میشه پارت جدیدی در کار نباشه ؟ این گوشی میخواد چندین سال به فروش برسه با تعدادی که دفعه اول وارد کردن که نیشه جوابگوی بازار بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان این باطری i8510 داره اعصابمو به هم میریزه.فردا میخوام ببرم مایکروتل ببینم مشکل از کجاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم که از بین s 8300 و i 8510 کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟

قیمت ها که تقریبا یکی هست ... خوشحال میشم راهنماییم کنید
    الان اوضاع بازار 8510 زیاد جالب نیست. شرکت ماکروتل نداره و بدون گارانتیاش خیلی گرونند. یکی از دوستان تو همین فروم بدون گارانتی رو 540 اعلام کرده بود.
    به نظر من راجع به 8510 یکم تامل کن و در ضمن یکم تحقیق کن. به هر کاربر میگی چطوره میگی توپه عالیه اما به نظر من یک سری معایب داره که باید بیشتر توجه کنی تو انتخابت بخصوص موضوع باطریش که واقعا گیج کننده است. یه وقتایی خیلی خیلی عالیه یه وقتهایی واقعا زود تموم میشه حالا تو این مدت چند تا تماس مهم از دست بدی دیگه پای انتخاب خودته.

دوستان راستی راجع به باطری شما چه نظری دارید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-از نظر کیفیت د.ربین که فکر میکنم کیفیت دوربین innov بهتره

2-نه نمیشه باتری innov رو با s8300 عوض کرد چون باتری innov 1200mah هست ولی باتری s8300 880mah
    هست.
    ای کاش باطری 8510 1200 نبود تا لااقل دلمون نمیسوخت وقتی صبح میزدی شارژ و عصری مجبور میشدی دوباره شارژ کنی. من تقریبا 10 روزه گوشیمو گرفتم اما هر روز مرتبا میزنم شارژ بشه. خلاصه یه جورایی اعصاب خرد کنیه.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یکی یه 8510 گارانتی اصلی کم کار کرده تمیز داره با رم 8 میخواد بفروشه اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست پیغام خصوصی بده.

آخرین قیمت بروز چنده؟ حتما بدون گارانتیه چون با گارانتی اصلیش فعلا نایابه.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این باطری i8510 داره اعصابمو به هم میریزه.فردا میخوام ببرم مایکروتل ببینم مشکل از کجاست.
    زیاد سخت نگیر این مشکل تمام 8510 هست و هیچ چاره ای نداره. حتی دوستی باطریشو عوض کرد و نوشو گرفت اما همین وضعیت ادامه داره.

به نظر من این یه اشکال سخت افزاریه که با شارژر اصلی داخل پک گوشیو شارژ میکنی اما چند ساعت بعد شارژش تمومه و نیاز به شارژ مجدد داره.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوستان کمی تحمل کنید تا باتریش درست بشه و یه بار بزارید کامل شارژش خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریو در بیارید و بزارید و شارژ کنید من حدود 1.5 ماه خیلی از باتریش راضی بودم تا اینکه یه بار باتریشو در اوردم و قاطی کرد ولی الان خدا رو شکر خیلی خوب شده دیگه توبه کردم باتریشو در بیارم

9. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم دفتر فروش مایکروتل گوشی رو با جعبه بردم ببینم باطری این گوشیم چرا اینطوری در اومده.
    بهشون گفتم مصرف باطریش خیلی زیاده و بعضی مواقع روزی دو بار هم شارژش میکنم گفتن باید باطریش رو تست کنیم دادم تست کردن(حالا نمیدونم الکی بود یا درست)گفتن باطریت سالمه و مشکلی نداره.
    اونجا یه نفر بود بهم گفت بالاخره شما زیاد از گوشی استفاده میکنین بخاطر همین روزی دو بار شارژ کردن میخوادبرگشتم بهش گفتم اقا اگه از گوشی استفاده هم نکنی الکی باز هم باطری مصرف میکنه
    راستش رو بخواهید خودشون هم نمیدونند چی بگند 2 یا 3 نفری گذاشته اند که از گوشی سر در نمیارند و فقط بلدند گوشی رو بفروشند عوضش موقع داشتن مشکل نمیدونند چیکار کنند.
    من اگه میدونستم این گوشی مشکل باطری داره اینهمه پول واسش پرداخت نمیکردم..

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم دفتر فروش مایکروتل گوشی رو با جعبه بردم ببینم باطری این گوشیم چرا اینطوری در اومده.
    بهشون گفتم مصرف باطریش خیلی زیاده و بعضی مواقع روزی دو بار هم شارژش میکنم گفتن باید باطریش رو تست کنیم دادم تست کردن(حالا نمیدونم الکی بود یا درست)گفتن باطریت سالمه و مشکلی نداره.
    اونجا یه نفر بود بهم گفت بالاخره شما زیاد از گوشی استفاده میکنین بخاطر همین روزی دو بار شارژ کردن میخوادبرگشتم بهش گفتم اقا اگه از گوشی استفاده هم نکنی الکی باز هم باطری مصرف میکنه
    راستش رو بخواهید خودشون هم نمیدونند چی بگند 2 یا 3 نفری گذاشته اند که از گوشی سر در نمیارند و فقط بلدند گوشی رو بفروشند عوضش موقع داشتن مشکل نمیدونند چیکار کنند.
    من اگه میدونستم این گوشی مشکل باطری داره اینهمه پول واسش پرداخت نمیکردم..

شما کاری که گفتمو انجام بده درست میشه
    ببین من تمام این پستا رو با گوشیم میزنم و همش دارم تراوین بازی میکنم وقتیم سر کلاسم همش بازی میکنم تو ماشینم باهاش آهنگ گوش میدم بعضی وقتا 2 تا اپرا مینی باز میکنم با یکیش دانلود میکنم با یکیش تو اینترنت میچرخم همزمان آهنگ گوش میدم کلی مسیجم میزنم و چند دقیقه هم تماس روزی 1 بار شارژش میکنم تازه وقتی میزنمش تو شارژ هنوز 1 خط شارژ داره

12. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •