تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 209 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با موتور رفته بودیم ماسوله یکی از این موتور ها رو دیدیم راندش یه ایتالیایی بود یا گرخیده بود مناظر رو میدید باهاش تا یه جایی رفتیم
    ولی خدایی عجب موتوری داشت تو کف موتور بودم
    چقدر مفلسیم که یه خارجی می تونه تو جاده هامون سواری کنه . اما تردد موتورسیکلت برای ماها ممنوعه !
    این BMW1200 gs برای آف رود طولانی اصلا مناسب نیست . ارتفاع زین و سنگینی موتور + شکل خاص انجین که بطور دو قلو و خورجینی آویزونه نفس آدم رو بند می آره . این موتور چابکیه یاماها داکار و کی.تی.ام رو نداره . این گروه هم ابتدا با کی.تی.ام قرار داشتند . اما چون شرکت کی.تی.ام مخالفت کرد ، بی.ام.دابلیو برداشتن !
    تو سریال می بینید که بی.ام.دبلیو بارها اسکلتش می شکنه و تعادلش هم خیلی مشکله
    ــــــــــــــــــ
    راستی اون رفیقی که صفحه پیش می خواست بره شهرک آزمایش : شهرک 5 شنبه ها تعطیله . با این عید فطر باید کلی منتظر بمونی !
    ــــــــــــــــ
    دیشب دیر وقت باید می رفتم دور و ور . موتور رو روشن کردم دیدم گذاشتن دوبار ه تو دنده .. راهنما رو هم دست زدن + جا پایی ترک رو هم پایین دادن ! تست کردم راهنماهای من از کار افتاده چراغها سالمه چون با دزدگیر روشن می شن . اما ظاهرا کلید راهنما خراب شده .
    آخه من چه کنم ؟

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيرمرد جان يكم دير گفتي الان يه ساعته از شهرك برگشتم
    اولش تعجب كردم كه چقدر سوتو كوره آمارش از نگهبانه رسيد كه پنج شنبه ها تعطيله
    حالا بايد با موتور بدون پلاك يه بار ديگه تا شهرك برم اينم شانسه ما

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چقدر مفلسیم که یه خارجی می تونه تو جاده هامون سواری کنه . اما تردد موتورسیکلت برای ماها ممنوعه !
    این BMW1200 gs برای آف رود طولانی اصلا مناسب نیست . ارتفاع زین و سنگینی موتور + شکل خاص انجین که بطور دو قلو و خورجینی آویزونه نفس آدم رو بند می آره . این موتور چابکیه یاماها داکار و کی.تی.ام رو نداره . این گروه هم ابتدا با کی.تی.ام قرار داشتند . اما چون شرکت کی.تی.ام مخالفت کرد ، بی.ام.دابلیو برداشتن !
    تو سریال می بینید که بی.ام.دبلیو بارها اسکلتش می شکنه و تعادلش هم خیلی مشکله
    ــــــــــــــــــ
    راستی اون رفیقی که صفحه پیش می خواست بره شهرک آزمایش : شهرک 5 شنبه ها تعطیله . با این عید فطر باید کلی منتظر بمونی !
    ــــــــــــــــ
    دیشب دیر وقت باید می رفتم دور و ور . موتور رو روشن کردم دیدم گذاشتن دوبار ه تو دنده .. راهنما رو هم دست زدن + جا پایی ترک رو هم پایین دادن ! تست کردم راهنماهای من از کار افتاده چراغها سالمه چون با دزدگیر روشن می شن . اما ظاهرا کلید راهنما خراب شده .
    آخه من چه کنم ؟
    والا چی بگم پیرمرد جان احتمالا فک کرده اره میاد یه منطقه بی اب و علف بدوی یا بیابون که با این موتور اموده ایران ولی خدایی دلم به حال خودمون سوخت که چرا ما نمیتونیم همچین چیزایی سوار بشیم
    یه چیز جالب اینکه ما نمیتونیم از عوارضی رد بشیم ولی اون مثل اب خوردن رد میشه

4. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

او ما گاد ... ها ها
    راه افتادم نمایندگی تا ببینه مشکل راهنما از کجاست . آخه اینقدر بخاطر دزدگیر سیمها تو هم گوریده جرات دستکاری ندارم . جالب اینجا بود که تکنسین تعمیرگاه که هیچ حوصله جواب دادن بمن رو دفعات قبلی نداشت . اینبار کارش رو ول کرد و اومد بیرون مغازه ...

گفت اتومات راهنما سوخته و اونا هم نمونه اش رو ندارن . مجبور شدم کل شرق تهران و تهرانپارس رو دور بزنم سراغ یدکی موتور . اما هیچی

با موتوره بدون راهنما دو بار مجبور شدم از دور برگردون بزرگاه رد بشم . دفعه دوم کم مونده بود تصادف کنم . بالاخره رسیدم محلمون و اونجا از یک مغازه خریدم و نصب کردم و درست شد . البته نمی دونم چرا بنظرم تو نور خورشید نور راهنما در حد فانوس نفتی بود !!
    بعدم بسبک شوماخری کوچه ها رو در نوردیدم و اومدم خونه . ....

اما خودمونیم من با این پیریم بقول رفقا خیلی بی هوا می رما ... خودم می ترسم . صدای موتورم خیلی وحشتناک بلند شده بخاطر آچارکشی نکردن . از شونسد فرسخی ملت بیچاره می ترسن . باحال بود . بعد از هفته ها به یه ماجراجویی نیاز داشتم . باد لاستیکا کاملا خوابیده . کنترل موتور عالی شده نسبت به قبل . چندتا تکنیکم یاد گرفتم دارم روشون کار می کنم ببینم می تونم یا نه.
    راستی اتومات راهنما فقط 1500 تومانه !

6. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شادی از این باشه:
    بیشتر مشکلات چراغ ها از این قسمته زیر باک تمام سیم ها رد می شه مخصوصا سیم های چراغ ها اونجا در اثر کشش و چرخش دسته فرمون قطع می شه تنها راهش هم باز کردن وترمیم کردنشه ()البته مال ما اینجوری بود و درستش کردم حالا نمی دونم مال شما هم اینجوری (مال سی جی ها اینجوری هست)
    اینم شادی منظورم رو بهتر بفهمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا فردا گمرک بازه ؟؟؟
    میخوام برم موتور بخرم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

6

شادی از این باشه:
    بیشتر مشکلات چراغ ها از این قسمته زیر باک تمام سیم ها رد می شه مخصوصا سیم های چراغ ها اونجا در اثر کشش و چرخش دسته فرمون قطع می شه تنها راهش هم باز کردن وترمیم کردنشه ()البته مال ما اینجوری بود و درستش کردم حالا نمی دونم مال شما هم اینجوری (مال سی جی ها اینجوری هست)
    اینم شادی منظورم رو بهتر بفهمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    نه عزیزم نوشته بودم که مشکل از اتومات بود . اونم بگمانم بخاطر فشار سرعت برق دزدگیر بوده که عوض کردم و درست شد . چون دزدگیر سریع چشمک می زنه . اگر راهنماها قطع بودن که دیگه هیچی . سیم کشی موتور من هر چند به ام.و آگوستا نمی رسه ولی دیگه خیلیم افتضاح نیست . سیمها همگی از داخل یک لوله خرطومی محافظ رد شدن .

موتور در برابر فیل !

11. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نبود کسی من رو راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نبود کسی من رو راهنمایی کنه
    تعطیله ! آخه تو روز اول هفته ی مهر هم اینا به مشتری جنسو می ندازن . شما ول کردی می خوای تو این ایام تق و لق بری خرید . اگرم کسی فروشگاهش باز باشه قیمت و کیفیتش تضمینی ندار + حق انتخاب شما
    قیمتا هم نا معینه و تو ایام تعطیلی هیچ مدرکی جز رسید فروشگاه بهتون نمی دن . اما اگر هدفتون بازار گردی باشه تا قیمت دستتون بیاد که اون بحثش جداست

14. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب شد بحثش پیش اومد
    یعنی موقع خرید چه چیزهایی رو باید از مغازه دار بگیریم و چه مدارکی رو باید با خودمون ببریم ؟؟؟

در ضمن من قصد خرید دارم اخه تنها روزی هست که خلوته خیابون ها و من که تازه کار هستم خیلی راحت میتونم موتور رو بیارم دم خونه
    از دوستام هم کسی نیست که بتونه موتور برونه پس در نتیجه من تنها هستم
    Last edited by شهرام_ایرانی; 10-09-2010 at 22:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •