تو این تاپیک ورژن 0.90 هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این تاپیک ورژن 0.90 هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم من جای شما بودم اصلا بحث نمی کردم جز این اینکه خودتو کوچیک کنی چیز دیگه نداره من یکی دوبار تو این فروم بحث کردم با اینکه حرف حق زده بودم بهم اخطار دادن. منم اگه می خواستم مثل بعضیها تو این تاپیک تو اون تاپیک سر اینکه ان فلان بهتره یا ان فلان یا باطری فلان گوشی مال افغانستانه باطری فلان گوشی مال قرچک ورامینه بحث کنم الان شصت هزار تا پست و شیشصد تا ستاره داشتم. اصلا شخصیت و برتری و سطح اطلاعات افراد تو این فروم ربطی به تعداد پستها و ستاره هاش نداره.![]()
کاملا با حرف مهدی موافقم و بارای بار 1000ام
میگم خریدن گوشی ای که از امکاناتش استفاده نکنی دور ریختن پوله !
ممنون مهدی جان ولی متاسفانه اینجا هم رجیسترشده نیست...
بابا یکی جواب این سوالم بده دیگه...یعنی هیچ کس نمی دونه؟؟؟
شما ميتوني تو تاپيكه مربوطه سوالاتو بپرسي...
یعنی امضای شما؟OK
توو اون تاپیکی که آدرسش رو بهم داده بودی ، یادته؟؟؟در مورد برنامه ی دی وی ایکس...من یه سوال اونجا پرسیدم خواهشا جوابشو یا همون جا بهم بده یا برام پیغام خصوصی بفرست.ممنون میشم!
Last edited by Mojtaba-MCI; 03-05-2008 at 11:34.
salam dostan sharmandeh pc man kharabe az cafi net minevisam ke farsi nist . ye soal dashtam . aya hanooz N95 8GB versen Spiderman 3 peyda mishe
مهدی جان منم هر 3 پستت رو تائید میکنم .گوشی من 1.30 دقیقه طول میکشه شارژشه شارژرش2 شاخس(با توجه به فارسی بودنشون فکر کنم بازار هدف واسه فروش ایران بوده) و خرید ایرانم نیست.با این وجود میترسم شارژر مشکل داشته باشه و باطری رو خراب کنه . و با پست اخرت حال کردم انصافا بعضیارو ترکوندیشون .ایول
Last edited by sparts; 03-05-2008 at 19:09.
خیلی کمه ولی فکر می کنم بتونی پیدا کنی.مخصوصا تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)