تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 156 از 2550 اولاول ... 561061461521531541551561571581591601662062566561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شرکت خودش برای جابجایی از طریق مخابرات اقام می کنه . هزینشم به هزینه اضافه میشه.البته اگر مخابرات ضرر و زیان نخواهد رایگان یا کمتر خواهد بود. موقع انجام با شما تماس گرفته خواهد شد.
    نه می خواستم گوشی دستم باشه ببینم که این هزینه ای که میگیرن اگه اضافی باشه ندم بهشون 

اصلا آیا گرفتن هزینه برای اینکار عرف هست بین بقیه ی شرکت ها ؟ 

پهنا عزیزم به کاربرای معمولی داده نمیشه . به شرکتها داده میشه و یا سازمان با هزینه خیلی بیشتر.

حداقل 500 تومان را در نظر داشته باش.

دلیل اینکه به یوزر معمولی داده نمیشه چیه ؟ مگه عاملی غیر از پول هم دخالت داره ؟ 

آخه یه بار توو روزنامه دیدم تراشه سبز هزینه ی 128 ددیکیت رو نزدیک 210 تومن زده بوود  

آیا سرعت  دانلود 128 ددیکیت با 1 مگابیت شیر برابره ؟  ( اگه میشه این قسمتو یکم بازش کن /  سرعت سرویسای ددیکیت رو میگم ) 

عزیزم MaSoOd جان این برای 2 مین بار هست که اشاره می کنم که راه اندازی شاتل 15 تومن هست که می تونید تا 10000 تومان تخفیف بگیرید.
    اوونروز رفته بوودم دفتر خیابان امام ازشوون پرسیدم گفتن که برای ART ها 15 تومن و برای اکونومی 25 تومن  

مشترک بیچاره که میره اکو بگیره به خیال خودش داره با 9500 یا 7300 صاحب اینترنت پرسرعت میشه نمیدونه که این 25 تومنی که ازش میگیرن پول دو ماه اینترنتش هست 

خوب بهتر شده دیگه.اما در نظر داشته باشید در ping شما از کدام سرورها دارید استفاده می کنید ؟
    آخه چرا اون دو تا عکس اینقدر با هم تفاوت دارن ؟ 

الان من به کدومش اعتماد کنم ؟
    این چند روزه حال خوشی ندارم. همه آیندم همه کارهام همه فکرهام لو رفته و خودم که نقطه آغاز بودم همین الان نقطه آخر هستم. خیلی بد هست که این حالت به ادم روبرو بشه . مدرک تحصیلی من هم تو هوا و زمین سرگردان مونده.
    بی خیال.
    ایشالله اگه مشکلی داری زوود رفع بشه چون تو این تاپیک مشکل خیلیا رو رفع کردی 

راستی سعی کن وقتی حال خوشی نداری تصمیم گیری نکنی ! ( خودتو آروم کن ) 

با سلام...
    آقا مسعود بفرما اينم گراف براي بازه زماني موقع دانلود در ساعات متفاوت.
    ولي چرا سرعت دانلود با وب گردي متفاوت هستش؟

||سپاس**
    خب دیگه / میبینی که سرعت دانلود الان بالای هفته دیگه چی میخوای 

همونطور که در سایت هماراسیستم هم مشاهده میکنید نوشته هر 5 گیگ فضا، 20 هزار تومن.
    خب پس مشخص میشه که 20000 تومن از کل هزینه، مربوط به حجم 5 گیگ هست.

نه توحید اینطوری نیست  /  همونطور که BizimT  گفت اینا پهنایی که از مخابرات میگیرن نا محدود هست 

تازه اگه به قول خودت بیایم این هزینه رو تیکه پاره کنیم رقمی  کمتر از اوونی که گفته میرسه به هر گیگ 

کلا فروش هر گیگابایت اضافی یکی از راه های درآمد شرکت هاست ( پس باید سود توش باشه ) پس هزینه ای که از شما برای هر گیگ میگیره نسبت به هزینه های سرویس های اصلی زیاده 

مثلا ماکس چت  برای هر گیگ 8 تومن و شاتل 3 تومن میگیره  ( منظورمو فهمیدی ؟ ) 

من یه اشتراک سه ماهه دارم.
    در طی دو ماه (دقیقا 56 روز) فضای 5 گیگم تموم شده. یعنی هزینه های مخابراتی ماه بعدی رو در اول اشتراک پرداخت کردم.
    پس اگه من برای این یک ماه باقیمانده متقاضی سرویس دیگه ای باشم، قانونا نباید از من هزینه مالیات و غیره گرفته بشه. چون طبق قرار داد پرداخت کردم.

اتفاقا منم سر این موضوع یه بار تو همارا گرد و خاک کردم   اونم با اوون منشی تازه وارده ( همون که فارسی فوله ! )  + حضرت فرمانی 

جالب اینجاس که به نتیجه ای نرسیدم ولی خوبیش این بوود که یکمی زبون فارسیم تقویت شد 

2. 2 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ایا این سرویس eco شاتل جمعه ها رایگان نیست.فقط art جمعه ها رایگان هست.در ضمن هزینه راه انداز ی و نصب سرویس اکونمی 15000 است نه 25000 تومان.
    Last edited by vendee; 18-10-2008 at 14:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اصلا آیا گرفتن هزینه برای اینکار عرف هست بین بقیه ی شرکت ها ؟
    آره 100% عرف هست . اما تفائت اصلی سر قیمتش هست و سودش برای شرکتها . ولی در معمول ترین حالت 10 تومن هست.
    دلیل اینکه به یوزر معمولی داده نمیشه چیه ؟ مگه عاملی غیر از پول هم دخالت داره ؟
    آره بابا دخالت پول که اگه گردن کلفن باشه و به صورت زیر میزی با مدیر عامل محترم حله . اما در غیر صورت امکان اخطار و جریمه های سرکش و پلمپ ISP هم هست.
    آیا سرعت دانلود 128 ددیکیت با 1 مگابیت شیر برابره ؟ ( اگه میشه این قسمتو یکم بازش کن / سرعت سرویسای ددیکیت رو میگم )
    سرویسی که به شما داده می شود از نوع share است نه Dedicated . یعنی میزان مشخصی پهنای باند در اختیار شرکت قرار گرفته و آن این میزان را در بین کاربرانش تقسیم می کند به عبارت دیگر اگر پنج نفر در زمانی به اینترنت متصل شوند سرعتشان دو برابر زمانی است که ده نفر در حال کار با اینترنت باشند . می توانید شیر آبی را تصور کنید که به میزان مشخصی از آن آب می آید در این هنگام هر چقدر انشعاب از این شیر بگیرید مقدار آبی که به مقصد می رسد کمتر می شود. در مورد شرکت های ارائه دهنده ی ADSL نیز ماجرا به همین شکل است.اگر این شرکت به تعداد زیادی کاربر پهنای باند اختصاص دهد در ساعات شلوغی باز کردن یک صفحه ی گوگل نیز کار سختی است.آگاهی از این مورد تنها با سوال کردن از کاربران مشترک به دست می آید .
    بنابراین این اگر شما با همون 16KB باشه همون کل پهنای باند 128 حساب میشه. اما تفاوت در shared این هست که زمانی معلوم میشه که سرعت شما از این حد خیلی پایین بیاد و در نوسان باشه که گفته شد علتش چیه.
    share کامل رو کاربران می تونن بفهمند که شده یا نه. نمیدونم کی گفته که با 1024 برابری میکنه شاید منظورشون یه چیز دیگه بوده ولی در کل حقیقت این هست.
    اوونروز رفته بوودم دفتر خیابان امام ازشوون پرسیدم گفتن که برای ART ها 15 تومن و برای اکونومی 25 تومن
    عزیزم کی اینو به شما گفته ؟ شاید خواسته اذیت کنه.
    ازشون اگه فرم تعرفه می گرفتید مشخص میشد. من هفته پیش چندتا دوستم رو به شاتل معرفی کردم تا همون هزینه اضافی رو 5000 تومن بپردازند. (دشمنی نیست ها ، اونا برا سرویس دومشون میخواستند که من هم معرفی کردم)
    ایشالله اگه مشکلی داری زوود رفع بشه چون تو این تاپیک مشکل خیلیا رو رفع کردی
    راستی سعی کن وقتی حال خوشی نداری تصمیم گیری نکنی ! (
    ای عزیز جان . من که کسی نیستم و کاری نکردم. هر چه هم بود برای آگاهی دوستان بود.
    درسته تصمیم گیری نمی کنم . اما دیگه دارم از این کار فکر کنم بازنشست میشم. تا 3-4 سال دیگه اونم شاید.
    یا یک کار کوچیک برای خودم درست خواهم کرد. ولی دوست دارم adsl تبریز رو همیشه در ذهنم داشته باشم.

ایا این سرویس eco شاتل جمعه ها رایگان نیست.فقط art جمعه ها رایگان هست.در ضمن هزینه راه انداز ی و نصب سرویس اکونمی 15000 است نه 25000 تومان.
    بله درسته.

5. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من الان موندم از شاتل adsl بگیرم یا از همارا.

نظر شماها چیه.کودومشون بهتره.

یکم اگه بشه توضیح بدید.

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

آره 100% عرف هست . اما تفائت اصلی سر قیمتش هست و سودش برای شرکتها . ولی در معمول ترین حالت 10 تومن هست.

پس همون 5 تومنو بدم خووبه  

یعنی  این 210 تومن برای 128 ددیکیت  کمه ؟  یا من اشتباه میکنم ؟ ( قیمت خط ددیکیت 64 + 128 چقدره ؟  ) 

برای سرویسای ددیکیت که سیم کشی اضافه نمیخواد ؟ 

تازه مخابرات که نمیفهمه ایشون برای من ددیکیت داده که  

عزیزم کی اینو به شما گفته ؟ شاید خواسته اذیت کنه.
    ازشون اگه فرم تعرفه می گرفتید مشخص میشد. من هفته پیش چندتا دوستم رو به شاتل معرفی کردم تا همون هزینه اضافی رو 5000 تومن بپردازند. (دشمنی نیست ها ، اونا برا سرویس دومشون میخواستند که من هم معرفی کردم)

نه بابا اتفاقا فرم تعرفه هم اینو نوشته که برای ART  ها 15 تومن و برای ECO  ها 25 تومن   

ببینم BizimT  غیر از خودت چند نفر هستن که Multi DSL  هستن ؟ من فکر کردم فقط خودت چند تا DSL  داری  ! 

ای عزیز جان . من که کسی نیستم و کاری نکردم. هر چه هم بود برای آگاهی دوستان بود.
    درسته تصمیم گیری نمی کنم . اما دیگه دارم از این کار فکر کنم بازنشست میشم. تا 3-4 سال دیگه اونم شاید.
    یا یک کار کوچیک برای خودم درست خواهم کرد. ولی دوست دارم adsl تبریز رو همیشه در ذهنم داشته باشم.

بابا زووده برا بازنشستگی / تو که سنی نداری   

ولی فکر نکنم کار آیندت هم چندان بی ربط به اینترنت و آی اس  پی و البته گرافیک ! باشه ( میشناسمت )  

راستی حالا که بحث DSL  تبریز پیش اوومد یه سوالی ازت بپرسم :

همارا که نماینده ی شرکت تهرانی نیست پس چرا اسمش جزو اون 11 تا PAP  نیست ؟ 

--------------- ----------      -------------

سرویسی که به شما داده می شود از نوع share است نه Dedicated . یعنی میزان مشخصی پهنای باند در اختیار شرکت قرار گرفته و آن این میزان را در بین کاربرانش تقسیم می کند به عبارت دیگر اگر پنج نفر در زمانی به اینترنت متصل شوند سرعتشان دو برابر زمانی است که ده نفر در حال کار با اینترنت باشند . می توانید شیر آبی را تصور کنید که به میزان مشخصی از آن آب می آید در این هنگام هر چقدر انشعاب از این شیر بگیرید مقدار آبی که به مقصد می رسد کمتر می شود. در مورد شرکت های ارائه دهنده ی ADSL نیز ماجرا به همین شکل است.اگر این شرکت به تعداد زیادی کاربر پهنای باند اختصاص دهد در ساعات شلوغی باز کردن یک صفحه ی گوگل نیز کار سختی است.آگاهی از این مورد تنها با سوال کردن از کاربران مشترک به دست می آید .

یکی از دووستان که نماینده ی DSL  هست یه مطلبی رو بهم گفته : ( نقل قول از ایشون ) 
    - سرعت سرویس ددیکیت برابر مقدار اسمیش هست یعنی اگه 128 بخری 128 کیلوبایت دانلود داری
    مثال : Share Ratio  شاتل 1:4 هست و هم چنین سرعت دانلود کاربراش هم اینو ثابت میکنه  
    یوزری که 128 داشت از شاتل سرعت دانلودش بالای 30 بوود  / در صورتی که برای سایر شرکتا مثل همارا نسبت  شیر 1:8  و  سرعت دانلود 16
    به عبارتی :  128/8=16 برای همارا با نسبت شیر 8 و 128/4=32 برای شاتل با نسبت شیر 4 

لطفا نظر دقیق و کامل رو درباره ی این صحبت بالا بگو 

بنابراین این اگر شما با همون 16KB باشه همون کل پهنای باند 128 حساب میشه. اما تفاوت در shared این هست که زمانی معلوم میشه که سرعت شما از این حد خیلی پایین بیاد و در نوسان باشه که گفته شد علتش چیه.
    share کامل رو کاربران می تونن بفهمند که شده یا نه. نمیدونم کی گفته که با 1024 برابری میکنه شاید منظورشون یه چیز دیگه بوده ولی در کل حقیقت این هست.

خب ما که 100% مطمئنیم که همارا ( برای مثال ) سرویساش شیر هست و شما هم که میگی اگه دانلود 16 بده شیر نیست  در صورتی که من همین مقدار ( مثلا 15 به بالا ) رو گرفتم و سرویسم هم شیر بووده 

اصلا سوال مهم اینه که : چطوری میشه ما یه خط 128 رو بین 8 نفر تقسیم کنیم و برای هر کدوم سرعت 128 یا شایدم 120 برسه ؟ 

من الان موندم از شاتل adsl بگیرم یا از همارا.

نظر شماها چیه.کودومشون بهتره.
    یکم اگه بشه توضیح بدید.
    ممنون

شاتل از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و گروونه 

ببین کدومشو می خوای  

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اینم یه عکس از نمدار پهنای باند !

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی سرعت دانلود شاتل نسبت به دیگر شرکتها بالاست.

در ضمن اصلا اینجا کسی ceo 512 شاتل داره.

ممنمون
    Last edited by vendee; 18-10-2008 at 19:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه عکس از نمدار پهنای باند !

مسعود این مربوط به چه سرویسیه؟
    256 نامحدود؟؟؟
    چرا پس سرعتت تا 54 بالا رفته؟؟؟؟؟

یعنی سرعت دانلود شاتل نسبت به دیگر شرکتها بالاست.

در ضمن اصلا اینجا کسی ceo 512 شاتل داره.

ممنمون
    نه به اون معنی!
    فرض کنید میخواهید از سرویس 512 استفده کنید.
    اعداد و ارقام این سرویس در شاتل، نزدیک تر هستند به 512 واقعی. (چون معمولا کمتر از 512 میشه)
    البته اگه بخواهید 512 بگیرید از شاتل، باید یه نامه ای چیزی جور کنید . . .

------------------------------------------

دوستان، من نمیدونم چرا یکی دو هفته است که سرعتم خیلی افت کرده . . .
    همچنین نمیدونم چرا یه کم از وب استفاده میکنم، بعد میبینم 100 مگ از حسابم کم شده

این سرعت، در حالیه که Down Stream در مودم من، 512 هست . . .

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

12

سلام
    ای بابا!
    دوستان آیا امکان داره که یه سرور خراب باشه؟
    اختلاف سرعت رو در سرور Recommeded با سرورهای مختلف ببینید.

همونطور که میبینید سه تا تست پایینی تقریبا یکی هستند. ولی اولی خیلی فرق میکنه . . .
    الان یه سوال به ذهنم اومد:
    چرا یه مدتیه که Recommeded Server عوض شده؟؟؟؟؟
    قبلا Kuwait City بود و الان شده Yerevan . وقتی با Yerevan تست میگیرم، سرعت رو نصف نشون میده.
    این در حالیه که سرعت دانلودم از 50 پایین نمیاد.
    با تشکر
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشکل اینجاست که شما تست سرعت را با ping و ... اشتباهی گرفته اید.
    وقتی دانلود میکنید ببینید اون سروردر کدام کشور هست و ازچه روترهایی می گذره.
    اینجاست که همه چیز دستتون میاد.
    شما مثلا با Yerevan تست میکنید اگه 120 شد مثلا میگید اٍ سرعت ارائه سرویس فلان شرکت پایینه من نمی خوام و هزار تا حرف و حدیث دیگه.
    برای شرکتها تست سرعت از منزل تا خود سرور ISP حساب هست که سرعت مطلوب و همونی که گفته ارائه بده . از اینجا به بعد دیگه مشکل کاربر که از کجاها دانلود میکنه و ... .
    در مرحله دوم نحوه ارائه سرویس از طریق سرور هست که از چه پروتکل هایی استفاده میکنه آیا از تونل استفاده می کنه ایا از ماهواره و هزارتا چیز دیگه که تخصصی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •