بچه ها اینم مختصاتم
x= 411
y = 499
K44
اسم دهکدم هم enteghams village
وضیعت شما چه طوره فقط یه چیزی موقعی که من join رو زدم دیگه جایی نبود که شمال شرقی رو بزنم برا شما هم همینجوریه
بچه ها اینم مختصاتم
x= 411
y = 499
K44
اسم دهکدم هم enteghams village
وضیعت شما چه طوره فقط یه چیزی موقعی که من join رو زدم دیگه جایی نبود که شمال شرقی رو بزنم برا شما هم همینجوریه
راست میگه دیگه !!! می توانی و باید بتوانی سوالهایت را در یک پست بپرسی !!!
من الان اومدم خود به خود رفت شمال شرق!!!!!!
چی کار کنم؟
اين مازيار جان عادت داره همه رو نصيحت مي كنه خودش از همه بدتره ! من پول دادم اكانت خريدم فرق زيادي هم با بقيه ندارم فقط چند تا چيز با هم مي تونم بسازم يه سري امكانات ديگه كه با يوزر فري فرق چنداني نداره !من فعلاتو هيچ تريپي نمي رم واسه همين مختصات نمي دم !!!!! منابعم هم تموم شد تا سه ساعت ديگه چيزي نمي تونم بسازم فعلا تا سه ساعت ديگه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
(508|475) K45
Hellgate
منو به آپادانا دعوت کردن. از قسمت Reportخوندم درسته؟
برم ؟ يک کسی به نام Hadipro
فدای تو. آخه من نميخوام بقيه مثل من اشتباه کنن!!اين مازيار جان عادت داره همه رو نصيحت مي كنه خودش از همه بدتره ! من پول دادم اكانت خريدم فرق زيادي هم با بقيه ندارم فقط چند تا چيز با هم مي تونم بسازم يه سري امكانات ديگه كه با يوزر فري فرق چنداني نداره !من فعلاتو هيچ تريپي نمي رم واسه همين مختصات نمي دم !!!!! منابعم هم تموم شد تا سه ساعت ديگه چيزي نمي تونم بسازم فعلا تا سه ساعت ديگه !
---------------------------------------------------------------------------
ميتونم اگر تو يک ترايب عضو شدم دوباره بيام بيرون'؟
Last edited by mazi_z_PSP; 11-09-2007 at 20:31.
آره برو.....
بچه ها ورلد 11 کی ریست میشه؟
همه عضو شدن؟
من نتونستم جهت رو تنظیم کنم اومد شمال شرق خودش!
آقا کسی نمی خواد ما رو به ترایب دعوت کنه
X = 411
Y = 499
K44
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)