خودت رو چرا ازیت میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت رو چرا ازیت میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب krauser جسارتاً یه پیشنهاد داشتم.
تعداد صفحات تاپیک داره میره بالا و قطعاً خیلی بیشتر از این هم خواهد شد.ماشاالله نکات آموزشی و حل مشکلات بازی در این انجمن خیلی مطرح شده اما اکثر پست ها هم زیاد سودمند نیست.
پیشنهاد می کنم صفحه اول یه راهنما از تاپیک قرار بدید تا اگه شخصی آموزشی یا لینک خاصی یا پچی خواست که در انجمن وجود داشت،بتونه راحت پیداش کنه.
با تشکر
نه بابا توي هر صفحه تو تاپيك نگاه كني بارها مشكل دوستان نوشته ميشه مسئله اينجاست اصلا زحمت نميدن دوستان به خودشون كه پست ها رو مشاهده كنن. فلسفه تاپيك اين نيست كه بياي توي فروم يه درخواست بنويسي بعد منتظر باشي براي جواب دادن بو اون برات ايميل بزنن. بايد بياي و نگاه كني چه جوابي بهت دادن.
fifa تا صد سال ديگه هم فوتبال بسازه به pes نميرسه.
فيفا بايد بره بوق بزنه پيش pes![]()
آقا من بازی رو نصب کردم ولی اینطوریه وقتی میرم تو بازی دستاشون بازه
کارت گرافیکم 256 جی فورسه ولی فکر نمیکنم واسه اون باشه چون با پایین ترین گرافیک هم همینطوریه
احتمال داره که واسه دی وی دیش باشه؟
در ضمن من نمیتونم وارد قسمت تورنمنت ها و چلنج مود بشم یه پیغام میده اولش نوشته Oops!
در هرحال هرکی مشکلو میدونه کمک کنه
![]()
چه جالب من نديده بودم اينجوريش رو از گيمت هست اون كرك فيكس رو نصب كن ببين حل ميشه يا نه به گرافيكت ربط نداره
من بازی رو از سایت خودمون گرفتم کارش حرف نداره اصلا" مشکلی .اسه تورنمتها وجود نداره ودر هیچ جای بازیها مسئله ی ندارم
فيفا خيلي باحاله......![]()
بعد از کپی کردن میری جای که بازی رو نصب کردی تو پوشه دیتا پوشه ای به نام input پیدا کن محتویات ان را خالی کن بعد برو تو بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)