ها...امكان نداره!!!
ها...امكان نداره!!!
منبع خبرم تلتکس بودها... امكان نداره!!!
دستکم نگیرینش تقریبا 60% موقعها درست میگه![]()
خبرگزاری مهر هم این واقعه رو تایید کردهشاید این هفته صد فیلم "روزی روزگاری در آمریکا" رو بده.
گفتم شایدا ...احتمالا تیزرش این دو روزه از تلویزیون پخش میشه .
همون پخش نکنن بهتره. لئونه تو قبر بدنش میلرزه....
سلام.
صد درصد.
این فیلم دو تا ورژن داره که اونی که من دارم 229 دقیقست
حالا اگه اینا پخش کنند ورژن 139 دقیقه ای رو پخش میکنند با سانسور![]()
من اطلاعاتی در مورد این فیلم ندارم ... یه خلاصه ای چیزی بزارین ببینم ارزشش رو داره که شب بشینیم ببینیم یا نه ... البته صد فیلم یه چیز دیگست ... هر چی تا حالا داده عالی نبوده باشه خوب بوده ...شاید این هفته صد فیلم "روزی روزگاری در آمریکا" رو بده.
گفتم شایدا ...
من اطلاعاتی در مورد این فیلم ندارم ... یه خلاصه ای چیزی بزارین ببینم ارزشش رو داره که شب بشینیم ببینیم یا نه ... البته صد فیلم یه چیز دیگست ... هر چی تا حالا داده عالی نبوده باشه خوب بوده ...
روزی روزگاری در امریکا " Once Upon a Time in America "
کارگردان
Sergio Leone
با بازی
Robert De Niro ، James Woods ، Elizabeth McGovern
محصول 1984 " ایتالیا و امریکا "
مدت زمان : 229 دقیقه ( امریکا : 139 دقیقه )
User Rating: 8.3/10
خلاصه ی فیلم :
نودلز (دنیرو) پس از 35 سال زندگی در خفا به نیویورک بازمیگردد. در نامهای بیامضا از او دعوت شده تا از گور شرکای سابق گنگسترش دیدن کند...
کوتاه درباره ی فیلم :
در این فیلم دوستیها دوران کودکی، از دست دادنها، ارتباطات از هم گسیخته و ظهور تبهکاران در جامعه آمریکا مورد بررسی قرار میگیرد. فیلم "روزی روزگاری در آمریکا" اولین بار در دنیا در سال 1984 با مدت زمان 229 دقیقه (سه ساعت و 49 دقیقه) در جشنواره فیلم کن نمایش داده شد، اما در ایالات متحده 90 دقیقه از فیلم حذف شد.
در نسخه کوتاه شده ساختار بسیار پیچیده و متکی بر فلاشبک در فیلم حذف شد و بجای آن صحنهها به ترتیب وقوع چیده شدند. نمایش فیلم در جشنواره کن بسیار موفق بود و نسخه اصلی آن در اروپا مورد استقبال منتقدان قرار گرفت، اما نمایش نسخه 144 دقیقهای "روزی روزگاری در آمریکا" یک شکست کامل تجاری و هنری بود که این مسئله به شدت لئونه را خشمگین کرد.
این فیلم با بودجه 20 میلیون دلاری ساخته شد و لئونه فیلمساز صاحبنام ایتالیایی بیش از هر چیز به خاطر وسترنهای اسپاگتی خود شامل "به خاطر یک مشت دلار"، "به خاطر چند دلار بیشتر" و "خوب بد زشت" شهرت دارد. لئونه سال 1989 در سن 60 سالگی از دنیا رفت.
دو نقد از این فیلم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این اسکلا برای اینکه از امریکا کم نیارن میان 91 دقیقشو حذف می کنن !( دیدن یا ندیدن ، مسئله این است ! )
Last edited by S@eid; 13-02-2008 at 15:19.
مثل اینکه ارزشش رو داره ببینیم ... گرچه که فکر نکنم بتونم سه ساعت بیدار بمونم ... پس همون بهتر که هی ببرنش ...
بله عجیبه ولی تلویزیون هم تیزرشو پخش کرد برای صد فیلم
بعد از پخش این فیلم شاید به زودی eyes wide shut رو هم پخش کنند !!
ندیدن آقا ندیدن....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)