سلاممیتونین از VirtualDub استفاده کنین .
تو فروم صفحه مخصوص این برنامه تمام لینکاش نا معتبره ..........
سلاممیتونین از VirtualDub استفاده کنین .
تو فروم صفحه مخصوص این برنامه تمام لینکاش نا معتبره ..........
VirtualDub 1.9.7 Final (32/64-bit) | 6.6 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان من می خوام فیلم های divx رو بتدیل کنم به MPEG2 یه نرم افزار عالی میخوام که اینکارو انجام بده .
راستی امکانش هست که زیرنویس فیلم رو که با پسوند sub هست قرار بدم روی فیلم که بعد فیلم رو که نگاه میکنم روی تی وی زیرنویس نشون داده بشه ؟
Wondershare Video Converter Platinum 5.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای انداختن زیر نویس بر روی فیلم با پسوند Sub میتونی از نرم افزار Corel Video استفاده کنی.
ممنون دوست عزیز
این لینک بسته هستش وقتی هم با آنتی ف0-ی-0ل0-ت0-ر بازش میکنم فایل موجود نیستش .....
سلام
دوستان برنامه ای می خواستم که فیلم های dvd رو به فرمت MKV تبدیل کنه
خودم از Magic DVD Ripper استفاده می کنم ولی با تبدیل هر فیلم حجکم اون بالای 800 مگ می شه چون به avi تبدیل م یکنه
ولی mkv فشرده تره دوسان لطفا یه برنامه ای بگید که بطونه این کارو بکنه با تشکر
سلام
پست اول همین تاپیک رو باید نگاه میکردید .
DVD to MKV 1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAmadis AVI/DIVX/WMV/MPEG/MOV/SWF/FLV/MKV Video Converter
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون دوست عزیز توی پست اول ندیده بودم شرمنده
آقا من این CXB DVD To MKV Converter رو دانلود کردم ok ولی یه مشکلی داره که باعث می شه بدرد نخور بشه اونم اینه که خودت نمی تونی سایز بدی یعنی فیلمی که میخوای تبدیل بشه مثلا من م یخوام ساید تصویرش 640 در 360 باشه ولی توی این برنامه اجازه اینو نمی ده که خودت سایز مورد نظرتو بنویسی باید از گذینه های خود برنامه استفاده کنی
کسی از دوستان برنامه ای نداره که این مشکل رو نداشته باشه
========
برنامه دمی هم که برای تبدیل انواع فرمت هاست و این چیزی که من مد نظرمه نیست یه کانوکترو که همیه فرمت ها رو تبدیل می کنه (می خوام از روی دی وی دی کانوکتور کنم دوستانی که با نرمافزار کار کرده باشم میفهمن من چی میگم)
دوستان لطفا اگه کرکی برای Magic DVD Ripper دارید بزارید چون امروز هر کاری کردم دیگه نمیشه ازاش استفاده کرد و می گه کد رجیستر می خواد از 4-5 جا هم دانلود کردم ولی باز نمی شه
اینم عکس
![]()
Last edited by starn; 15-08-2010 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)