سلام
من کاپرسکی 2010 دارم و اپدیت هم هست ولی نمی تونم داریو های هارد رو باز کنم ارور می دهد ؟ ایا کاسپرسکی رد عوض کنم یا نه/ راهی هست بدون تعویض ویندوز این ویروس از بین برد
سلام
من کاپرسکی 2010 دارم و اپدیت هم هست ولی نمی تونم داریو های هارد رو باز کنم ارور می دهد ؟ ایا کاسپرسکی رد عوض کنم یا نه/ راهی هست بدون تعویض ویندوز این ویروس از بین برد
سلام Combofix بعد Flash DisInfected رو اجرا کن.
//-----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخاطر احترام به مهدی هیچ وقت تو این تاپیک پست نمیدم!!
موفق باشید.
شما ميتوني از برنامه معرفي شده تاپيك زير استفاده كني :
مشخصات ويروس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه متاسفانه !
شما به فولدر اپشن برين و گزينه زير نشاندن دادن فايلاي مخفي يعني Hide Extensions... ، تيكشو بردارين و Ok كنين . بعد همون فايل رو كه دانلود كردين نگاه كنين اگر اخرش پسوندي نبود به آخرش Rar. اضافه كنين ( مثلا xxxx.rar ) و اگر پسوندي بود بعد دات يا نقطه بجاي پسوند، rar تايپ كنين و ok كنين و به سوال پرسيده شده هم yes بزنين.
بعضي ويروس ها هم هستن كه سرچ ويندوز رو از كار ميندازن شما سيستم رو با آنتي ويروس اپديت شده اسكن كنين .
کسی هست که بکه؟و
سلام
سیستم من آلوده شده و سرعتش خیلی پایین اومده بارها ویندوز رو عوض کردم حتی هارد رو فرمت کردم ولی بعد از چند روزی که از عوض کردن ویندوز میگذره سیستم دوباره کند میشه .با نود 32 هم سیستم رو چک کردم چیزی پیدا نکرد.موع خاموش کردن هم zcfgsvc.exe ارور میده.![]()
Last edited by shiningphoenix; 12-08-2009 at 18:34.
در قسمت open with سایتی که نوشتید باز نمیشه چرا؟
وقتی show hidden میکنم فایلهای hidden هستن ولی وقتی پنجره رو میبندم و باز میکنم دوباره میره رو do not show
خوب دوست عزيز Picher_s جواب شما رو دادن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)