شما بهتره سیو گیم کامل بازی رو دانلود کنی![]()
شما بهتره سیو گیم کامل بازی رو دانلود کنی![]()
سلام دوستان.کسی میدونه تو این بازی چطور میشه ترک موسیقی ها رو گوش کرد.؟؟؟؟چون اونطور که من فهمیدم فقط در حین مسابقه میشه..
البته بی انصافی هست گرافیک بازی رو قتی میزاری رو High انصافا خیلی قشنگ میشه بخصوص اگه مانیتورت 19 اینچ واید باشه و خروجی تصویر روشن و شفاف داشته باشی می تونی به زیبایی های بازی پی ببری متاسفانه الان بازیها به صورت پیش فرض برای مانیتورهای جدید و روشن طراحی میشن واسه همین تازگیا اونایی که از مانیتورهای tco 2003 اسنتفاده می کنن خروجی تصویر مطلوبی ندارند و از بازی ها شکایت می کنن در کل شما حق دارید و از EA خیلی بیشتر از این انتظار می رفت ولی چه میشه کرد EA که ما رو مجبور نکرده بازی کنیم تازه ما که بازی رو مجانی گیر میاریم پس دندون اسب پیش کشی رو چرا بشماریم. البته من قصدم طرفداری نبود. و معتقدم امسال NFS یه شکست دیگه در کارنامه خودش دید
1- وقتی خسارت میزنی از حسابت پول کسر میشه
2- آنتی آلاسینگ رو off کن به صورت پیش فرض روی 2x هست.
3- اولاش آره ولی اگه خراش چیت نکنی خیلی سخته بخصوص اونجایی که تورنمنت سرعت میذارن با حضور ماشین هایی مثل بوگاتی و زوندا و لامبورگینی. کم بری جلوتر می بینی سخته اخراش
اهان منظورم 3 اينتل فول بود
آپديت گرافيكي هم كردم : (178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql)
نيمدونم ديگه مشكل از چيه
همه گيمها را هم باز ميكنه
از جمله Dead Space و Turok و كرايسيس و ...
فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
سلام
این چیزایی که شما میگین کجا هستش تا من کم کنم ؟ میشه ادرس کامل بدین ؟![]()
بعد از 9000000 بوقی گفتیم یه بازی بگیریم سرمون گرم شه ولی چی شد......
1- ea گند زده با این بازی ساختنش
2-بازی سانسور شده وتقریبا داستانی نداره
ای لعنت به .......
آخه بازی هم سانسور کردن داره ......
1. من توی بازی یه مشکلی دارم الان تو سطح 13 هستم و هر مسابقه ای رو که میرم در انتها اگه برنده بشم خطای don send میده و از بازی میاد بیرون
تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم سیستم هم فوله از اون نظر مشکلی نداره کسی تا حالا این مشکل رو داشته که بتونه کمکم کنه آخه خیلی سخته براش برنامه ریزی کرده بودم ولی الان مشکل شده
2. من تمام سری ها need for speed رو از اول تا الان بازی کردم و اخری ها رو تا اخر رفتم به نظر من سطح گرافیک خیلی بالا تر و عالی تر شده البته توی چند تا سری هم need for speed صوتی داد ولی بازم ازش چیزی کم نمیشه
3. راستی من نسخه رو از یه شرکت ایرانی که تو کار بازیه خریدم (نسخه های نقره ای ) ولی ظاهرا بازی سانسور شده .... کسی میدونه چه طوری میشه بدون سانسورشو گیر اورد ؟ روی پکش نوشته +17 سال به دلیل خشونت ولی تا الان (مرحله 13) ما که چیزی ندیدیم که تازه فهمیدم بازی رو سانسور کردن ...
4. یه سوال دیگه کسی تا حالا با این بازی انلاین بازی کرده البته نسخه های ما غیر قانونیه ولی میخواستم بدونم کسی تا حالا بازی کرده ؟ چون این ماله من به cd key خطا میگیره میخواستم بدونم کجا باید اینو عوض کنم و یه سریال معتبر بزنم و تو مسابقات انلاینش شرکت کنم
5. با تشکر
چي ميگي؟؟؟!!! خشونت توي nfs ؟؟؟!!! بازي خشونت نداره كه اينام يه چيزيشون ميشه ها!!!
خشونت بازي از ماريو هم كمتره بعد اومدن درجه سنيو زدن +17 !!! يعني اينا از esrb هم كه به بازي
درجه ي t داده گنده ترن؟؟؟عجيبه واقعا
سلام دوستان.
این ایرانی ها هم که دیگه گند سانسور کردن رو در آوردن. واقعا ببینید که ما چقدر بد بختیم.
رفته بودم تو یه مغازه که این بازی رو بخرم، دیدیم که مال یه شرکت ایرانی هست. فروشنده هم به من گفت که بازی سانسور شده. من هم اون بازی رو نگرفتم . و رفتم گشتم یه بدون سانسورش رو گیر آوردم. که مال شرکتهای ایرانی نبود.
بگذریم.
راستی دوستان، تو این بازی ماشین ما بوق نداره؟
در ضمن کسی Save Editor بازی رو نداره؟
من یکی شو دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم. خیلی دوست دارم پولهام رو در حد میلیاردی بالا ببرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)