سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم کدوم شرکت ها روی خطوط DLC (فیبر نوری) سرویس ارائه میدن ؟
سرعتشون خوبه ؟ قطعی نداره ؟
قیمتاش مناسبه ؟
با تشکر![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم کدوم شرکت ها روی خطوط DLC (فیبر نوری) سرویس ارائه میدن ؟
سرعتشون خوبه ؟ قطعی نداره ؟
قیمتاش مناسبه ؟
با تشکر![]()
کلا نداگستر(صبانت)سرعت ثابتی نداره.الان به 128 در حد 1مگ سرعت میده.عوضش دانلود شبانش افتضاحه.ولی پیشگامان سرعت استانداردی داره که توی شب هم کم نمیشه.
شما هر شب حدود 800 مگابایت میتونی دانلود مجانی داشته باشی.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
درود.فقط مخابرات این سرویس رو ارائه میده.هم چیزش عالیه غیر از اینکه دانلود شبانه نداره.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
تشکر بابت توجه شما
از مخابرات خبر دارم که فیبر نوری رو سرویس میده اما از نرخش خبر ندارم .
بی زحمت جدول نرخ ها را واسم پیدا کنید
با تشکر
موفق باشید![]()
کسی نبود!؟![]()
من اصفهان نیستم ولی با توجه به شناختی که از این شرکت دارم توصیه میکنم ازش بکشید بیرون !چون گدا تر و دندون گرد تره پیشگامان پیدا نمیشه مخصوصا تو نرخ هاش . اصفهان صبانتش عالیه اینجوری که من از دوستام شنیدم
پس چرا پارس آنلاین را اضافه نکردید تو نظر سنجی
من خودم پارس آنلاین دارم 128
و سرعت دانلودشم 150kb/s
![]()
درود بر شما!
در سایت i311. ir لیست قیمتهاش هست!
شما باید در قسمت گزارش اتصالات مقدار دانلود و آپلود و کردیت استفاده شده رو ببینی!
به نظر من بد نیست.
در ضمن کردیت به ریال هست.شما هر پولی که میدی 3-4 تومنش کم میشه بقیش به ریال به کردیت تبدیل میشه.
سلام
من اصلا از این پیشگامان راضی نیستم تا پنج صبح بیدار موندم ببینم مشکل دانلود شبانه چیه و دیدم که ساعت پنج و
دو سه دقیقه قطع شد و صد مگ دیگه مونده بود از فیلمه ششصد تاشو گرفته بودم گرفتم خوابیدم ساعت 9:20 دقیقه
گذاشتم بقیش دانلود بشه صد مگو که دانلود کرد رفتم تو حساب کاربریم دیدم هفصد مگ از ظرفیت دانلودم کم کرده
در نتیجه چه فرقی داره شب یا روز دانلود کنم؟
Last edited by farzan311; 28-02-2010 at 20:46.
ا سلام
من اکو 512 شاتل دارم ولی سرعت برابر با اکو 128 دارم آیا برای شما هم همین طوری است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)