تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 506 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از چه مایعی استفاده می کنی و اون ابر رو جنس خوبش رو کجا میشه تهیه کرد
    یجا یکی بهم شامپو سوناکس رو پیشنهاد کرد.

اگه خش نندازه خیلی خوبه.

ببین یه چیز بهت بگم بخندی من مایع ظرف شویی میزنم البته بگم ماشین من سفید و رنگ سفید به رنگ دزد معروف هست!و زیاد لک ولوک رو نشون نمیده به خودش رو مشکی به نظر من از همین شامپو مخصوص ها مثل سوناکس استفاده کن ولی کلا مهم خوب کف کردن که با ابر و اسفنج بهترین نوع کف به دستت میاد ابر هم جنس خاصی نداره فقط باید نرم و لطیف باشه و خیلی خوب آب رو بگیره به خودش و خوب کف کنه همین مارک خاصی نیست هیچ وقت ابر کف دار رو خشک خشک نکش رو بدنه همیشه یه لایه آبی رو بدنه باشه بعد خیلی نرم و آروم کف مال کن چون اگه خشک و خشن کار کنی خش میندازه
    اون دستماله هم ببین یه جنس اسفنجی با جذب قوی آب هست که شما بعد از اینکه آب گرفتی به شیشه و کف هارو شستی این دستمال میاد آب باقی مونده رو جمع میکنه و جلوگیری از خشک شدن و لکه لکه شدن قطره هایه آب رو شیشه میکنه !
    Last edited by isbn; 18-05-2011 at 09:50.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان 206 دار جمیعا یه سوال دارم . آیا 206 شما چراغ داشبورد داره؟
    آخه مال من نداره و میخوام ببینم اگه باید داشته باشه برم بزنم تو سرشون ، چون نمد کاپوت رو هم نداره .
    نه 206 ایران خودرو چراغ داشبورد نداره، قیمتش هم 15 تومنه. نمد کاپوت هم نداره!

3. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان 206 دار جمیعا یه سوال دارم . آیا 206 شما چراغ داشبورد داره؟
    آخه مال من نداره و میخوام ببینم اگه باید داشته باشه برم بزنم تو سرشون ، چون نمد کاپوت رو هم نداره .

نه تا جایی که میدونم نداره و یه جور دست کجی ایرانخودرو به حساب میاد که شما خودت میتونی جدا گانه اینارو نصب کنی فک کنم چراع داشبرد 15 تومن و نمد 21 تومن

5. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه 206 ایران خودرو چراغ داشبورد نداره، قیمتش هم 15 تومنه. نمد کاپوت هم نداره!
    نه تا جایی که میدونم نداره و یه جور دست کجی ایرانخودرو به حساب میاد که شما خودت میتونی جدا گانه اینارو نصب کنی فک کنم چراع داشبرد 15 تومن و نمد 21 تومن
    عجب ...................!!!

آخه داداشم 3سال پیش یه مدل83 خریده اون داره نمدو ، فکر کردم مال من هم باید داشته باشه . حسابی خورده بود تو زوقم .
    ولی حالا انگار یه 20 تومن تو گلوش گیر کرده .

حالا این نمدو بندازم ارزش داره یا نه ضروری نیست؟؟؟؟؟ آخه میخوام دزدگیر و روکش هم بندازم دزدگیر 165 تومن مخصوص 206 سوکت فابریک و روکش هم 60 تومنی آب میخوره . دیگه پولی برام نمیمونه . اگه ضروریه نمد هم بندازم ؟؟؟!!!!!!!
    Last edited by night lord; 18-05-2011 at 10:02.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عجب ...................!!!

آخه داداشم 3سال پیش یه مدل83 خریده اون داره نمدو ، فکر کردم مال من هم باید داشته باشه . حسابی خورده بود تو زوقم .
    ولی حالا انگار یه 20 تومن تو گلوش گیر کرده .

حالا این نمدو بندازم ارزش داره یا نه ضروری نیست؟؟؟؟؟ آخه میخوام دزدگیر و روکش هم بندازم دزدگیر 165 تومن مخصوص 206 سوکت فابریک و روکش هم 60 تومنی آب میخوره . دیگه پولی برام نمیمونه . اگه ضروریه نمد هم بندازم ؟؟؟!!!!!!!

بله از نظر صدا گیری و عایق حرارتی خیلی خوب هست به نظر من بنداز !
    دزد گیر چی میخوای بگیری ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله از نظر صدا گیری و عایق حرارتی خیلی خوب هست به نظر من بنداز !
    دزد گیر چی میخوای بگیری ؟
    راستش . یکی از دوستام نمایندگی آپکو رو داره . بهم گفت بیا یدونه دزدگیر مخصوص 206 برات میندازم سوکت فابریک
    165 تومنه و امکاناتش از مجیکار کم نداره . اسمشو درست یادم نیست (یه چیزی من) بود فکر کنم . انگلیسیش حدود
    این در میاد (man.....) اون نقطه چینو یادم نمیاد . اسمش شبیه اسامی آلمانی بود . حالا اگه میخواین بپرسم بگم؟

نظر شما روی چی هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راستش . یکی از دوستام نمایندگی آپکو رو داره . بهم گفت بیا یدونه دزدگیر مخصوص 206 برات میندازم سوکت فابریک
    165 تومنه و امکاناتش از مجیکار کم نداره . اسمشو درست یادم نیست (یه چیزی من) بود فکر کنم . انگلیسیش حدود
    این در میاد (man.....) اون نقطه چینو یادم نمیاد . اسمش شبیه اسامی آلمانی بود . حالا اگه میخواین بپرسم بگم؟

نظر شما روی چی هست؟
    فک کنم دوستت این رو گفته باشه text on ؟؟؟ نه ؟
    من نظرم رو تلماتیکس هست اگرچه که دزد گیر در اصل یه چیز نمادین مترسک مانند هست و زیاد فرقی توشون نیست ولی حالا چون 206 سوکت فابریک هست تلماتیکس هم مارک خوبیه با سوکت فابریک ولی من شنیدم الان ماحیکار هم با سوکت فابریک میزنه برا 206 همین دوستمون mehran vb گفتند تو تاپیک همسایه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اتفاقا تلماتیکس هم گفت دارم ، ولی گفت این یکی بهتره . حالا باید برم پیشش ببینم چی میگه . بعد میام میگم قضیه از چه قراره

12. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اتفاقا تلماتیکس هم گفت دارم ، ولی گفت این یکی بهتره . حالا باید برم پیشش ببینم چی میگه . بعد میام میگم قضیه از چه قراره

آره برو مارکش رو دقیق بپرس کاراییش رو هم بیا بگو ببینیم چیه !

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام اقا این روغن موتور206که باید بار اول5000تا تعویض شه فیلترشم لازمه عوض شه یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •