تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 416 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

اشتباه شماره هوکاگه شد .........
    از نامه که چیزی نگفتن....ولی برای انتخاب هوکاگه داستان ایراد داره ...برای سوناده بدون جلسه هوکاگه انتخاب شد ولی برای دانزو جلسه دیدیم.....

پس چجوری دو تاشون رو هم در یک مکان میشه دید ( مثلا جایی که هم پیش ناروتو هست هم تو جلسه داره با رئیس گروه های دیگر بود)
    یا باید یکیشون کلون باشه یا یک قدرت دیگر از شارینگان باید باشه...............

در مورد کنترل کیوبی ....خوب در اینده به چه دردش می خوره کنترل کیوبی در حالی که اگر هم مادورا باشه چاکرای کیوبی رو برای کارش تو گروه اکاتسکی هم می خواد و باید کیوبی رو از بین ببره که.........

یک تیکه از پازل کمه .....یا باید از رو عمد کیوبی های دیگر رو از بین می بره که فقط کیوبی 9 دم رو نگه داره تا در این صورت بالاخره یکی مثل هوکاگه اول پیدا میشه شکستش بده یا دونبال یک چیز دیگر باشه که اکاتسکی با جمع کردن چاکرای کیوبی ها دونبالشن حالا چی می خواد باشه معلوم نیست
    خوب دیگه به احتمال زیاد این از توانائیهای خود مادارا هسته مگه ندیدی زمانی که ساسکه با چیدوری به مادارا حمله کرد مادارا درست مثل یک روح بود و ساسکه از بدنش رد شد همین اتفاق در زمان روبرو شدن با ناروتو و کاکاشی و یاماتو و ..... رخ داد به احتمال زیاد این یکی از جوتسوهای مادارا هسته یه چیزی شبیه همون کلون ساختن ولی پیشرفته تر

در مورده کیوبی باید بگم که به هر حال در این شکی نیست که مادارا کیوبی رو لازم داره چه برای استفاده از خود کیوبی چه برای استفاده از چاکرای کیوبی در اکاتاسوکی اما مسئله اینجاست که چرا دانزو دنباله کیوبی هسته و کیوبی این همه براش اهمییت داره همین مطلب در کناره چند مطلب دیگه باعث میشه که من بیشتر به این مسئله که دانزو و مادارا یکی هستن شک کنم

در آخر هم بگم که در افسانه های ژاپنی 9 حیوان شرور وجود داره که بهشون میگن بیجو که بر اساس تعداد دم شناخته و نام گزاری شدن هر چه تعداد دم بیشتر باشه اون بیجو قویتر خواهد بود مثلا بیجو یک دم به اسم شیکاکو که در داستان ناروتو در وجود گارا زندانی شده و یا بیجو سه دم به اسم سانبی که در وجود کسی طلسم نشده بود و توسط دایدارا و توبی شکار شد و یا بیجو نه دم به اسم کیوبی که در وجود ناروتو زندانی شده به اون افرادی هم که بیجو در وجودشون زندانی هسته میگن جینچوریکی

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

جلل خالق بيجو ده دم جوبي اين همه مدت اينا اومدن توي اين مانگا از كيوبي يه هيولا وحشتناك ساختن كه تصور ميشد از اون قويتر چيز ديگه اي نيست ولي حالا يه دفه مادارا ميگه من ميخوام با استفاده از چاكراي تمام بيجو ها جوبي رو كه بيجوي ده دم هسته رو درست كنم

خوب مثل اينكه معلوم شد دقيقا مادارا براي چي داره تمام بيجو ها رو جمع ميكنه ولي مسئله جالب اينه كه تصميم داره بيجو ده دم رو آزاد كنه و بعدش هم خودش بشه جينچوريكي بيجو ده دم ولي من بازم شك دارم هدف نهائيي مادارا اين باشه مخصوصا با وجود اينكه خودش هم ميدونه كه كنترل كردن چاكراي بيجو ده دم كار ساده اي نيست و قبلا كسي اين كار رو كرد اما موفق نشد قدرت جوبي رو كنترل كنه و طلسم شكسته شد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جلل خالق بيجو ده دم جوبي اين همه مدت اينا اومدن توي اين مانگا از كيوبي يه هيولا وحشتناك ساختن كه تصور ميشد از اون قويتر چيز ديگه اي نيست ولي حالا يه دفه مادارا ميگه من ميخوام با استفاده از چاكراي تمام بيجو ها جوبي رو كه بيجوي ده دم هسته رو درست كنم

خوب مثل اينكه معلوم شد دقيقا مادارا براي چي داره تمام بيجو ها رو جمع ميكنه ولي مسئله جالب اينه كه تصميم داره بيجو ده دم رو آزاد كنه و بعدش هم خودش بشه جينچوريكي بيجو ده دم ولي من بازم شك دارم هدف نهائيي مادارا اين باشه مخصوصا با وجود اينكه خودش هم ميدونه كه كنترل كردن چاكراي بيجو ده دم كار ساده اي نيست و قبلا كسي اين كار رو كرد اما موفق نشد قدرت جوبي رو كنترل كنه و طلسم شكسته شد
    تو مانگای این هفته اینو دیدی ؟؟؟؟(از شانس من وقتی دانشگاه هستم مانگاها ریلیز میشه دیگر اپدیت نیستم )
    راستی جنگ ساسکه چی شد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره خوندم
    پس مادورا اعلام جنگ کرد به 4 تا رئیس دیگر.... راستی این 8دمه کجا رفته ؟؟؟؟یادمه از دست اکاتسکی فرار کرد ولی دیگر نگفت کجا رفته( چه قدر هم داداشش جوش اورد وقتی شنید جیم شده)...احتمال داره با ناروتو تماس بگیره؟
    در اخر
    واقعا زیر نویس های گروه Horriblesubs مثل نامش Horrible است...حالا این زیرنویسش به کنار با این فرمتش حال ادم رو می گیره....اصلا نمیشه درست تبدیل کرد....از این بدتر هم که بیشتر خارجی ها فایل هایی که باسه دانلود می زارن باسه این گروه است....گروه taka زیر نویس هاش مشابه گروه DB است با فرمت mp4 ولی به سختی میشه لینک دانلود از این گروه پیدا کرد بیشتر تورنت است ولی زیر نویس هاش بهتر از گروه Horriblesubs است تبدیلش هم خیلی اسونتره.....
    حالا بد بختی یک انیمه جدید ریلیز شده قسمت اولش خواستم بگیرم دیدم 3 تا گروه زیر نویس گذاشتن که یکیش Horriblesubs است.
    یکی دیگر از گروه ها کیفیت ویدیو اش از گروه Horriblesubs خیلی بهتره ولی یک لینک دانلود ازش نیست ....همش تورنت است.....قشنگ قضیه مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه برای من در اینجا مصداق پیدا می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

6

سلام
    آقا كسي نميدونه اين فيلم جديد ناروتو كي ميخواد بياد روي نت براي دانلود ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فعلا که از گروه های ترجمه مرتبط با ناروتو خبری نیست... فکر کنم منتظر فروش dvd و bd هستن تا نسخه raw ( اگر اشتباه نوشتم پوزش ) بیاد رو نت و ترجمه رو روش بزارن

داره خودمونی میشه kianescence's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    جاده من دورتادور جهنم می چرخد

پيش فرض

salam man taze mikham shoro be didan naruto konam mishe komakam konid ? link dl az Rapid ya jaye dige ro behem bedin ?

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو بخش دانلود انیمیشن تاپیک موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از انجا می تونی بسته به فرمت و جایی که می خوای دانلود کنی ...
    فقط یک نکته: الان اینمه اش دو بخش شده یک بخش ناروتو است با 220 قسمت و تموم شده و سری جدیدش با نام ناروتو شیپون تا الان 132 قسمت رسیده و هر هفته قسمت جدیدش میاد که هر دو بر اساس مانگای ناروتو ساخته شد است که اگر می خوای از اول بگیری باید از ناروتو شروع کنی بعد که تموم شد بیای سراغ ناروتو شیپون

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این هفته برای من کلی خنده بود هم ناروتو هم بلیچ
    قیافه های لی و یاماتو معرکه بود...نبرد جیرایا و پین رو هم خوب نشون دادن

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

هیدان آخرشه .... خیلی ازش خوشم میاد ....! !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •