فایل های تصویری؟چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم
فایل های تصویری؟چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم
فکر کنم شما از توی فایل منیجر میری چون از توی فایل منیجر همین حالت رو داره!!!
باید از توی گالری بری تا با زدن دکمه نکست بری بعدی البته وقتی عکس توی گوشیت فول اسکرین میشه باید با قسمتی از جوی استیک که بالای شماره 2 قرار داره ( یعنی در حالت عادی که گوشیو میگیرین دستتون قسمت پایین جوی استیک) بزنین تا بره بعدی...!!!
سبز باشی...!!!![]()
سلام دوستان
من امروز یه 6220 خریدیم
فروشنده می گفت یه سری برنامه باید بریزی نمیدونم که شارژت زود خالی نشهو یه سری چیزای دیگه
من نصب نکردم
می خوام ببینم کسی چیزی می دونه در این باره؟
چجوریاست؟؟؟؟
ممنون
خوب شد که نپذیرفتی..... این شیوه تازه دزدی فروشندگان پاساژ علاءالدین هست
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو بخونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
این داستان رو خوندم
حالا واقعا این گوشی این جوری که نیست (نیاز به برنامه نداره) داره؟؟؟؟
نه بابا... گوشی خودش ته کمالاته... برنامه می خواد چی کار؟؟؟؟![]()
سلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
مشکل از اپراتورهسلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
سلام ...
کسی قیمت قاب اصلی گوشی رو نداره ؟ اون اصلیه ها نه اینا که3 تومن هستن مفت نمیرزن ...!
شرکت پارت اوریجینال قاب اصلی همه گوشی های نوکیا رو وارد می کنه؛ اما به شکل تکه تکه و جدا می فروشه... کل هزینش هم خیلی درمیاد ( هر که طاووسه رو می خواد دیگه شرمنده! جیبش باس جور هندستون رو بکشه !!)
برای 3250 این جوری بود: صفحه کلید 10 تومان، صفحه جوی استیک 5 تومان، قاب پنجره 15 تومان، درپوش باطری 10 تومان، پشت بخش چرخنده 5 تومان، کلیدهای پخش آهنگ 2 تومان، فریم گوشی 20 تومان... ( این ها حدودی هست؛ چون من 2 سال پیش قیمت کردم و چیزی حدود 75 تومانی در اومد... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)