چرا از 128 به 64 كاهش يافت![]()
چرا از 128 به 64 كاهش يافت![]()
کسی تا حالا اینترنتی از صبا نت تمدید کرده بفهمیم چجوری مشخص میشه تمدید کردی؟
من چند روز پیش اینترنتی زدم
ولی نمیدونم کدی باید وارد کنم یا کار دیگه؟
مگه اینترنتی اش هم راه انداخته ؟ (یکی تو سایت خودش مخصوص تهران هست که)
من پول به کارتش می ریزم و زنگ می زنم شماره کارت خودم رو میگیره () بعد شارژ می کنه !
شما نه...ولی اون دوستمون کلا 5 پست داشت همش درمورد مونیتورینگ شاتل! مثل شما هم هیچ دلیلی برای ادعاش نیاورد...شما از قضیه دوربینهای دانشگاه و کنترل تلفنها چطور نتیجه گیری میکنید شاتلم کاربراشو تحت نظر داره؟!!!
من اولین نفریم که از شاتل خوب میگه؟!!![]()
چند نفر میشناسم تو منطقه خودمون همگی راضین(یه عدشون قبلا صبانتی بودن!)...از بقیه هم خبر ندارم...
ولی همه میدونن صبانت یا خیلی خوبه یا افتضاح,مدرک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این به منطقه هم بستگی داره !!!
منظورم این بود که وقتی اونجا کنترل میشه چرا این کنترل نشه ...
اون قانون چی هنوز هست ؟؟ (ساعات اوج مصرفکمتر دانلود کنید ...)
من سرعت های شاتل رو از یکی از دوستام که تو یکی از کافی نت های دانشگاه بود پرسیدم ! اون گفت که خوب نیست یعنی قبلش صبانت داشت اینو گرفت اما ...
از یک کافی نتی دیگه هم پرسیدم می گفت صبانت بهتره ! از چند نفر دیگه هم سرعت پایین شاتل رو شنیدم
شاتل هم یک زمانی مثل صبانت میشه دیگه صبانت هم اول سرعت 50 میداد که من و خیلی های دیگه رفتیم گرفتیم این هم که همیشه نمی تونه همچین سرعتی بده و شاید بشه گفت نگذارن که سرعت بالا نگه داره![]()
قیمت های سروس های آشنا رو ببینید
256 رو بدون نامه میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستام 256رو گرفته سرعت دانلودش 45تا60 هستش
فکر کنم قیمتاشم خوبه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سرعت شبانه ی صبانت گنده گند شده در حد حلزون شده بود دیشب:41:
شباش حلزون صباش لاك پشت
زياد فرقي نداره
شبانه رایگان هم داره.
من چیزی ندیدم!
از دوستاني كه مركز مخابراتشون مطهريه مي خواستم بدونم كه سرويس كدوم شركت در سطح 256kbs-512 به نسبت هزينه و سرعت دانلود بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)