سلام
من یه N78 دارم نمیدونم چرا سیم کارت Irancell توشه بعضی وقتا Insert Sim میزنه و روی آنتن علامت ضربدر میاد.
علت چی میتونه باشه ؟
دوستان کسی هست سیم کارت ایرانسل تو N78 داشته باشه و با این مشکل روبرو بشه ؟
سلام
من یه N78 دارم نمیدونم چرا سیم کارت Irancell توشه بعضی وقتا Insert Sim میزنه و روی آنتن علامت ضربدر میاد.
علت چی میتونه باشه ؟
دوستان کسی هست سیم کارت ایرانسل تو N78 داشته باشه و با این مشکل روبرو بشه ؟
متاسفانه n78 این قابلیت رو نداره البته یه نرم افزار توی یه سایت دیگه هست که میتونه این قابلیت رو در این گوشی ایجاد کنه ولی چون ذکر کردن آدرس سایت های دیگه خلاف قوانین هست اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بگمبا سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم
نه من ایرانسل دارم ولی مشکلی ندارم
ممنون،پس ایراد از چی میتونه باشه ؟
منم بعضی موقع ها از ایرانسل استفاده میکنم هیچ ایرادی نداره چه جوری مال شما اینجوریـــه
همه سیم کارت های ایرانسل اینجوری میشــــه
موفق باشید!
دوستان باتری این گوشی چرا اینقدر کم میره ؟
دیشب شارژ کردم الان فقط 1 خط مونده ! که تا یه ساعت دیگه ارور باتری هم حتما میده
کاریم باهاش نکردم
یه 20 - 25 sms
حدود یک ساعتم آهنگ گوش کردم با هندزفریش
5-6 روزی هست خریدمش
به خاطر این کلید d-pad نیست که همش چشمک میزنه !؟
آخه من خیلی بیشتر از اینا شنیده بودم که باتریش میره
دوستان يه برنامه خوب براي قفل گذاشتن روي گوشي چي ميشناسين؟
مي خوام رو گالري قفل بزارم
setting>general>personalisation>theme>power saver>now playingفکر کنم این حالتو میگی!!!امتحانش کن...
سلام گوشی من باری بار دوم خراب شد
کلید C از کار افتاد و همنیطور دکمه سبزه همش قاطی می کنه یادم چند بماه پیش هم خریدم مشکل صفحه کلید داشت و خراب شد واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست راست میگن اصلا استحکامش بالا نیست حالا با ز خوب که N73 رو نفروخته بودم
بر خلاف اسم بزگی n78 گوشی چندان خوبی نیست ( حد اقل برای من نبوده)
حالا اگه بخوام بفروشم چند میخرن؟
من چی بگم که n73 را فروختم اینا خریدم
ماله منم دقیقا همین عیبا داره دکمه سبز با مسیج (بالاییش)قاطی میکنه یه مدتم دکمه قرمز از کار افتاد ولی خودش خوب شد .
من قیمت کردم گفتن نوش 235000تومنه 30%کم میشه حدودا میشه 160-70تومن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)