تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 587 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

. همه پسوند های رایج
    من واقعا" تو کف این پسوندهای رایج موندم!!!
    کدوم پسوند هارو اجرا میکنه بدون جیلبریک و نصب برنامه های خاص؟
    خوبه که تو همین صفحه نوشتم!
    تصویری:
    MP4
    صوتی:
    AAC (16 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (16 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, WAV, and AIFF

کسی پلیری میشناسه که Sleep Time داشته باشه؟منظورم اینه که بعد از یه مدت خاص موسیقی قطع بشه؟خود آیپاد نداره؟

2. 2 کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

یه سوال............جیل بشه دایویکس پخش میکنه ؟..............با نرم افزار خاصی؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی پلیری میشناسه که Sleep Time داشته باشه؟منظورم اینه که بعد از یه مدت خاص موسیقی قطع بشه؟خود آیپاد نداره؟
    خود آیپاد از تو برنامه Clock که بری از سربرگ(زیربرگ) Timer یه گزینه داره که گفته When timer ends میتونی گزینه اول که Sleep iPod هست رو انتخاب کنی

من تا حالا ندیدم شاید باشه، خیلی روش حساب نکن

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم یه بازی خیلی سبک و با مزه

یکی اونور تو قایقه یه تیمم اینور باید همدیگه رو بزنین، سرگرم کنندس

اینم واسه اونایی که جیلبرک نکردن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم: 8 مگ

5. 6 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بله هست اما مثکه مشکلاتی داره مثلا" یهو از برنامه (گاهی اوقات) میپره بیرون.
    الآن اسمش یادم نیست اما پیداش میکنم برات ...

7. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

1. iPOD
    2. بلندیه صدای ایپاد خیلی بیشتر از نوکیاست
    3. کیفیت از n95 بهتره
    4. زیبایی 100 % ایپاد بهتره و با کلاس تره
    5 . بازی ایپاد خیل خیلی از n95 بهتره ( مک از سیمبین بهتره )
    6. سرعته ایپاد بیشتره
    7. ایپاد بهتره ( فقط سیم نمیخوره د)
    8 . همه پسوند های رایج
    9. سرعتش که حرف نداره ( تو ایپاد تاچ بیشتره )

quote]

میشه چند تا عکس از بازی ها و نماهای داخلیش بزارید

ممنون

دوست عزیز بهتر بود شما گوشیت رو با iPhone مقایسه میکردی. اما اگه منظورت مدیا باشه مسلما iPod سرتره. حتی تو خود پلیرها هم حرف اولو میزنه. البته N95 گوشی شاخی از نوکیا بود که افت قیمت کمش بعد این همه مدت این قضیه رو اثبات میکنه .اما اگه جوابتو تو یه کلام میخوای iPod بگیر، منم خودم 6630 دارم الان 4 سال دستمه، اما خواستم مدیا بود که دیدم 800 تا 1 تومن واسه iPhone اصلا نمیارزه این بود که iPod گرفتم و خداییشم راضیم حتی همینجوری بدونJailbreak .

n95 8bg هنوزم گوشی خوبیه

من هم مثل شما اول میخوستم iphone بگیرم ولی بعد با خودم گفتم مگه دیونم ۸۰۰ تا برا یه گوشی بدم برا همین بین i8000 ipad گیر کردم به هر حال از نظری که دادید تشکر
    ممنون

من واقعا" تو کف این پسوندهای رایج موندم!!!
    خوبه که تو همین صفحه نوشتم!
    تصویری:
    MP4
    صوتی:
    AAC (16 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (16 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, WAV, and AIFF

یعنی divx avi نمیخونه
    ممنون

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    این برنامه avi چیه اسمش؟
    راستی جئو هات RC3 چیه قضیه اش؟
    پس چرا ما در خم یک کوچه ایم هنوز؟
    ممنون

10. این کاربر از RAGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

چقدر مسخرست که قابلیت پخش Avi Divx رو نذاشتن توش !!!
    چطور ممکنه تو یه همچین بازار فشرده رقابتی اپل همچین سوتی ای بخواد بده ؟!
    Cowon A2 که مال 2005 هست هم Avi هم Dat و هم Mp4 رو بدون مشکل اجرا میکنه
    من تازه خیال میکردم فرمت Vob یا Ts رو هم پخش کنه !
    با این حساب هر کسی که آیپاد تاچ میخره باید دائم پشت سیستمش باشه و فایلهای تصویریشو کانورت کنه !!!

12. این کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چقدر مسخرست که قابلیت پخش Avi Divx رو نذاشتن توش !!!
    چطور ممکنه تو یه همچین بازار فشرده رقابتی اپل همچین سوتی ای بخواد بده ؟!
    Cowon A2 که مال 2005 هست هم Avi هم Dat و هم Mp4 رو بدون مشکل اجرا میکنه
    من تازه خیال میکردم فرمت Vob یا Ts رو هم پخش کنه !
    با این حساب هر کسی که آیپاد تاچ میخره باید دائم پشت سیستمش باشه و فایلهای تصویریشو کانورت کنه !!!
    این مسخره نیست و قاعده بازاره و سیاست هایی که کمپانی ها باید رعایت کنن ... الان تعداد مدلهایی که بدون کانورت فرمت های مرسومی مثل divx رو پخش می کنن بسیار کمه و حتی بجای پیشروی عقب نشینی هم داشته ایم .. یعنی Creative فرضاً که از نظر ساپورت فرمت جلوی همه بود در مدلهای جدیدش نیاز به تبدیل فرمت ایجاد کرده ..

اصلی ترین علتش هم بحث کپی رایته که کمپانی ها شدیداً مواظبن درگیرش نشن .. پشتیبانی از فرمت هایی مثل divx معنی اش اینه که بطور غیرمستقیم داری به دانلود رایگان فیلم و سریالهای تجاری چراغ سبز نشون میدی ... در نتیجه کمپانی ها سعی می کنن پشتیبانی مستقیم نداشته باشن، تا درگیر مسایل حقوقی نشن ... از طرف دیگه، اختصاصی کردن فرمت باعث میشه مشتری مجبور بشه فقط از یه جای خاص بخره و این سود کمپانیه دقیقاً ..

بنابراین سوتی نیست و کاملاً حساب و کتاب داره ..

عیناً در مورد مساله "ضبط از رادیو" همچنین مساله ای پیش اومد که باعث عقب نشینی کمپانی ها شد .. و ضمناً بد نیست بدونید که کمپانی هایی که بازار کشورهای جهان سوم رو هدف گرفته اند (مثل کریتیو و کوون) بیشتر دنبال قابلیت هایی مثل پشتیبانی از فرمت های مختلف هستند .. چرا ؟ .. چون مصرف کننده امریکایی و اروپایی میره و فیلم و موسیقی رو آنلاین خریداری می کنه...

14. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این مسخره نیست و قاعده بازاره و سیاست هایی که کمپانی ها باید رعایت کنن ... الان تعداد مدلهایی که بدون کانورت فرمت های مرسومی مثل divx رو پخش می کنن بسیار کمه و حتی بجای پیشروی عقب نشینی هم داشته ایم .. یعنی Creative فرضاً که از نظر ساپورت فرمت جلوی همه بود در مدلهای جدیدش نیاز به تبدیل فرمت ایجاد کرده ..

اصلی ترین علتش هم بحث کپی رایته که کمپانی ها شدیداً مواظبن درگیرش نشن .. پشتیبانی از فرمت هایی مثل divx معنی اش اینه که بطور غیرمستقیم داری به دانلود رایگان فیلم و سریالهای تجاری چراغ سبز نشون میدی ... در نتیجه کمپانی ها سعی می کنن پشتیبانی مستقیم نداشته باشن، تا درگیر مسایل حقوقی نشن ... از طرف دیگه، اختصاصی کردن فرمت باعث میشه مشتری مجبور بشه فقط از یه جای خاص بخره و این سود کمپانیه دقیقاً ..

بنابراین سوتی نیست و کاملاً حساب و کتاب داره ..

عیناً در مورد مساله "ضبط از رادیو" همچنین مساله ای پیش اومد که باعث عقب نشینی کمپانی ها شد .. و ضمناً بد نیست بدونید که کمپانی هایی که بازار کشورهای جهان سوم رو هدف گرفته اند (مثل کریتیو و کوون) بیشتر دنبال قابلیت هایی مثل پشتیبانی از فرمت های مختلف هستند .. چرا ؟ .. چون مصرف کننده امریکایی و اروپایی میره و فیلم و موسیقی رو آنلاین خریداری می کنه...
    با خیلی از مواردی که گفتید موافقم اما
    کسایی که بخوان فیلم دانلود کنن دیگه نمیان به خاطر اینکه فرضاً اپل Avi رو ساپورت نکرده برن پول بدن فیلم بخرن !
    فوقش یه 20 دقیقه وقت میذارن Convert میکنن به MP4
    تو خود آمریکاش هم دارن دانلود میکنن (خیلی از سایتهای دانلود رایگان فیلم و موزیک و لینک های رپید مال همین آمریکاست)
    با این کار بیشتر مشتری های خودشون رو از دست میدن
    بازار خاور میانه هم کم بازاری نیست که اپل بخواد ازش دست بکشه. خیلی از تولید کننده ها خاورمیانه براشون یه بازار کلیدی محسوب میشه
    اینکه الان چند سالیه محصولات اپل هم تو ایران داره جا میوفته خودش نشون دهنده برنامه ریزیشون برای بازار خاورمیانه هست
    به هر حال شاید سلیقه ای باشه اما برای من اینکه بشینم هر فیلمی رو که میخوام ببینم اول کانورت کنم بعد بریزم تو دستگاه یه کار خسته کننده هست

16. این کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسایی که بخوان فیلم دانلود کنن دیگه نمیان به خاطر اینکه فرضاً اپل Avi رو ساپورت نکرده برن پول بدن فیلم بخرن !
    فوقش یه 20 دقیقه وقت میذارن Convert میکنن به MP4
    درسته ولی در این صورت دیگه تقصیر اپل نیست!

18. 2 کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •