تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 326 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

پيش فرض

منظورم اينجا هست
    از خود كلمه array استفاده كرده و در كامپايلر آبي ميشه اين كلمه

خداییش خیلی باحالید ! عاشقتونم . . . حالا میفهمم چرا دکترم بهم گفت اگه افسردگی داری برو تو فروم پی سی ورلد اگه اشتباه نکنم شما (یا هر کس دیگه ای) یکی دو صفحه قبل مطرح کردید که array کلمه کلیدی سی پلاسه بعد هم دوستان پیگیرش شدن که به این دلیل و آن دلیل که چرا و فلان و بهمان که آره آقا جان array کلمه کلیدیه(جالبه ثاب هم شد) !!!!!!!!!
    تو هیچ مرجع و رفرنس رسمی ننوشته که این کلمه کلیدیه برا اثبات حرفمم میگم که اگه کلیدیه باید تو کامپایلر دیگه ای مثل بورلند (یا dev یا هر کامپایلر دیگه ای الا ن بورلندو مثال میزنم) وقتی مینویسیش باید بولد بشه که این اتفاق نمی افته اما در خصوص ابی شدنش تو ویژوال استودیو میگم که هر کامپایلر بنا به سلیقه طراحانش کلماتی رو به کلمات کلیدی c++ اضافه کرده (توجه کنید این کلمات هیچ وقت جز کلمات کلیدی زبان محسوب نمیشن) ویژوال استودیو هم به خاطر اینکه خیلی از برنامه نویسانی که از زبان های دیگه اومدن کلمهarray رو کلیدی میشناسن و برای تعریف آرایه ازش استفاده میکنن اینجا هم این کلمه رو اضافه کرده ، خیلیم نمیشه به آرایه های داینامیک نسبتش داد چون بجز آرایه های استاتیک و داینامیک کاربرد دیگه ای هم داره . . . فلن
    Last edited by dr.b4ne; 15-02-2012 at 16:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خداییش خیلی باحالید ! عاشقتونم . . . حالا میفهمم چرا دکترم بهم گفت اگه افسردگی داری برو تو فروم پی سی ورلد اگه اشتباه نکنم شما (یا هر کس دیگه ای) یکی دو صفحه قبل مطرح کردید که array کلمه کلیدی سی پلاسه بعد هم دوستان پیگیرش شدن که به این دلیل و آن دلیل که چرا و فلان و بهمان که آره آقا جان array کلمه کلیدیه(جالبه ثاب هم شد) !!!!!!!!!
    تو هیچ مرجع و رفرنس رسمی ننوشته که این کلمه کلیدیه برا اثبات حرفمم میگم که اگه کلیدیه باید تو کامپایلر دیگه ای مثل بورلند (یا dev یا هر کامپایلر دیگه ای الا ن بورلندو مثال میزنم) وقتی مینویسیش باید بولد بشه که این اتفاق نمی افته اما در خصوص ابی شدنش تو ویژوال استودیو میگم که هر کامپایلر بنا به سلیقه طراحانش کلماتی رو به کلمات کلیدی c++ اضافه کرده (توجه کنید این کلمات هیچ وقت جز کلمات کلیدی زبان محسوب نمیشن) ویژوال استودیو هم به خاطر اینکه خیلی از برنامه نویسانی که از زبان های دیگه اومدن کلمهarray رو کلیدی میشناسن و برای تعریف آرایه ازش استفاده میکنن اینجا هم این کلمه رو اضافه کرده ، خیلیم نمیشه به آرایه های داینامیک نسبتش داد چون بجز آرایه های استاتیک و داینامیک کاربرد دیگه ای هم داره . . . فلن
    حالا دكتر جان
    جاي 4 خط مسخره كردن پاسخ بدهيم بهتره .
    سر كلاس تا سوال مي كني يك مشت بي سواد ميخندند در صورتي كه خودشون هم بلد نيستند.
    اينجا هم نكنيد مثل كلاس

3. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

ذوست عزیز شما حتما منظورتون از کلمه اندکس ، اندیس هست دیگه ، نه ؟!!!!!!
    شاید هم منظورشون ساندیس هست !
    نه دوست من منظور همون Index هست نه اندیس.
    دوست عزیز خیلی خیلی خیلی . . . بیشتر از سه تا ارور داریم . . . برو دنبالش
    منطورم نوع بود ! در اینصورت؛ خب بگید منم یاد بگیرم.

حالا دكتر جان
    جاي 4 خط مسخره كردن پاسخ بدهيم بهتره .
    سر كلاس تا سوال مي كني يك مشت بي سواد ميخندند در صورتي كه خودشون هم بلد نيستند.
    اينجا هم نكنيد مثل كلاس
    چرا خون خودتو کثیف میکنی :
    ایشون گویا حالشون خوب نیست.
    بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر بگیر
    این جواب من به اسم تاپیکه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گیر ندید . جر و بحث هم نکنید که فایده نداره.
    Last edited by p d; 15-02-2012 at 17:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

پيش فرض

دوستان قصد توهین نداشتم ببخشید فقط اعصابم از یکی دیگه خورد بوود تو یه فروم دیگه که اشتباه گرفتم،نشونم این بگیر بگیر یه که اینجا نوشتم و کاملا مربوط به یه فروم دیگس ، عذر خواهی میکنم مخلص همتونم هستم. . . اینجا کللاس نیست اگرم باشه من شاگرد همتونم . . . فلن
    Last edited by dr.b4ne; 15-02-2012 at 17:44. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اندیس یا شاخص یا ایندکس هر سه یکی هستند که تو ترجمه های مختلف استفاده میشن ....
    و اما دوست عزیز iranch شما هرچی میخوایی بپرس تا حد توان پاسخ میدم

برای دوستمون dr.b4ne
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از khanghodrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

پيش فرض

منطورم نوع بود ! در اینصورت؛ خب بگید منم یاد بگیرم.
    p d عزیز و گل ! (اینجوری خوبه ؟ به کسی بر نخوره ها !) با احترام به فرمایشات شما مبنی بر تعدد ثلاثه خطاهای برنامه نویسی باید به استحضار برسانم که گونه های آخِری نیز موجود میباشد که بنده فقط از موارد ذیل آگاهی دارم :
    خطاهای زمان اجرا
    خطاهای مهلک
    خطاهای دیر هنگام
    خطاهای زمان کامپایل
    خطاهای لغوی
    خطاهای پیوند
    خطاهای نحوی
    خطاهای معنایی
    خطاهای منطقی
    البته این پست چیزی از ارزش پست شما کم نکرده و در صورت تمایل بنده میتوانم این خطاها را از کتابهایی که دارم خط زده و به جای انها از سه نوع خطای شما استفاده کنم
    وای چقد خفن صحبت کردم ! خودمونیما فک کنم وقتی اینو خوندی لپات گل انداخته در ضمن باید بگم استادایی مثل شما درست نیست که بگن "یاد بگیرم" باید کمی از این تواضع و شکست نفسیتونو کم کنید و حقایقو بیشتر نشون بدید . . .

9. این کاربر از dr.b4ne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

p d

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مورد ددستورات پيش پردازنده سوال دارم و توضيح ميخوام
    مثل اين
    #ifndef
    #define
    #endif

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

11

در مورد ددستورات پيش پردازنده سوال دارم و توضيح ميخوام
    مثل اين
    #ifndef
    #define
    #endif
    سلام iranch جان عزیز ، برای عذر خواهی مجدد از شما بابت اتفاقی که چند روز پیش افتاد سعی میکنم توضیح کامل و خوبی بدم (هر چند که کنار استادایی مثل شما دارم درس پس میدم)
    خب شما به خوبی میدونید که برای برنامه های درست و حسابی معمولا از تیم های برنامه نویسی استفاده میشه یا در موارد دیگه ممکنه برنامه ای رو که قبلا خودتون نوشتید الان نیاز به گسترش پیدا کرده باشه یا اصلا هر کاربرد دیگه ای که به خاطر اون نیازه سورس های مختلفی با هم لینک بشن تا برنامه تکمیل بشه حالا از اونجایی که ممکنه کلاس ها ی یکسان(یا انواع داده ای دیگه ای که برنامه نویس تعیین میکنه مثل یونیون ، بیتفیلد ، استراکت ، . . .)در هدر های جدا و با یک نام در برنامه قرار بگیرند(این یه قانون نا نوشته برنامه نویسی تیمیه) وحجم برنامه افزایش پیدا کنه از این دستور به شکل زیر استفاده میشه و در زیر در باره هر خط توضی میدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستور خط اول مخفف و سر واژه عبارت if not define NAME_H هست که حتما حالا دیگه معنی شو میدونید یعنی اگه تا حالا هدر NAME_H به برنامه اضافه نشده . . . حالا خط بعد شروع میشه که میگه define NAME_H پس این دو خط بررسی میکنه که اگر فلان هدر (در اینجا NAME_H) به برامه اضافه نشده بود اضافش کن در غیر اینصورت هدر تکراری رو اضافه نکن تا حجم برنامه زیاد نشه بعد هم که کلاس مرتبط تعریف شده و در آخر هم IF رو تموم کرده ..
    پس این دستورات از افزایش حجم بلااستفاده برنامه جلوگیری میکنن !

راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)
    ببخشید یکی دو روز آینده کمتر سر میزنم جای منم خالی کنید . . .
    Last edited by dr.b4ne; 18-02-2012 at 00:01.

12. این کاربر از dr.b4ne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

11 پاسخ

پست اضافی دادم نمیدونم چجوری باید پاک شه ! ببخشید . . .

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)
    سلام

بنده از شما چیز بدی ندیدم و از مطالب خوب شما استفاده میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •