نه می خواستم گوشی دستم باشه ببینم که این هزینه ای که میگیرن اگه اضافی باشه ندم بهشون
اصلا آیا گرفتن هزینه برای اینکار عرف هست بین بقیه ی شرکت ها ؟
پهنا عزیزم به کاربرای معمولی داده نمیشه . به شرکتها داده میشه و یا سازمان با هزینه خیلی بیشتر.
حداقل 500 تومان را در نظر داشته باش.
دلیل اینکه به یوزر معمولی داده نمیشه چیه ؟ مگه عاملی غیر از پول هم دخالت داره ؟
آخه یه بار توو روزنامه دیدم تراشه سبز هزینه ی 128 ددیکیت رو نزدیک 210 تومن زده بوود
آیا سرعت دانلود 128 ددیکیت با 1 مگابیت شیر برابره ؟ ( اگه میشه این قسمتو یکم بازش کن / سرعت سرویسای ددیکیت رو میگم )
اوونروز رفته بوودم دفتر خیابان امام ازشوون پرسیدم گفتن که برای ART ها 15 تومن و برای اکونومی 25 تومنعزیزم MaSoOd جان این برای 2 مین بار هست که اشاره می کنم که راه اندازی شاتل 15 تومن هست که می تونید تا 10000 تومان تخفیف بگیرید.
مشترک بیچاره که میره اکو بگیره به خیال خودش داره با 9500 یا 7300 صاحب اینترنت پرسرعت میشه نمیدونه که این 25 تومنی که ازش میگیرن پول دو ماه اینترنتش هست
آخه چرا اون دو تا عکس اینقدر با هم تفاوت دارن ؟خوب بهتر شده دیگه.اما در نظر داشته باشید در ping شما از کدام سرورها دارید استفاده می کنید ؟
ایشالله اگه مشکلی داری زوود رفع بشه چون تو این تاپیک مشکل خیلیا رو رفع کردیالان من به کدومش اعتماد کنم ؟
این چند روزه حال خوشی ندارم. همه آیندم همه کارهام همه فکرهام لو رفته و خودم که نقطه آغاز بودم همین الان نقطه آخر هستم. خیلی بد هست که این حالت به ادم روبرو بشه . مدرک تحصیلی من هم تو هوا و زمین سرگردان مونده.
بی خیال.
راستی سعی کن وقتی حال خوشی نداری تصمیم گیری نکنی ! ( خودتو آروم کن )
خب دیگه / میبینی که سرعت دانلود الان بالای هفته دیگه چی میخوای
نه توحید اینطوری نیست / همونطور که BizimT گفت اینا پهنایی که از مخابرات میگیرن نا محدود هست
تازه اگه به قول خودت بیایم این هزینه رو تیکه پاره کنیم رقمی کمتر از اوونی که گفته میرسه به هر گیگ
کلا فروش هر گیگابایت اضافی یکی از راه های درآمد شرکت هاست ( پس باید سود توش باشه ) پس هزینه ای که از شما برای هر گیگ میگیره نسبت به هزینه های سرویس های اصلی زیاده
مثلا ماکس چت برای هر گیگ 8 تومن و شاتل 3 تومن میگیره ( منظورمو فهمیدی ؟ )
من یه اشتراک سه ماهه دارم.
در طی دو ماه (دقیقا 56 روز) فضای 5 گیگم تموم شده. یعنی هزینه های مخابراتی ماه بعدی رو در اول اشتراک پرداخت کردم.
پس اگه من برای این یک ماه باقیمانده متقاضی سرویس دیگه ای باشم، قانونا نباید از من هزینه مالیات و غیره گرفته بشه. چون طبق قرار داد پرداخت کردم.
اتفاقا منم سر این موضوع یه بار تو همارا گرد و خاک کردماونم با اوون منشی تازه وارده ( همون که فارسی فوله ! ) + حضرت فرمانی
جالب اینجاس که به نتیجه ای نرسیدم ولی خوبیش این بوود که یکمی زبون فارسیم تقویت شد![]()