آخه مشکل اینجاس که تو نقشه هیچ تانکی نشون نمیده فقط یه دفه یه شلیکی میشه!!خوب وقتی تیر می خوری یک نوار قرمز رنگ در گوشه های صفحه دیده میشه. تانکه همونجاست!
سعی کن طوری حرکت کنی که قبل از این که اونا ببیننت تو تیر اولو بزنی
واسه همینه که گیچ شدم
آخه مشکل اینجاس که تو نقشه هیچ تانکی نشون نمیده فقط یه دفه یه شلیکی میشه!!خوب وقتی تیر می خوری یک نوار قرمز رنگ در گوشه های صفحه دیده میشه. تانکه همونجاست!
سعی کن طوری حرکت کنی که قبل از این که اونا ببیننت تو تیر اولو بزنی
واسه همینه که گیچ شدم
دقیقا یادم نیست یا موقعی که شما به تانک تیر میزنید یا اون به شما تیر میزنه تازه تانک روی رادار نمایش داده میشه
اگر دایم در حال حرکت باشی تیرهای تانک های دشمن خیلی کمتر بهت می خورن.
در ضمن اصلا نیازی نیست همه ی تانک ها نابود شن! دو هدف اصلی ای که دوستمون تو پست قبل گفت رو نابود کن و بعدشم تخته گاز و اینا !
اون برج (هدف دوم) رو اگه از بالا بهش شلیک کنی (یه راهی به بالا داشت)چون فاصله نسبتا زیادی داری تانک ها متوجه نمی شن.
مرحله تانکش واسه من درسته سخت نشد ولی باهاش حال نکردم هر آن امکان داشت ببازم اونجا البته به قول دوستمون اگه یه جا وای نسی نمیترکی
بالاخره این مرحله رو هم پشت سر گذاشتم ولی خیلی مسخره بود!!!
مرحله بعدی تو برلینه به نظر جالبتر میاد!
منم باهات موافقم اصلا با تانک حال نمیکنم تو کریسی هم یه دونه مرحله تانک بود خیلی نفرینی بود این مرحله برلین بهت فاز میده
اتفاقا اون مرحله تانک و هواپیما خیلی محشره
واقعا این مراحلش جالبه ، هم یه تنوع میشه هم بازی از یک نواختی در میاد
توی cod mw که فوق العاده بود ، اون راکت هایی که هلیکوپتر میزد واقعا عالی بود
یکی از بزرگترین ضعف های این بازی که واقعا ضایع هستش هوش مصنوعیه دشمنانه
انگار برای هر دشمنی تعریف شده که فقط سراغ یه شخص خاصی بره و با اون بجنگه
بار ها شده دشمن ، کنار یار من داره شلیک میکنه به من ولی نه یارم اونو میزنه نه اون یار منو میزنه
فقط گیر داده به من ، بعضی موقع ها هم نارنجک میوفته کنارت ولی اون علامت نارنجک ظاهر نمیشه و یه دفعه میمیری
ولی از حق نگذریم این ژاپنی ها رو واقعی درست کردند ، مثل فوتبالشون تیز و زبر زرنگ هستند
من که به قسمت ژاپنی ها میرسه میترسم از اون فریاد هاشون ، یه دفعه حمله میکنند
کار گروهیشون هم حرف نداره ، خیلی هم با برنامه حمله میکنند و پناه میگیرند
آقا من اینو تازه دارم بازی می کنم
مثل شماره های قبلیش فوق العاده است .
اون مرحله که باید اسنایپر حریف رو میزدی عالی بود .
یاد فیلم دشمن پشت دروازه افتادم .
آره
کلا cod آدم رو یاد بعضی فیلم ها می ندازه
یکیشم saving private ryan
ولی خدایی عجب بازی خفنی یه
رو دستش نیست
تایید میشه کلا بازی های اول شخص جنگی حال میده میبینید moh و دو بازی کریسیس هم جذاب هستند و همینطور فار کرای 2 امسال فقط توروک ابروی ریزی کرد بقیه عالی بودند
منم اخیرا بازی رو تموم کردم توی اینکه بازی عالیه هیچ شکی نیست.
ولی به نظر من به پای نسخه قبل نمی رسید. نه گیم پلی (اینکه دیگه جای بحث نداره!) و نه حتی گرافیک(بله حتی گرافیک)درسته خیلی از دوستان شاید بگن که گرافیکش که از نسخه قبل بهتره... درسته بعضی از افکتها مانند آب و غیره بهش اضافه شده ولی اگه شما به طور همزمان نسخه قبل رو هم روی کامپیوتر داشته باشید متوجه میشید که در نسخه چهارم هم تعداد رنگ به کار رفته خیلی بیشتر بود(یعنی رنگها خیلی زنده و پویاتر و هم تفکیک بین سایه روشن ها خیلی دقیقتر بود ) همچنین حالات محیط تنوع بیشتری داشت(یعنی در بازی شما افکت روز و شب ,صبح , ظهر و عصر رو به صورت مجزا وخوبی داشتید)در حالی که در این نسخه این تنوع وجود نداشت.
البته شاید این به این خاطره که به نوعی می خواستند که حس 60 سال پیش رو توی گیمرها بوجود بیارند.
ولی در کل منم این بازی رو به عنوان یکی از بهترین بازیهای سال 2008 قبول دارم و واقعا به کسانی که انجامش ندادند توصیه می کنم که از دستش ندهند...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)