کسی از دوستان از سرویس های نا محدود پارس آنلاین خبری داره؟
تو سایتش قیمت های جدید رو زده:
512 نا محدود 24 تومن!
اینا چطورن؟ تا حالا کسی استفاده کرده؟
کسی از دوستان از سرویس های نا محدود پارس آنلاین خبری داره؟
تو سایتش قیمت های جدید رو زده:
512 نا محدود 24 تومن!
اینا چطورن؟ تا حالا کسی استفاده کرده؟
دوست عزيز آي پي مخابرات 95% مواقع با 2.187 شروع ميشه، بعضي وقتها كه قاطي ميكنه با 46 شروع ميشه
فردا زنگ ميزنم اگه با يه قيمت معقول پهناي 2مگ بده ميگيرم ولي اگه قيميتش زياد باشه يا پهناي باند 2مگ ندن اونوقت مخابرات رو تمديد ميكنم
يه نكته اي كه بشدت منو دلسرد ميكنه اينه كه يادم مياد قبلا صبانت شبانه ش از ساعت 3 شروع ميشد حالا هم اگه همينطور باشه بايد كلا بي خيالش شد
Last edited by urumchi; 19-09-2011 at 03:14.
من ديروز با نمايندگيش تماس گرفتم اصلا نميدونست كه قيمتهاي جديد رو زدن بعد كه نگاه كرد گفت كه فعلا اين پلنها رو نميفروشيم.![]()
جزئیات رنج آی پی 46 و موقعیت جغرافیایی در گاه خروجی مکس نت:
![]()
Last edited by hadi.EST; 19-09-2011 at 10:54.
وضعیت امروز مکس نت !
با این وضعیت صد در صد باهاشون فسخ میکنم و بقیه پول رو میگیرم . امروز فردا میرم فسخ میکنم فقط مسئله ای که میمونه اینه که کجا برم . وضعیت مخابرات و آناو ترکانت و پارس آنلاین رو میدونم که چندان خوب نیست فقط از مبین نت خبر ندارم . کسی از مبین نت اینترنت گرفته یا ازش خبر داره که کیفیتش در چه حد هست ؟
واقعا آدم چی بگه ؟ الان زنگ زدم میگم که پینگتون خیلی بالاست و سرعت در حد دیل آپ هست میگه مشکل از شماست برو سیم تلفنتون رو نگاه کن ! میگم تنها من مشکل ندارم میگه مشکل از ما نیست![]()
128 مکس نت
!
تمام آی اس پی ها همین کارو میکنن، کلا این قانونشونه که سرویس باید طوری داده بشه که مشترک به جز وبگردی کار دیگه ای نتونه بکنه.
دوست عزیز اینا همشون همینطورین، این جمله، تکیه کلامشون واسه اعتراض مشترکاست. منم هر وقت زنگ میزنم به مخابرات و میگم سرعتم اینقدر شده و دانلود و پینگم اینقدره میگن اشکال از ما نیست احتمالا سیمکشیتون مشکل داره !!!
بله ماکس نت گند زده. خواستم تا خود سایتش تست مسیریابی بگیرم؛ نتیجه اش این شد واقعا آدم مایوس میشه:
دوست عزيز اين اطلاعات رو از كدوم سايت گرفتين؟
سلام سایتهای مختلفی هست از جمله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)