من تو جنگل گیر کردم.همون جایی که دود بنفش است.اگه میشه از رو نقشه راهنمایی کنید.
من تو جنگل گیر کردم.همون جایی که دود بنفش است.اگه میشه از رو نقشه راهنمایی کنید.
يه قسمتي هست كه يه پل داره تو جنگل.برو زير پل داخل اون بنفشه بشو.يه در هست.برو توش.بعد ميرسي به يه جايي كه قبلا با نرو رفتيش.برو تويه اون 4 راهه.تويه 4 راه:
اول مستقيم برو-بعد برگرد عقب-.و بعد 2 بار به راست برو بعدش بايد بري با ماره بجنگي.اگه بازم جايي گير كردي بهم بگو.تشكر يادت نره!
یه کاره راحت تر ....
توی هر منطقه ای از هر دودی که بیرون اومدی برو تو اون یکی دود یا در..../
چه ربطی داره؟؟!!مناطقی هست که توش بیشتر از یک دود بنفش یا در هست.
اقا اگه اطلاع ندارین لطفا جواب ندین.
دوستمون yamato هم درست راهنمایی کرده بودند.![]()
خوب ماررو که کشتی چکار کنییم هنوز تو همون جنگل هستیم
توي اون قسمتي كه يك پل هست و پايينش يك جويباره ... زير پل يك دود بنفش هست
بريد اونجا وارد حياط يك ساختمون ميشيد... بعدش وارد ساختمون بشيد و بريد به سمت دري كه زير پله قرار داره
وارد اون 4 راهه ميشيد كه راه حلش هم اينه كه : خلاف جهت سايه ي اون سكو بريد
بعدش اون شما رو ميبره به به يك منطقه كه همون اول با دانته اومدين ... شما بايد از صخره برين بالا و از جنگل خارج بشيد
موفق باشيد![]()
من Dmc4 رو مرداد ماه تموم کردم . بازی بسیار زیبایی بود مخصوصا وقتی که نرو تو چنگ مجسمه
گیر میفته وباید با دانته ادامه بدی . وقتی بازی رو تموم کردم دیگه بازیه خوب تو بازار نبود که بخرم مجبور
شدم Dmc3 رو بخرم که مثلا مثل Dmc4 هست اما تا الان هم پشیمونم. اینو بدونید که Dmc3 قابل
قیاس با Dmc4 نیست از همه لحاظ . ( یک نظر شخصی)
بله موافقم الان كه 4 رو بازي كردم ديگه گيم پلي 3 ادم رو جذب نمي كنه! به نظرم يكي از بهترين امتيازات بازي Shadow ها هست.
دموهايه بازي با چه سيستمي ساخته شده كه بستگي به كارت گرافيك داره؟ چون تو سيستم رفيقم اجراش كردم دموها گير داشت و روان اجرا نميشد.
يكي هم شعر بازي رو ترجمه كنه به ما بگه ?? :d
یک سوال من بازی رو نگرفتم یعنی وقت نشده بازی روی گرافیک Geforce XFX 8600 GT خوب اجرا می شه ؟؟؟
راستی این دی وی دی ها که تو بازار هستن مشکل خاصی ندارن که؟ (منظورم ناقص بودن نسخه ی بازی هست)
سلام
من رو نزدیک به آنبورد هم تست کردم مدیوم میشه بازی کرد!
از شرکت معتبر بخر که مشکل داشت جواب گو باشند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)