تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 202 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

والا من این trainer رو اجرا میکنم بعدش وارده بازی میشم. وقتی رو f1 f2 کلیک میکنم بیب بیب هم میکنه :-) اما هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازم ماشین ها لوک هستند و پولم صفره
    شما بهتره سیو گیم کامل بازی رو دانلود کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.کسی میدونه تو این بازی چطور میشه ترک موسیقی ها رو گوش کرد.؟؟؟؟چون اونطور که من فهمیدم فقط در حین مسابقه میشه..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می دونم اگه این حرفارو بزنم ممکنه خیلی ها بدشون بیاد اما اگه نگم ته دلم می مونه!!

آخه این EA چجوری روش شده بعد از بازیهایی مثل grid یا drift این افتضاح گرافیکی رو که در حد بازیهای رده 2005-2004 هستش رو داده بیرون بابا اگه از طرفداراش خجالت نکشیده حداقل از code master خجالت میکشید
    من همزمان با این بازی grid رو هم روی کامپیوترم داشتم اصلا این دوتا نه از نظر هیجان و نه از نظر گرافیک با هم قابل مقایسه نیستند.
    واقعا از EA چنین انتظاری نمی رفت...
    البته بی انصافی هست گرافیک بازی رو قتی میزاری رو High انصافا خیلی قشنگ میشه بخصوص اگه مانیتورت 19 اینچ واید باشه و خروجی تصویر روشن و شفاف داشته باشی می تونی به زیبایی های بازی پی ببری متاسفانه الان بازیها به صورت پیش فرض برای مانیتورهای جدید و روشن طراحی میشن واسه همین تازگیا اونایی که از مانیتورهای tco 2003 اسنتفاده می کنن خروجی تصویر مطلوبی ندارند و از بازی ها شکایت می کنن در کل شما حق دارید و از EA خیلی بیشتر از این انتظار می رفت ولی چه میشه کرد EA که ما رو مجبور نکرده بازی کنیم تازه ما که بازی رو مجانی گیر میاریم پس دندون اسب پیش کشی رو چرا بشماریم. البته من قصدم طرفداری نبود. و معتقدم امسال NFS یه شکست دیگه در کارنامه خودش دید

سلام ، من چند تا سوال داشتم

1 _ وسط بازی اون گوشه سمت چپ هی میادش Seeding 250$ یا مثلا توی خیابون تمام تیر برق ها و اون کلاهکارو درو کردم تا نیم ساعت مینوشت فلان فلان 50$ ...
    قضیه اینا چیه ؟
    2 _ یه سوال دیگه ، من برای توی بازی بعضی موقع گیر میکنه یا مثلا تیکه تیکه حرکت میکنه ... جایی توی بازی هست که روون ترش کنم ؟
    3 _ چرا اینقدر بازی اسونه ؟!!!
    1- وقتی خسارت میزنی از حسابت پول کسر میشه
    2- آنتی آلاسینگ رو off کن به صورت پیش فرض روی 2x هست.
    3- اولاش آره ولی اگه خراش چیت نکنی خیلی سخته بخصوص اونجایی که تورنمنت سرعت میذارن با حضور ماشین هایی مثل بوگاتی و زوندا و لامبورگینی. کم بری جلوتر می بینی سخته اخراش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوست من !
    این فقط حرف شما نیست !!
    حرف من و 100 نفر دیگه هم هست .
    چون واقعا EA و BlackBox خیلی خراب کردن .
    گرافیک بازی که اصلا با بازی های الآن مخصوصا GRID قابل مقایسه نیست .
    درکل یه افتضاح دیگه واسه NFS به شما میاد .

دوست من سیستمت خوبه ولی CPU ؟!!!!
    3 اینتل سلرون ؟!!!
    نمیشه که
    یا فول ، یا سلرون !

بعدشم شما آخرین آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن درست میشه .
    اهان منظورم 3 اينتل فول بود
    آپديت گرافيكي هم كردم : (178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql)
    نيمدونم ديگه مشكل از چيه
    همه گيمها را هم باز ميكنه
    از جمله Dead Space و Turok و كرايسيس و ...
    فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

- وقتی خسارت میزنی از حسابت پول کسر میشه
    2- آنتی آلاسینگ رو off کن به صورت پیش فرض روی 2x هست.
    3- اولاش آره ولی اگه خراش چیت نکنی خیلی سخته بخصوص اونجایی که تورنمنت سرعت میذارن با حضور ماشین هایی مثل بوگاتی و زوندا و لامبورگینی. کم بری جلوتر می بینی سخته اخراش
    سلام
    این چیزایی که شما میگین کجا هستش تا من کم کنم ؟ میشه ادرس کامل بدین ؟

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان سیو بازی از کجا گیر می آد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از 9000000 بوقی گفتیم یه بازی بگیریم سرمون گرم شه ولی چی شد......
    1- ea گند زده با این بازی ساختنش
    2-بازی سانسور شده وتقریبا داستانی نداره
    ای لعنت به .......
    آخه بازی هم سانسور کردن داره ......

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض undercover اوج هیجان یک مسابقه واقعی

1. من توی بازی یه مشکلی دارم الان تو سطح 13 هستم و هر مسابقه ای رو که میرم در انتها اگه برنده بشم خطای don send میده و از بازی میاد بیرون
    تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم سیستم هم فوله از اون نظر مشکلی نداره کسی تا حالا این مشکل رو داشته که بتونه کمکم کنه آخه خیلی سخته براش برنامه ریزی کرده بودم ولی الان مشکل شده

2. من تمام سری ها need for speed رو از اول تا الان بازی کردم و اخری ها رو تا اخر رفتم به نظر من سطح گرافیک خیلی بالا تر و عالی تر شده البته توی چند تا سری هم need for speed صوتی داد ولی بازم ازش چیزی کم نمیشه

3. راستی من نسخه رو از یه شرکت ایرانی که تو کار بازیه خریدم (نسخه های نقره ای ) ولی ظاهرا بازی سانسور شده .... کسی میدونه چه طوری میشه بدون سانسورشو گیر اورد ؟ روی پکش نوشته +17 سال به دلیل خشونت ولی تا الان (مرحله 13) ما که چیزی ندیدیم که تازه فهمیدم بازی رو سانسور کردن ...

4. یه سوال دیگه کسی تا حالا با این بازی انلاین بازی کرده البته نسخه های ما غیر قانونیه ولی میخواستم بدونم کسی تا حالا بازی کرده ؟ چون این ماله من به cd key خطا میگیره میخواستم بدونم کجا باید اینو عوض کنم و یه سریال معتبر بزنم و تو مسابقات انلاینش شرکت کنم

5. با تشکر

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

1.

3. راستی من نسخه رو از یه شرکت ایرانی که تو کار بازیه خریدم (نسخه های نقره ای ) ولی ظاهرا بازی سانسور شده .... کسی میدونه چه طوری میشه بدون سانسورشو گیر اورد ؟ روی پکش نوشته +17 سال به دلیل خشونت ولی تا الان (مرحله 13) ما که چیزی ندیدیم که تازه فهمیدم بازی رو سانسور کردن ...
    چي ميگي؟؟؟!!! خشونت توي nfs ؟؟؟!!! بازي خشونت نداره كه اينام يه چيزيشون ميشه ها!!!
    خشونت بازي از ماريو هم كمتره بعد اومدن درجه سنيو زدن +17 !!! يعني اينا از esrb هم كه به بازي
    درجه ي t داده گنده ترن؟؟؟عجيبه واقعا

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوستان.
    این ایرانی ها هم که دیگه گند سانسور کردن رو در آوردن. واقعا ببینید که ما چقدر بد بختیم.
    رفته بودم تو یه مغازه که این بازی رو بخرم، دیدیم که مال یه شرکت ایرانی هست. فروشنده هم به من گفت که بازی سانسور شده. من هم اون بازی رو نگرفتم . و رفتم گشتم یه بدون سانسورش رو گیر آوردم. که مال شرکتهای ایرانی نبود.
    بگذریم.
    راستی دوستان، تو این بازی ماشین ما بوق نداره؟

در ضمن کسی Save Editor بازی رو نداره؟
    من یکی شو دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم. خیلی دوست دارم پولهام رو در حد میلیاردی بالا ببرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •