تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 380 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    يه سري از دوستان از عملكرد دروازبان ها انتقاد كرده بودن.منم اولش فكر فكر ميكردم دروازبانها خيلي بد شدن اما بعد 3 فصل مستر ليگ نظرم عوض شد و بيشتر از اينكه از گل زدنهاي هانري خوشم بياد با عكس العمل هاي ويكتور حال ميكنم!

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا یکی یه آپشن فایل بده که لباس های لیگ انگلیس و نام بازیکنها و تیمها و استادیومها و خلاصه همه چی ردیف باشه دیگه.خیلی ممنون.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه چند وقتی نبودم ، چقدر صفحه به این تاپیک اضافه شد . اگه بخوام همش رو بگردم خیلی طول میشکه . فقط می خواستم بدونم که بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسامی رو و لوگوها رو درست کنه اومد بالاخره یا نه ؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من یه چند وقتی نبودم ، چقدر صفحه به این تاپیک اضافه شد . اگه بخوام همش رو بگردم خیلی طول میشکه . فقط می خواستم بدونم که بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسامی رو و لوگوها رو درست کنه اومد بالاخره یا نه ؟
    هنوز یه چیزی که کامل باشه نیومده ولی برا بعضی تیما اومده

داره خودمونی میشه shayatineh_sorkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمين عشق بازي و پاك باختن

پيش فرض

سی پی یو Core 2 1.8 T7100 می باشد.
    رم هم 2 گیگ با باس 667 و گرافیک هم همونطور که گفتم GeForce 8400M GT با ماکسیمم حافظه 985 مگابایت هست.
    با اين شرايتي كه گفتي حتي ميتوني روي normal هم بازي كني .بازي رو حتما بگير و با مستر ليگش حسابي حال كن.

داره خودمونی میشه shayatineh_sorkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمين عشق بازي و پاك باختن

پيش فرض

amin جان از اینکه من رو فردی فنی گفتی ممنون !!چکار کنیم دیگه !!!
    و یک پیشنهاد به شیطان سرخ اگر ممکن است امضات رو عوض کن چون که به دوستداران زیزو توهینه و اینکه واقعآ جنبه خوبی نداره !!!!خواهشن
    شرمنده احمد جان گفتم شايد اين عكس براتون جالب باشه only for you امضا رو ور ميدارم نمي دونم چرا اختيار عكس گذاشتن زير امضا ديگه بهم داده نميشه؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by shayatineh_sorkh; 21-11-2007 at 23:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

متاسفانه بايد بگم اين بازي اصلا شبيه به بازي هاي فوتبال كونامي نيست
    كونامي عملا فقط يك سري حاشيه ها كه ربطي به اصل بازي ندارند به بازي اضافه كرده و بازي واقعا از حالت طبيعي خارج شده
    بازي پس 6 به مراتب طبيعي تر بود و عكس العملهاي بازيكنان حين بازي بسيار طبيعي تر از بود مخصوصا عملكرت دروازه بان و شوت زدن بازي كنان
    دروازبانها گاهي توپهايي رو ميگيرند كه چشمهاي آدم 4 تا ميشه عكس العمل اونها در برابر بعضي توپها كه از پشت محوطه زده مشوند به قدري سريع است كه انسان ياد يوزپلنگ مي افته با اين شيرجه هاي سريع !!
    و در مواردي گلهايي ميخورد كه باز هم چشمهاي آدم چهار تا ميشه انگار كه يك انسان عقب افتاده درون دروازه هست
    مثلا من يك گل خيلي زيبا خوردم نميدونم چطوري ميشه كه توپي كه حدودا 50 سانتي متر از كنار دروازه فاصله داشته دروازه بان شيرجه زد توپ خودر نوك دست دروازه بان من بعد تغيير مسير به سمت دروازه داد و رفت توي گل ! من نميدونم اين رو چطور برنامه نويسي كردند كه توپ بخوره كف دست دروازه بان بعد به سمت پاهاي دروازه بان تغيير مسير بده !!
    نكته جالب تر اينكه وقتي توپ به دست دروازه بان ميخوره انگار خورده به پاي يك بازيكن !! اينقدر محكم و سريع بر ميگرده !!

در مورد خود بازي كه واقعا افتضاح شده ! اصلا نميشه فهميد چطوري كامپيوتر شما رو دريبل ميزنه ! و يا شما چطور حريف رو دريبل زديد !
    بازيكنان در خيلي از موارد يك توپ ساده رو به قدري كند كنترل ميكنند كه آدم ياد بچه دبستاني ها مي افته !!
    هنگام دفاع كرد كه ميرسه بسياري از موارد شده كه من توپ رو از جلوي پاي بازيكن مهاجم گرفتم اما بعد تنه مهاجم به تن مدافع من خورده ! و مدافع انگار كه شوك الكتريكي بهش وارد شده مي ايسته مهاجم مجدد صاحب توپ ميشه!

آنچه كه كونامي رو بهترين فوتبال كرده بود محيط بازي طبيعي و شبيه به واقعي اين فوتبال بود اما متاسفانه به نظر مياد كونامي از فيفا بدجور الگو برداري كرده راه رفتن بازيكنان شوت هاي مسخره اي كه ميزنند و كلا همه چيز انگار نسخه ارتفا يافته پس 6 نيست بلكه يك فوتبال فيفاي جديد اما با مارك كوناميست!

به نظر مياد كونامي اين بار بازي براي طرفداران فيفا ساخته تا طرفداران كونامي!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ديدم يكي نوشته :
    اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)
    راستش فكر ميكنم شما زياد عادت نداشتين كه دريبل بزنين توي پس 2008 خيلي ساده و راحت بازيكنان رو ميشه دريبل زد اما نكته مهم اين هست كه همه رو دريبل ميزني ميرسي به تك به تك اونجا 90% شوتت گل نميشه
    من توي كف اين موندم كه اين عكس العمل سريعي كه دروازبانان توي اين بازي دارند پس از كجا برداشته ياد فوتبال سال 1995 همين كونامي روي كنسول نينتندو مي افتم كه دروازه بانش از يوزپلنگ هم سريعتر شيرجه ميزد! از اون زمان من كونامي بازي ميكنم واقعا امسال هنوز نتونستم قبول كنم كه بازي پس2008 از پس 6 بهتر شده !!

راستي من نميدونم چرا صداي گزارشگرم از ته چاه مياد صداي تماشاچي رو هم كم ميكنم كه اصلا حال نميده هر طور تنظيم كردم صداي گزارشگر خيلي ضعيفه كسي كيتي چيزي داره بده من درستش كنم توي تالار از صفحه 130 هرچي خوندم نديدم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راستی کسانی که با صدای تماشاگرا مشکل دارن تو مستر لیگ
    مسیر زیر و برن:
    Team Adjustment >>> Edit Team >>> Cheering Stance
    تو اینجا انواع تشویق ها هست که دیفالتش خیلی ماسته
    ولی اگه می خواین پر سر و صدا باشه بزارین روی:
    )orginal (drumming Based
    این با شور هیجان و طبل با صدای عالی تشویق می کنه

چرا این قسمت واسه من فعال نیست چکار کنم؟
    ميشه لسيت منوي خودتون رو به ما هم بگين من اصلا در نسخه اي كه دارم منوي با نام Team Adjustment
    ندارم!! از همين سايت خودمون هم نسخه دي وي دي رو خريدم

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض پیشنهاد

آقا من یک پیشنهاد برای کسانی که می خوان پچ یا آپشن فایل برای pes 2008 بزارن دارم. پیشنهاد من اینکه پچ یا آپشن فایل هاتون رو یا توی تاپیک پچ و کد و... برای pes 2008 و یا توی تاپیک خودمان pes 2008 را اصلاح کنیم بزارید تا کاربر ها زودتر و راحت تر پیداشون کنن.
    تاپیک «پچ و کد و... برای
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    :«pes 2008
    تاپیک «خودمان pes2008 را اصلاح کنیم»: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته این فقط یک پیشنهاده . هر کس خواست می تونه عمل کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •