تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 210 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان من D-link Usb Wirelles Adaptor رو که به پی سی زدم از داخل سی دی برنامه رو نصب کردم که وصل شد یه خورده کار میکرد بعد قطع میشد زنگ زدم از دوستم پرسیدم گفت نباید برنامه اش رو نصب کنی چون دنبال آی پی میگرده اینجوری میشه فقط Usb Wirelles Adaptor رو وصل کن بعد از طریقه دیوایس منیجر درایورش رو نصب کن. من هم همین کار رو کردم 2 بار و ریست هم کردم ولی حالا آنتن وایرلس اومده روش یه ستاره هست وقتی کانکت میزنم وصل بشه این خطا رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد که میزنم دیتکت میکنه این پیغام میده:

در ضمن لپ تاپ هم که دارم وصل هست به مودم وایمکس بعضی اوقات علامت مثلت زرد میاد و میزنه limited access نمیدونم را اینطوریه یه مودم وایرلس adsl هم داشتم همینطوری بود یعنی نمیشه گفت مشکل مودم هست.
    الان من باید چیکار کنم؟؟؟ به هیچ عنوان وصل نمیشه ولی هیچ مشکلی هم نداره.
    سلام
    دوست عزیز شاید این سوال یه مقدار مسخره به نظر بیاد دکمه Wi-Fi روی لپتاپت خاموش نیست؟
    برا خودم یه با چنین مشکلی بوجود اومده بود...

2. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام من دوتا کامپیوتر که هر دو ویندوز 7 دارند رو از طریق کابل کراس شبکه کردم فقط یه مشکلی دارم اینکه من هر پوشه یا درایو رو در هر دو سیتم share میکنم تو سیستم دیگه او پوشه یا درایو نمایش داده میشه اما وقتی open میکنم ارور زیر را میده اما در هر دوسیستم وقتی پوشه user موجود در drive c که خود ویندوز آن را share کرده را open میکنم به راحتی باز میشه و انتقال فایل انجام میگیره
    حتی در قسمت permission اجازه ها را در بالاترین حالت گذاشتم یعنی تیک همرو زدم
    برای حل مشکل باید چیکار کنم؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید من الان چند روزه درگیر این قضیه هستم

برای بازی شبکه بین دو سیستم باید چیکار کرد؟
    سلام
    چندتا نکته رو رعایت باید کرد:
    یکی اینکه فایروال رو خاموش کنین در هر دوسیستم
    یکی اینکه دسترسی باید برای فولدر تعریف بشه ، به طور دقیق باید برای همه باشه یعنی administrator و Every one و users شاید شما حتی نیاز داشته باشین که سیستم دیگه رو add کنین به داخل لیست
    دقت کنین که آدرس آی پی ها رو اشتباه وارد نکرده باشین یکی باید سرور و دیگری یوزر باشه ، همینطور default gateway
    فولدری که داره Share میشه ، درایوش رو هم شیر با دسترسی بالا بزارین
    برنامه ی آنتی ویروسی اگه دارین غیر فعالش کنین.
    نوع شبکه روی حالت home باشه در هر دو سیستم

بازی هم نیازی به این تنظیمات نیست معمولا بازی خیلی راحت شناسایی میشه ، مثلا War Craft III به راحتی ساپورت میکنه
    Take Care

4. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

میشه سیستم ها رو با این روش به طور معکوس ویروس کشی کرد؟ یا چیزی انتقال داد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

میشه سیستم ها رو با این روش به طور معکوس ویروس کشی کرد؟ یا چیزی انتقال داد؟
    منظورتون رو نفهمیدم دوست من
    ولی اگه از طریق شبکه منظورتون هست ، شبکه خیلی گسترده هست و تقریبا همه کار شدنی هست
    ولی اینکه بیاین از طریق شبکه سییستم دیگه رو ویروس کشی کنین خیر.
    انتقال ویروس شدنی هست
    Take Care

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شاید این سوال یه مقدار مسخره به نظر بیاد دکمه Wi-Fi روی لپتاپت خاموش نیست؟
    برا خودم یه با چنین مشکلی بوجود اومده بود...
    نه وحید جان این برای pc هستش و روشن هست. البته مشکلم حل شد و به خاطر اینکه وایرلسم سری N هست و با مودم وایمکس چفت نمیشه سرعتش رو گذاشتم روی G درست شد. اون که وصل نمیشه هم مشکل خود ویندوز که پیش میاد و بعد خودش وصل شد.
    ممنون.

-----------------------------

دوستان برای اینکه بخوام بین لپ تاپ با Pc خودم که وایرلس داره شبکه درست کنم برای انتقال فایل و فیلم با سرعت بالا چیکار کنم؟؟؟؟
    در گوشی نوکیا N8 چطوری میتونم اکسس پویت درست کنم و با کامپیوتر خودم شبکه ای ارسال و دریافت فایل بکنم؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

8. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    چندتا نکته رو رعایت باید کرد:
    یکی اینکه فایروال رو خاموش کنین در هر دوسیستم
    یکی اینکه دسترسی باید برای فولدر تعریف بشه ، به طور دقیق باید برای همه باشه یعنی administrator و Every one و users شاید شما حتی نیاز داشته باشین که سیستم دیگه رو add کنین به داخل لیست
    دقت کنین که آدرس آی پی ها رو اشتباه وارد نکرده باشین یکی باید سرور و دیگری یوزر باشه ، همینطور default gateway
    فولدری که داره Share میشه ، درایوش رو هم شیر با دسترسی بالا بزارین
    برنامه ی آنتی ویروسی اگه دارین غیر فعالش کنین.
    نوع شبکه روی حالت home باشه در هر دو سیستم

بازی هم نیازی به این تنظیمات نیست معمولا بازی خیلی راحت شناسایی میشه ، مثلا War Craft III به راحتی ساپورت میکنه
    Take Care
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز، تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی مشکل حل نشد و باز همون ارور را میده
    راه حل دیگه ای دارید بدبد

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز، تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی مشکل حل نشد و باز همون ارور را میده
    راه حل دیگه ای دارید بدبد
    والله من همیشه همینطوری share میکنم تازه به اینکارا هم نمیکشه
    این ها رو هم چک کنین.

نام Homegroup تغییر نداده شده باشه. و در دو سیستم یکی باشه
    تنظیمات شبکه که نوشته advanced sharing رو چک کنین که تیک file and printer sharing خورده شده باشه
    پسورد غیرفعال باشه
    Network recovery هم نمایان باشه ؛ اگه جایی دیدین این گزینه رو
    نهایتا این رو هم بگم که خودتون هم با یوزر Administrator داخل سیستمتون log in کنین تا به همه ی بخشها دسترسی داشته باشین..
    چندبار تنظیمات رو ریست کنین از نوع انجام بدین ، کلا بخش Network ویندوز خالی از باگ نیست
    همینطور کانکشن Local area رو disable کنین و دوباره enable کنین
    صفحه ی مربوط به نتورک در هردو سیستم ها باید اینطوری باشه:

بازم سعی کنین ببینین که چی میشه دوست من ،
    ویندوز خودش یک Trouble shooter داره که در این مواقع خوب عمل میکنه و خطاهای شبکه رو نشون میده و راه تعمیر رو هم میگه بهتون از همین صفحه عمل کنین

Take Care

11. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان به جای شبکه کردن بین سیستم ها در منزل میشه از همین برنامه TeamViewer_Setup و یا Remote Admin و یا remote desktop استفاده کرد؟؟؟؟؟ سرعتش بالاست دیگه درسته چون نزدیک هست . در اداره ما هم که سیستم ها شبکه هستن از remote desktop استفاده میکنن با آی پی وصل میشن هر کاری میخوان میکنن و برنامه میریزن. برای ارتباط بین لپ تاپ و دسکتاپ با وایرلس هم میشه همین کار رو انجام داد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان به جای شبکه کردن بین سیستم ها در منزل میشه از همین برنامه TeamViewer_Setup و یا Remote Admin و یا remote desktop استفاده کرد؟؟؟؟؟ سرعتش بالاست دیگه درسته چون نزدیک هست . در اداره ما هم که سیستم ها شبکه هستن از remote desktop استفاده میکنن با آی پی وصل میشن هر کاری میخوان میکنن و برنامه میریزن. برای ارتباط بین لپ تاپ و دسکتاپ با وایرلس هم میشه همین کار رو انجام داد؟؟؟
    سلام
    این برنامه ها که شما گفتین تا اونجایی که میدونم برای کنترل کردن یک سیستم دیگه به کار میره مثلا Team viewer برای کنترل کردن سیستم دیگه از طریق هدایت کلیه عناصر کامپیوتر شخص دوم هست ، که یک تصویری از دسکتاپ شخص دوم میده که ماوس و کیبورد و ... که مربوط به اون سیستم هست در اختیار شماست
    ولی اینکه کارایی مث شبکه داشته باشه بعید میدونم

Take Care

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه juve-reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 دارم و VMware Workstation رو نصب کردم و روی اون ویندوز XP. چطور میتونم از طریق XP به همه درایوهای (نه فقط یه درایو یا یه فولدر) ویندوز 7 دسترسی داشته باشم؟
    یه گزینه داره که میتونی یه فولدر رو Share کنی یا مثل یه درایو شبکه ازش استفاده کنی ولی ایرادش اینه که اگه بخوای به یه فایل از ویندوز Host دسترسی داشته باشی باید اول اون رو توی اون فولدر کپی کنی که این جای زیادی میگیره. من میخوام مستقیم به همه فایلها توی همه درایوهای ویندوز 7 خودم دسترسی داشته باشم و اگه خواستم اونا رو توی ویندوز مجازی کپی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •