خیلی ممنون از نظر لطفتون.حق با شماست من هیچی نمیدونم
بنده منظورم حذف توسط preflash نبود بلکه حذف نرم افزاری و اصلاح سرخود نرم افزاری اون بودش.
از لحن تندتون خوشم نیومد.من هیچوقت از خودم حرفی نمی زنم.با هیچ شرکتی یا شخصی چه حقیقی چه حقوقی مشکلی ندارم که بخوام دوربین خاصی رو خرابش کنم.
ولی همونطور که گفتم،مود اتوماتیک حداقل در دوربینی در حد و اندازه این دوربین ها کاربرد نداره.و فقط و فقط به درد کسی میخوره که حوصله عکاسی حرفه ای نداره و از دوربینی به این قدرت فقط استفاده ای در حد یک دوربین کمپکت 150 تومنی می کنه.فقط نشانه گیری و فشردن دگمه شاتر و بعد چاپ عکس.
منبع موثق تر از این هم بخواین در خدمت هستم.
همچنین دوست عزیز بنده منظور شما را از این قسمتهای رنگی متوجه نشدم چه مشکلی می بینید اینا که همش قابلیت های هوشمند دوربینه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور اصلاح قرمزی چشم یا لرزشه نه روتوش و نویز گیری عکس که یک سری از جزییات عکس از دست رود
کد:
شما چه برداشتی از این موضوع دارید؟ منظور تشخیص هوشمند مد های مختلفه یعنی در صحنه ها و حالت های مختلف شما نیاز ندارید مدهای مختلف مانند ماکرو پرتره منظره دوردست و... انتخاب کنید دوربین به طور هوشمند همه این کارو می کنه و این چه مشکلی داره؟
کد:
در حالت پرتره در شب ودر جایی که نور به اندازه کافی وجود ندارد نیاز به زدن فلاش است وقتی فلاشو خاموش می کنید دوربین از کجا تشخیص بده شما می خواهید عکس پرتره در شب بگیرید؟ یا درحالت منظره شب دوربین فلاش نمیزند وهنگامی که رو حالت ATUO قرار میدهید به خاطر کمبود نور محیط دوربین خودکار فلاش میزند که این دیگه نمیشه منظره شب بخاطر همین دوربین تشخیص نمیدهد.
کد:
تنظیم وایت بالانس هم به صورت اتوماتیک به صورت یک قابلیت در در مود ATUO وجود دارد. و در دیگر مدها به صورت انتخابی
اینا همه قا بلیت های هوشمند درمود ATUO است شما اینارو یک نقطه ضعف میدانید؟