سلام
دوست عزیز شاید این سوال یه مقدار مسخره به نظر بیاد دکمه Wi-Fi روی لپتاپت خاموش نیست؟
برا خودم یه با چنین مشکلی بوجود اومده بود...
سلام
دوست عزیز شاید این سوال یه مقدار مسخره به نظر بیاد دکمه Wi-Fi روی لپتاپت خاموش نیست؟
برا خودم یه با چنین مشکلی بوجود اومده بود...
سلامچندتا نکته رو رعایت باید کرد:
یکی اینکه فایروال رو خاموش کنین در هر دوسیستم
یکی اینکه دسترسی باید برای فولدر تعریف بشه ، به طور دقیق باید برای همه باشه یعنی administrator و Every one و users شاید شما حتی نیاز داشته باشین که سیستم دیگه رو add کنین به داخل لیست
دقت کنین که آدرس آی پی ها رو اشتباه وارد نکرده باشین یکی باید سرور و دیگری یوزر باشه ، همینطور default gateway
فولدری که داره Share میشه ، درایوش رو هم شیر با دسترسی بالا بزارین
برنامه ی آنتی ویروسی اگه دارین غیر فعالش کنین.
نوع شبکه روی حالت home باشه در هر دو سیستم
بازی هم نیازی به این تنظیمات نیست معمولا بازی خیلی راحت شناسایی میشه ، مثلا War Craft III به راحتی ساپورت میکنه
Take Care![]()
میشه سیستم ها رو با این روش به طور معکوس ویروس کشی کرد؟ یا چیزی انتقال داد؟
منظورتون رو نفهمیدم دوست من
ولی اگه از طریق شبکه منظورتون هست ، شبکه خیلی گسترده هست و تقریبا همه کار شدنی هست
ولی اینکه بیاین از طریق شبکه سییستم دیگه رو ویروس کشی کنین خیر.
انتقال ویروس شدنی هست
Take Care![]()
نه وحید جان این برای pc هستش و روشن هست. البته مشکلم حل شد و به خاطر اینکه وایرلسم سری N هست و با مودم وایمکس چفت نمیشه سرعتش رو گذاشتم روی G درست شد. اون که وصل نمیشه هم مشکل خود ویندوز که پیش میاد و بعد خودش وصل شد.
ممنون.
-----------------------------
دوستان برای اینکه بخوام بین لپ تاپ با Pc خودم که وایرلس داره شبکه درست کنم برای انتقال فایل و فیلم با سرعت بالا چیکار کنم؟؟؟؟
در گوشی نوکیا N8 چطوری میتونم اکسس پویت درست کنم و با کامپیوتر خودم شبکه ای ارسال و دریافت فایل بکنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز، تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی مشکل حل نشد و باز همون ارور را میده
راه حل دیگه ای دارید بدبد
والله من همیشه همینطوری share میکنم تازه به اینکارا هم نمیکشه
این ها رو هم چک کنین.
نام Homegroup تغییر نداده شده باشه. و در دو سیستم یکی باشه
تنظیمات شبکه که نوشته advanced sharing رو چک کنین که تیک file and printer sharing خورده شده باشه
پسورد غیرفعال باشه
Network recovery هم نمایان باشه ؛ اگه جایی دیدین این گزینه رو
نهایتا این رو هم بگم که خودتون هم با یوزر Administrator داخل سیستمتون log in کنین تا به همه ی بخشها دسترسی داشته باشین..
چندبار تنظیمات رو ریست کنین از نوع انجام بدین ، کلا بخش Network ویندوز خالی از باگ نیست
همینطور کانکشن Local area رو disable کنین و دوباره enable کنین
صفحه ی مربوط به نتورک در هردو سیستم ها باید اینطوری باشه:
بازم سعی کنین ببینین که چی میشه دوست من ،
ویندوز خودش یک Trouble shooter داره که در این مواقع خوب عمل میکنه و خطاهای شبکه رو نشون میده و راه تعمیر رو هم میگه بهتون از همین صفحه عمل کنین
Take Care![]()
دوستان به جای شبکه کردن بین سیستم ها در منزل میشه از همین برنامه TeamViewer_Setup و یا Remote Admin و یا remote desktop استفاده کرد؟؟؟؟؟ سرعتش بالاست دیگه درسته چون نزدیک هست . در اداره ما هم که سیستم ها شبکه هستن از remote desktop استفاده میکنن با آی پی وصل میشن هر کاری میخوان میکنن و برنامه میریزن. برای ارتباط بین لپ تاپ و دسکتاپ با وایرلس هم میشه همین کار رو انجام داد؟؟؟
سلام
این برنامه ها که شما گفتین تا اونجایی که میدونم برای کنترل کردن یک سیستم دیگه به کار میره مثلا Team viewer برای کنترل کردن سیستم دیگه از طریق هدایت کلیه عناصر کامپیوتر شخص دوم هست ، که یک تصویری از دسکتاپ شخص دوم میده که ماوس و کیبورد و ... که مربوط به اون سیستم هست در اختیار شماست
ولی اینکه کارایی مث شبکه داشته باشه بعید میدونم
Take Care![]()
سلام
من ویندوز 7 دارم و VMware Workstation رو نصب کردم و روی اون ویندوز XP. چطور میتونم از طریق XP به همه درایوهای (نه فقط یه درایو یا یه فولدر) ویندوز 7 دسترسی داشته باشم؟
یه گزینه داره که میتونی یه فولدر رو Share کنی یا مثل یه درایو شبکه ازش استفاده کنی ولی ایرادش اینه که اگه بخوای به یه فایل از ویندوز Host دسترسی داشته باشی باید اول اون رو توی اون فولدر کپی کنی که این جای زیادی میگیره. من میخوام مستقیم به همه فایلها توی همه درایوهای ویندوز 7 خودم دسترسی داشته باشم و اگه خواستم اونا رو توی ویندوز مجازی کپی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)