الدوزمبیل گذشتنی نیست هر سه شو میخریدین !
این قسمت ماشین کامل از بدنه ماشین جدا میشه؟
![]()
آره فکر کنم جدا بشه.
اگرم ماشین پنچر شد باید این رو باز کنی تا تایر در بیاد.
بابا این ماشین خیلی خوشگله.
حالا سعی میکنم برم چندتا عکس دیگه ازش بگیرم.
تودوزی سالم.
صندلی برقی
کولر
داشبورد بدون ترک
رو دریها سالم
شیشه برقی
1 اگزوزه هم هست.
موکت کف سالم و فابریک
جک فابریک
سلام دوستان یادمه دوتا ماشین کنار هم باشن یکی بی ام دبیلیو 730 و یکی از این شولت آمریکایی (که دنده ش هم تو فرمونشه) ها
صد درصد جماعت به شولته توجه میکنن .نمیدونم اینا چه جاذبه ای دارن که با اینکه قدیمین ولی خیلی پر ابهت و متوازن هستن
کسی به 730 کناری توجه نمیکرد
فک کنم از اینا بودش(مدلشو نمیدونم)
ایول منظورم همینه
تو آدرسشم اسمش نوشته کاپریس
به به
از اینا تمیزش گیر میاد؟
قیمتش چنده؟
حامد جان کاپریس و کلا آمریکایی های کلاسیک ماشینهای خاصی هستن که از یه سری 7 مدل پایه خیلی برتر هستن
نه از نظر امکانات بلکه اون روح خاصی که این ماشینها دارن و به آدم القا میکنن من همیشه تکنولوژی روز رو تحسین میکنم و بهش توجه دارم نمیگم مثلاآزرا با اون امکاناتش ماشین خوبی نیست ولی هیچوقت قبول ندارم روحی که توی یه کلاسیک که خوب نگهداری شده توی هیچ ماشین مدرنی نیست حتی اگه این کلاسیک یه تویوتا سلیکا 1975 باشه .
ولی باید قبول کرد که ماشینهای آمریکایی دهه 60-70 میلادی یه حالت خاصی داشتن با تمام ظرافتشون میتونستن ابهت زیادی رو به آدم القا کنن .
سلام دوست خوبم.
رامین جان توضیحات کاملی دادن و من هم به سوالاتتون پاسخ میدم.
بله اینها تمیزش هم گیر میاد که سواریش رو از هر ماشینی که فکر بکنید هم راحتتره و هم بهتر.
قیمتش از 1.5 هست با بالا مثلآ 20 میلون که بستگی به تمیزیش داره.
ولی اگر یکی فروشنده واقعی باشه با 3-4 تومن یه دونه تمیزش رو میتونید بخرید.
یا علی.![]()
سلام به همه دوستان عزیز
من یه 3 - 4 روزی بابل بودم
توی اطراف شهر که چرخ میخوردم به رالی خانوادگی برخوردم(فکر میکنم چون ماشین ها شماره داشتن و قوانین رعایت میشد و ایستگاه کنترل هم وجود داشت)
ماشین های کلاسیک فوق العاده ای توش شرکت داشتن
چیزی که نظر منو خیلی خیلی به خودش جلب کرد یه موستانگ طلایی فوق العاده قشنگ بود
تا جایی که من دیدم بدون ضربه و خط و خش و فوق العاده تمیز بود
و اینکه فکر کنم مدل 67 بود تقریبا شبیه اونی که توی فیلم سرقت در 60 ثانیه ازش استفاده شد
حالا خواستم ببینم کسی ازش عکس نداره؟
سلام.
امیر جان فکر کنم منظورت اینه؟!
نه؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره خودشونن
من اون بنز آبی کم رنگه و اون bmw 2002 رو هم دیدم
اون فور موستانگ هم که یه 10 دقیقه ای پشت سرش بودم
ولی یه چیز جالب اینکه توی شکرت کننده ها ماشین های غیر کلاسیک هم بود که همه شماره داشتن
مثله هایلوکس و توسان و....
مرسی محمد جان خیلی حال دادی![]()
ممنون از سروران گرامی
رامین خان تو ولیعصر اگه بشناسی آموزش رانندگی ایمن (جنب ایرداک) پسرش یه ماشینی داره فوق العاده پرابهت و مشکی که دودرب داره و مثله عقاب میمونه و شبیه همین کامارو هستش و وقتی میخواد شدید گاز بده از 4 تا اگزوزه پشتش آتیش درمیاد و خیلی ماشینه عالیه
دیدیش؟ اگه مدلی مثل این دارین توضیح بدین دربارش و یا عکسی چیزی
باید برم ازش عکس بگیرم از پسره هم مصاحبه کنم
راستی همسایمون یه ازمبیل پیدا کرده روش 20 ملیون قیمت گذاشته میگه که از آمریکا اوورده و رو کاپوت ماشین هم یه چیزی هستش 6 تا فن کوچیک داره قرمز رنگ که جهتشون عوض میشه متناسب با شدت گازدادن راننده
من تا حالا همچین ازمبیلی ندیده بودم
در این مورد هم اگه اطلاعاتی دارین ارائه بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)