تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 156 از 159 اولاول ... 56106146152153154155156157158159 آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه خودم یاد گرتم هوندا جون. سپاس

2. این کاربر از abolfazlx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علی جون نگاه کن زمان بازیم و مرحله های طی کرده ام .

4.54 دقیقه بازی 4 در صد از بازی رو تمام کردم من از اینجور بازیها خوشم میاید طولانی باشن سریع تمام نشن مثل جنگهای مدرن 13 مرحله که رفتم تموم شد همش تو یه روز تمامش کردم حالم بهم خورد.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علی جون نگاه کن زمان بازیم و مرحله های طی کرده ام .

4.54 دقیقه بازی 4 در صد از بازی رو تمام کردم من از اینجور بازیها خوشم میاید طولانی باشن سریع تمام نشن مثل جنگهای مدرن 13 مرحله که رفتم تموم شد همش تو یه روز تمامش کردم حالم بهم خورد.
    هه هه هه هه هه............
    خیلی جالب بود واسه اون96 درصد دیگه باید 1ماه وقت بزاری ولی این حرفت خیلی جالب بود
    مطمئن باش که 96درصد دیگه خیلی طولانیه
    این بازی درطول 4 سال ساخته شده به نظرت کوتاهه
    Last edited by Advanced Ali-001; 03-03-2010 at 20:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هوندا جون اون بالا چی نوشته چی می خواد .5.30 دقیقه بازی کردم لامصب همون 4 گیر کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه اوه دوست عزیز اون منطقه که شما الان توشی منطقه غیر نظامیه یعنی اونجا صلح برقراره چون دوتا مافیای بازی اونجا هستند مگه وقتی وارد میشه اسلحشو بالا نیگیره؟
    اون جا نباید دست از پا خطا کنی شما دست از پا خطا کردی
    اون بالا هم نوشته که از اون منطقه فرار کنید چون جونتون درخطره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. همون اوايل بازي كه يهgps بهش ميده بايد چيكار كرد؟ همون كه وقتي نقشه رو مياريم يه چراغ سبز هميتو ميزنه. اينم عكسش.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین دوست عزیز اونجا میگه که وقتی به کیف الماس یا به نوارو و.......
    نزدیک میشی اون GPS که دسته راستشه اون گوشش یه چراغ داره که نور سبز داره اون چشمک میزنه وهر چقدرم که نزدیکترش بشی سریعتر چشمک میزنه بعد یه حالتیم داره که خیلی نزدیکش بشی صدای دینگ دینگ میاد
    شما باید این الماسارو که221هست بدست بیاریو بری اسلحه بخری وهرچند وقت اسلحه هاتو عوض کن گرفتی
    بعدش وقتی که اون نور چشمکزن سبز این اون ورو نیگا کن یه لحضه هست که دیگه چشمک نمیزنه منظورش اینه که باید همین جوری مستقیم بری تا بهش برسی گرفتی؟

9. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوباره .

علی دادشی میشه یه توضیح درباره طی کردن مراحل بدی که چطوری و چیکار کنم که 4 درصد مرحله کامل به 5 در صد برسه راهش چیه.

الان 7 ساعت که دارم بازی می کنم لامصب همون 4 گیره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوباره .

علی دادشی میشه یه توضیح درباره طی کردن مراحل بدی که چطوری و چیکار کنم که 4 درصد مرحله کامل به 5 در صد برسه راهش چیه.

الان 7 ساعت که دارم بازی می کنم لامصب همون 4 گیره
    با اجازه علی جان

ببین دوست عزیز فارکرای 2 یک بازی Open World هست به صورت جالبی ابتدای بازی یک Tutorial هست یعنی به گونه ای هست که شما زیاد احساس نمی کنید که دارید بخش ها تمرینی رو انجام می دیدی کار هایی که از شما می خواد اوایل بازی برای این هست که شما یاد بگیرید که در طول بازی چه کار هایی رو می تونید به دلخواه انجام بدید مثال عرض می کنم:
    از شما می خواد که از محلی که استراحت می کنید فرار کنید همون جایی که جاکال با کاردش به دیوار ضربه می زنه و شما تنها سلاحتون کارد جاکال هست شما از اون جا فرار می کنید چون اونجا آشوب به پا شده و اونجا منطقه حفاظت شده و آتش بس هست ولی شما بعد فرار کردن (ممکنه نتونید فرار کنید که فرقی نمی کنه) به دلیل مالاریا گزیدگی دوباره بد حال میشید اما شما توسط افرادی که در اونجا هستند به جای امنی منتقل میشی اونجا جعبه کمک های اولیه و جعبه سیو هست به شما می گه که زمانی که جونتون کم میشه می تونید خودتون رو با سورنگ ها مداوا کنید و این سورنگ ها رو از جعبه های کمک های اولیه باید پیدا کنید و در ادامه هم به شما می گه که GPS شما چیه و چطوری باید ازش استفاده کنید در مورد چراغ چشمک زن ردیاب الماس هم میگه که چطوری باید پیدا کنی اونها رو ... یعنی هر جا که که چراغ ثابت موند باید به اون طرف حرکت کنی و ... شما اوایل بازی تمام کارات به خاطر اینه که یاد بگیری چه کارهایی رو می تونی به دلخواه انجام بدی مثل همین کار ها که گفتم و یا تعمیر ماشینی که ازش دود بلند میشه. شما همه اینها رو به نوعی یاد می گیری... بازی فارکرای 2 یک شاهکار هست که برای هر گیمر تموم کردن و بازی کردنش توصیه میشه

موفق و گیمر باشید

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اجازه علی جان

ببین دوست عزیز فارکرای 2 یک بازی Open World هست به صورت جالبی ابتدای بازی یک Tutorial هست یعنی به گونه ای هست که شما زیاد احساس نمی کنید که دارید بخش ها تمرینی رو انجام می دیدی کار هایی که از شما می خواد اوایل بازی برای این هست که شما یاد بگیرید که در طول بازی چه کار هایی رو می تونید به دلخواه انجام بدید مثال عرض می کنم:
    از شما می خواد که از محلی که استراحت می کنید فرار کنید همون جایی که جاکال با کاردش به دیوار ضربه می زنه و شما تنها سلاحتون کارد جاکال هست شما از اون جا فرار می کنید چون اونجا آشوب به پا شده و اونجا منطقه حفاظت شده و آتش بس هست ولی شما بعد فرار کردن (ممکنه نتونید فرار کنید که فرقی نمی کنه) به دلیل مالاریا گزیدگی دوباره بد حال میشید اما شما توسط افرادی که در اونجا هستند به جای امنی منتقل میشی اونجا جعبه کمک های اولیه و جعبه سیو هست به شما می گه که زمانی که جونتون کم میشه می تونید خودتون رو با سورنگ ها مداوا کنید و این سورنگ ها رو از جعبه های کمک های اولیه باید پیدا کنید و در ادامه هم به شما می گه که GPS شما چیه و چطوری باید ازش استفاده کنید در مورد چراغ چشمک زن ردیاب الماس هم میگه که چطوری باید پیدا کنی اونها رو ... یعنی هر جا که که چراغ ثابت موند باید به اون طرف حرکت کنی و ... شما اوایل بازی تمام کارات به خاطر اینه که یاد بگیری چه کارهایی رو می تونی به دلخواه انجام بدی مثل همین کار ها که گفتم و یا تعمیر ماشینی که ازش دود بلند میشه. شما همه اینها رو به نوعی یاد می گیری... بازی فارکرای 2 یک شاهکار هست که برای هر گیمر تموم کردن و بازی کردنش توصیه میشه

موفق و گیمر باشید
    دوست عزیزمون راست میگه فقط اون قسمت اولش که چیزه باید تو اون رستورانه که اون چاقو رو با اون pistol که جکال واست میزاره اونجا باید از یه پنجره که واستون عکسشو میزارم بپیچونی از منتقه شمال دربری این جوری میتونی داستان اول بازیو کاملتر بری و اون قسمتی که میان میبرنت تو اون خونه هرو ببینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •