تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 156 از 1635 اولاول ... 561061461521531541551561571581591601662062566561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنده منظورم حذف توسط preflash نبود بلکه حذف نرم افزاری و اصلاح سرخود نرم افزاری اون بودش.
    از لحن تندتون خوشم نیومد.من هیچوقت از خودم حرفی نمی زنم.با هیچ شرکتی یا شخصی چه حقیقی چه حقوقی مشکلی ندارم که بخوام دوربین خاصی رو خرابش کنم.
    ولی همونطور که گفتم،مود اتوماتیک حداقل در دوربینی در حد و اندازه این دوربین ها کاربرد نداره.و فقط و فقط به درد کسی میخوره که حوصله عکاسی حرفه ای نداره و از دوربینی به این قدرت فقط استفاده ای در حد یک دوربین کمپکت 150 تومنی می کنه.فقط نشانه گیری و فشردن دگمه شاتر و بعد چاپ عکس.

منبع موثق تر از این هم بخواین در خدمت هستم.
    بیبنید دوست عزیز نحوه گفتار و استدلال شما باعث می شه چنین سوالاتی درذهن آدم تدایی شه و گرنه بنده قصد جسارت به دانش شما را نداشتم چون خودم هم یک شخص آماتور و در حال یادگیری فنون عکاسی هستم.نمونه آن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در پاسخ به گفته شما ,از کجا اطمینان دارید که این حذف نر افزاری تاثیر رو عکس و کیفیت عکس می زاره مگه با این دوربین در این حالت کار کردید یا با این مشکل مواجه شدید؟ بنده که نشدم و این حذف نر افزاری قرمزی چشم است چه ارتباطی به کیفیت کلی عکس دارد؟ بعدشم گفته در صورت تشخیص مشکل قرمزی چشم و در دفترچه هم ذکر شده ممکنه تحت شرایط خواص و محیطی این تصحیح بدرستی انجام نگیره که این نشان از ضعف دوربین نیست که تا بحال بنده با این مشکل روبرو نشدم.خوب باید دلیل و منطقی باشه یا کسی با این مورد مشکل برخورد کرده باشه که شما اینچنین با اطمینان می گید.
    بنده ام از هیچ برنده خاصی طرفداری نمی کنم این رو در پست های قبلی گفتم ولی در مورد هیچ دوربینی نظر قطعی ندادم. من کلا میگم اینجا آمدیم برای بیان تجربیات و یاد گیری و کسب تجربه خوب چه بهتر که که اگر در مورد مسئله ای نظر قطعی میدهیم همراه با دلیل و منطق باشه وگرنه خوب اگر جز این باشد همین خصومت برداشت میشه.در رابطه با لحن هم اگر پست های قبلی بنده را خوانده باشید توضیح دادم که در این مکان لحن را نمی توان منتقل کرد من کاملا محترمانه اون حرفها رو زدم و اگر شما فکر می کنید بنده لحنم مودبانه نبود از شما پوزش می طلبم
    Last edited by unforgiven2009; 17-02-2009 at 04:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک نکته ای که در این مقایسه واقعا جلب نظر می کرد باتری قلمی sx10 بود که فکر می کنم یک ضعف خیلی بزرگه چون باتری شارژی نداره ولی هر 3 مدل دیگر باتری شارژی دارند
    نکته دوم هم وزن بالای sx10 هست که تازه بدون باتری حساب شده ولی از این 2 مورد که بگذریم فکر می کنم sx10 از اون دو تا بهتره نمی دونم شاید چون من یه جورایی ته دلم کنون رو در تولید دوربین بالاتر از پاناسونیک می دونم واقعا خوشحال می شم اگر کسی بتونه دلیلی برام بیاره و بهم ثابت کنه که پاناسونیک این مدلش از کنون بهتره و آیا وجود باتری قلمی خیلی ضعفه ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز تو این رده به دنبال برند و اسمو نامو نشون زیاد نگرد. همه اینا بر می گرده به علایق و دانش شما از عکاسی و اینو بدون دوربین ها در این رده از لحاظ خروجی تفاوت چندانی ندارند . و اینجور مقایسها به نظر بنده درست نیست. پیشنهاد می کنم این مقاله را در این رابطه مطالعه کنید:
    کد:
    در رابطه با باطری هم بستگی به نوع کاربری شما داره می تونه ضعف باشه یا حسن و تا حدودی صلیقه ای.مثلا در صفرهای چند روزه خارج شهر باطری قلمی از نوع شارژی می توانه با صرفه تر باشه چون شما با هزینه کم چندین باطری می خرید.
    در کنارش باطری های Lithium-Ion هم محاسن خاص خودشو دارند
    Last edited by unforgiven2009; 17-02-2009 at 02:28.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون از نظر لطفتون.حق با شماست من هیچی نمیدونم
    بنده منظورم حذف توسط preflash نبود بلکه حذف نرم افزاری و اصلاح سرخود نرم افزاری اون بودش.
    از لحن تندتون خوشم نیومد.من هیچوقت از خودم حرفی نمی زنم.با هیچ شرکتی یا شخصی چه حقیقی چه حقوقی مشکلی ندارم که بخوام دوربین خاصی رو خرابش کنم.
    ولی همونطور که گفتم،مود اتوماتیک حداقل در دوربینی در حد و اندازه این دوربین ها کاربرد نداره.و فقط و فقط به درد کسی میخوره که حوصله عکاسی حرفه ای نداره و از دوربینی به این قدرت فقط استفاده ای در حد یک دوربین کمپکت 150 تومنی می کنه.فقط نشانه گیری و فشردن دگمه شاتر و بعد چاپ عکس.

منبع موثق تر از این هم بخواین در خدمت هستم.
    همچنین دوست عزیز بنده منظور شما را از این قسمتهای رنگی متوجه نشدم چه مشکلی می بینید اینا که همش قابلیت های هوشمند دوربینه
    کد:
    منظور اصلاح قرمزی چشم یا لرزشه نه روتوش و نویز گیری عکس که یک سری از جزییات عکس از دست رود
    کد:
    شما چه برداشتی از این موضوع دارید؟ منظور تشخیص هوشمند مد های مختلفه یعنی در صحنه ها و حالت های مختلف شما نیاز ندارید مدهای مختلف مانند ماکرو پرتره منظره دوردست و... انتخاب کنید دوربین به طور هوشمند همه این کارو می کنه و این چه مشکلی داره؟
    کد:
    در حالت پرتره در شب ودر جایی که نور به اندازه کافی وجود ندارد نیاز به زدن فلاش است وقتی فلاشو خاموش می کنید دوربین از کجا تشخیص بده شما می خواهید عکس پرتره در شب بگیرید؟ یا درحالت منظره شب دوربین فلاش نمیزند وهنگامی که رو حالت ATUO قرار میدهید به خاطر کمبود نور محیط دوربین خودکار فلاش میزند که این دیگه نمیشه منظره شب بخاطر همین دوربین تشخیص نمیدهد.
    کد:
    تنظیم وایت بالانس هم به صورت اتوماتیک به صورت یک قابلیت در در مود ATUO وجود دارد. و در دیگر مدها به صورت انتخابی
    اینا همه قا بلیت های هوشمند درمود ATUO است شما اینارو یک نقطه ضعف میدانید؟
    Last edited by unforgiven2009; 17-02-2009 at 04:05.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز باید قیمت و پاره ای موارد دیگر از جمله وزن انرا در نظر گرفت 150 گرانتر و 3 برابر سنگینتر
    مقایسه :
    کد:
    از دوستان کسی هست که g9 داشته باشد و اطلاعات بیشتر بدهد؟
    سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم سری به تاپیک های زیر بزنیددر اینجا به طور مفصل در رابطه با این دوربین بحس شده
    کد:
    اینم یک REVIEW از این دوربین:
    کد:

5. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض پاسخ به چند سوال

سلام جناب كاويان عزيز
    رئيس ميخام يه دوربين بگيرم
    نميدونم چي ؟
    البته هنوز نميدونم ديجيتال يا هندي كم ؟!؟
    حدود 700 تومن باشه
    كيفيت خوب برا مصارف خانگي ميخام
    لطفا" راهنمايي كنيد
    ممنون
    سلام دوست من
    اگر مي توانيد 700 هزينه كنيد يك راست برويد سراغ D60 نيكون و يا 1000D كنون و يا سري آلفا سوني A200 و A300
    البته متذكر مي شوم كه تنها عيب اين دو نداشتن ماكرو و زوم تله مي باشد! اگر برايتان مهم نيست و صرفا عكس هاي خانوادگي مي گيريد و يا كلا از سوژه هاي تا 5 متر عكاسي مي كنيد اين دو عالي هستند ... هر دو SLR هستند و با لنز كيت خودشان عكس هاي واقعا عالي مي گيرند خصوصا در نور كم ...

خوب من امروز به کمک شما دوستا فهمیدم دوربین های slr بدردم نمیخوره چون زوم ندارند و باید خیلی خرجشون کنی تا بهشون بگی دوربین لطف کنید وبه من بگید چه دوربینی رو بخرم البته خودم sx10 و g10 وg9 رو دوست دارم ولی چیزه خوبی میخوام و رنج قیمتش هم تا 1 تومن باشه مشکلی نیست لطفا کمکم کنید چون عجله دارم
    ممنون
    سلام دوست من
    دوست من دوربين هاي SLR در نور كم بهترين عكس ها را به شما مي دهند! شما هرگز با هيچ كامپكت يا SLR-LIKE نمي توانيد در نور كم عكس هاي بدون نويزي بگيريد ولي SLR ها اين امكان را به شما مي دهند! ظاهر كلاسيك و بسيار شيك و خوش دستشان را فراموش نكنيد!!
    SLR-LIKE ها به ماكرو و زوم تله معروف هستند .. كيفيت بسيار عالي نزد SLR ها است و بس!
    ضمنا اگر پاسخ به دوست بالايي را مطالعه كنيد پاسخ خود را در مورد خريد لنز و ... خواهيد گرفت! اگر از سوژه هاي تا 5 متر عكاسي مي كنيد لنزهاي كيت روي خود SLR ها كافي هستند!

سلام دوستان
    من می خوام یک دوربین کانن برای مصرف خانگی با کیفیت بالا بگیریم
    در حدود 450 می خوام هزینه کنم پیشنهادتون چیه ؟
    به غیر از کانن پیشنهادتون چیه؟
    در غير SLR ها من شخصا SX10 را پيشنهاد مي دهم و در SLR ها با كمي هزينه بيشتر مي توانيد 1000D كنون يا D60 نيكون بخريد ....

g10 رونسبت به اونا چطور میبینید؟
    (یواش یواش دارم دق میکنم یکی میگی slr نگیر یکی میگه بگیر .ای خدااااااااااا)
    پاسخ به دوست بالايي را مطالعه كنيد

جناب کاویان با سلام
    بی صبرانه منتظر مطلب شما در موردs9000 & s9600 هستم
    جناب فتح الهي با سلام
    حتما بزودي
    چون مقاله فوق سنگين و بسيار زياد است و امكان تايپ آن نيست منتظر فرصتي هستم تا آنرا اسكن كنم و خدمتتان ارسال نمايم ..

دوستانی که میخوان برای یه دوربین خوب که SLR نباشه بین 450 تا 500 هزینه کنن Panasonic LX-3 واقعا شاهکاره. سایت dpreview که مختص آزمایش کردن دوربین های عکاسیه گفته کیفیت عکساش به مراتب از Canon G10 بهتره.

دوست من دوربين LX3 تنها مزيتش داشتن لنز سريع مي باشد و بس!
    باور كنيد هيچ مزيت ديگري ندارد (من شخصا فرمت RAW را مزيت نمي دانم چون اصلا چيز جالبي نيست)
    شايد بتوان گفت اين دوربين فقط در نور كم عكس هايي نظير SLR ها مي گيرد ... تله كه كلا تعطيل است ...

دوست عزیز H50 هم دوربین خیلی خوبیه اونقدر هم ازFz28 کمتر نیست تنها برتری پانا داشتن فرمت RAW و فیلم برداری HD است که فرمت RAW برای کسانی حسن محسوب می شه که خیلی از فتوشاپ سرشون بشه اما حجم عکسهای این فرمت هم ندیدم از 15 مگ کمتر باشه

فیلم برداری HD هم هرچند برای من خیلی مهمه اما واقعا تفاوت آنچنای بین H50 و Fz28 در کیفیت و شفافیت وجود نداره امکان زوم در حین فیلم برداری در H50 هست نمی دونم در Fz28 هم وجود داره

راستی یه سوال از Fz28 دارا و H50 دارا موقع زوم در فیلم برداری صدای موتور زوم هم ضبط می شه یه نه؟
    فرمت RAW مزيت نيست ... كلا چيز مزخرفي است! فقط حرفش توي دهان گنده شده! باور كنيد اصلا مزيت نيست! بايد ساعت ها وقت بگذاريد تا آنرا به يك jpg تبديل كنيد!! (نوردهي و رنگ و ....)

پس چطور شده این g10 امتیازش بالا شده؟
    لطفا سوال رو کامل جواب بده؟
    دوست من در تمام سايت هاي ريوو به SX10 امتياز highly recommended داده شده است! من متعجب هستم كه مي فرمائيد امتياز G10 از SX10 بالاتر است!! هر دو يك اندازه سنسور دارند ولي G10 با 14 مگاپيكسل عكس هاي ضعيف تري در indoor دارد (به دليل بالا بودن چگالي 14 مگاپيكسلي در سنسور كوچك)
    مگاپيكسل بالا وقتي كيفيت را بالا مي برد كه دوربينش SLR باشد (سنسور بزرگ باشد)

مطمئني SX1 قيمتش 500 تومنه؟؟؟؟اگه اينقدره قيمتش مناسبه ولي بعيد ميدونم.قيمتش بايد بالاي 700 تومن باشه.در مورد افت قيمت بگم كه تو ايران هيچ چيز مشخص نيست.يادمه S5is قيمتش 330 بود و الان رو قيمت 430 وايساده و پايين نمياد.يه دفعه اي ديدي اومد پايين شايدم نيومد.اما معمولا دوربين هم مثل موبايل چون جديداش روز به روز مياد تو بازار بعد از مدتي(شايد بيشتر از 6 ماه)قيمتش مياد پايين.حتما قيمت دقيق SX1 رو بپرس.
    من شخصا با S5 كار نكردم ولي با S3 با 6 مگاپيكسل كار كردم و واقعا از كيفيت بالايش متعجب شدم!! زماني هم كه S5 آمده بود خيلي تعريفش را مي شنيدم ... الان البته فقط تك و توك پيدا مي شود كه چيني هستند ... تا جايي كه مي دانم كيفيت فيلمش بسيار سرتر از SX10 مي باشد .. من وقتي كيفيت فيلم S3 را ديدم فكر كردم كيفيت دي وي دي را دارم مي بينم!!

ببخشید که مزاحم میشم
    میخوام که دلم مطمئن بشه بعد برم بخرم
    به نظر شما دوربینixus 90 دوربین خوبیه تو همین قیمت بهتر از اون هست؟
    دوست من به فايل ارسالي بنده در مورد آخرين قيمت ها توجه بفرمائيد ...
    با احترام
    كاويان

7. 3 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض قرار حضوري

سلام دوستان
    می خواهیم یک قرار حضوری داشته باشیم ...
    هم فال است و هم تماشا ...
    جهت آشنایی نزدیک با عزیزان و همچنین بررسی دقیق دوربین ها ...
    از کلیه دوستانی که تمایل دارند در قرار حضوری که بزودی برگزار می شود، حضور به هم رسانند تقاضا می شود درخواست خود را جهت ثبت و پیگیری های بعدی بصورت شخصی به بنده ارسال نمایند تا در پایان هر روز اسامی در اختیار عموم قرار گیرد ...
    از کلیه دوستانی که تاکنون موفق به خرید دوربین نشده اند تقاضا می شود هرچه سریعتر خرید خود را انجام دهند تا 1) گرفتار گرانی نزدیک عید نشوند 2) بتوانند در قرار حضور بهم رسانند ...
    دوستان عزیز اگر سه پایه هم داشته باشند می توانیم از یک صحنه (که همان عکس دست جمعی خودمان می باشد) عکس بگیریم و عکس ها را روی سایت آپلود کنیم تا هم از قرارمان لذت ببریم و هم سایر دوستان بتوانند مقایسه خوبی در مورد عملکرد دوربین ها داشته باشند ...
    منتظر شما هستیم ...
    لطفا روی نام بنده در سمت راست و بالای پست کلیک کرده و از منوی Pop up ای که باز می شود گزینه ارسال ایمیل شخصی را انتخاب کنید و نام و آیدی و نام دوربین خود را قید کنید ...
    اما در مورد زمان برگزاری منتظر نظر کلیه عزیزان هستیم ... به نظر بنده آخرین جمعه قبل از سال نو، بسیار مناسب است ...
    با احترام
    کاویان

-================================================== ========-

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض پاسخ به چند سوال

پس اونتوری که من فهمیدم تو دسته ی دوریین های غیر حرفه ای کنون به ترتیب بهترین دوربین ها ایناست
    sx1
    g10
    sx10
    g9
    درسته؟
    البته بدون در نظر گرفتن قیمت
    سلام دوست من
    اشتباهه ...
    اول اينكه SX1 چون قيمت رسميش اعلام نشده اصلا نمي توان آنرا در رده بندي منظور نمود ... تنها مزيت SX1 نسبت به SX10 فيلم برداري HD و fps مي باشد كه هيچ كدام آنقدرها هم مهم نيست .... يعني به ازاء پولي كه بابت اين دو آپشن مي پردازيد به صرفه نيست!
    ضمنا در رده بندي ها SX10 بالاي G9 و G10 قرار دارد .. در فروش هم حرف اول را مي زند خصوصا در ايران تا اين لحظه

با شما موافقم قرار نیست پول بی خود بدیم واسه چیزی که ارزش نداره
    كاملا درسته
    سري G كنون به هيچ دردي نمي خورد!‌خواستم يك قشر خاصي را مثال بزنم ولي هرچه فكر كرديم ديدم به درد هيچ قشري نمي خورد! فقط مگاپيكسل را بالا برده و به همين دليل قيمتش بسيار بالاست خصوصا G10 كه با سنسور كوچكش اصلا نمي ارزد ...

.يه سري به پست هاي زير بزن شايد كمكت كنه
    کد:
    کد:
    کد:
    سلام دوست عزيز
    سري G كنون در رده كامپكت محسوب مي شوند!! يعني حتي SLR-LIKE هم نيستند! و اصلا ارزش خريد ندارند ..
    به ليست ارسالي بنده در مورد قيمت ها توجه كنيد لطفا ...
    متشكرم

فکر کنم یه مود در دوربینهای پانا سونیک که شش کار ذیل رو انجام می ده مطالب به نقل از سایت پانا سونیک
    كافيست به سادگي را انتخاب نموده و بدين وسيله لوميكس شش عملكرد تشيخص واصلاح را فعال كرده و عكسهايي زيبا را در جا و هر زمان به شما ارائه خواهد نمود.

سلام جناب فتح الهي
    تمام اينها كه فرموديد را دوربين هايي مانند SX10 و H50 هم دارند ....
    ولي خب برخي شركت ها آنچنان با ترفندهاي خاصي اين آپشن هاي كوچك را بزرگ مي كنند كه خريدار را دودل كنند و به سمت خود جلب نمايند ...

ببینین دوست عزیزم.کیفیت عکسبرداری g9 بهتر از SX10 هستش ولی در کل یه سری معایبی هم داره .اولیش اینکه حتما و حتما باید از فلاش خارجی استفاده کنین.وگرنه فلاش خودش در حد کمپکت ها و شایدم کمتر باشه.
    اگر به فرمت camera raw علاقه دارین و بعدا حوصله خواهین کرد که باهاش کار کنین(معمولا تنظیم هر عکس در Photoshop elements با این فرمت حداقل یکی دو ساعتی زمان خواهد برد و حوصله)g9 انتخاب بهتری است.
    یه زمانی سونی هم از این رده دوربینا می زد با کد V و مدل V3 اش هم گل کرده بود.ولی بعدا کلا حذف شد چون خواهانی نداشت.
    ولی اگه دوربینی میخواین که همه چیزش رو خودش باشه،فلاش قوی،لنز با کیفیت تر و خوش دست تر و با کیفیت تر،Sx 10 رو پیشنهاد می کنم.
    G9 یه جورایی دوربین زنیط قدیمیه(نمیدونم باهاشون کار کردین یا نه؛ولی اون زمانی که فیلمی ها رند بازار بودن،این دوربین روسی که قیمتش هم یک پنجم کنون و یاشیکا بود،خیلی دوربین با کیفیتی بود فقط تنها مشکلی که داشت این بود که همه چیزش دستی بود؛اسمش هم عیب نذاریم چون من خودم با این دوربین یاد گرفتم عکاسی رو.دقیقا همه چیز دست آدمه.)
    در تائيد صحبت هاي دوستمون سناتور بايد عرض كنم سري G كنون كلا جز كامپكت ها محسوب مي شوند ..
    با توجه به سنسور كوچك و چگالي مگاپيكسل بالا روي اين سنسورها اصلا ارزش قيمتشان را ندارند

سلام دوست عزیز
    شما در این پست ذکر کرده اید که این دوربین فوکوس اتوماتیک ندارد با اینکه دارد . سعی کنید منابعتان از سایتهای فارسی اللخصوص سایت هایی مانند دیجی کالا نباشد.
    سایت زیر یک منبع خوب برای این منظور می باشد
    کد:
    بنظر بنده مشخصات خوبی دارد ولی رنج فوکوس ماکرو 20cm در مقابل ماکرو 0 , sx10 جالب به نظر نمی رسه و برای کسانی که به ماکرو گرافی علاقه دارند خوشایند نیست.
    با کمال احترام
    با سلام
    البته ماكروي صفر سانتي عملا هيچ عملكردي ندارد! شما هرگز نمي توانيد از سوژه اي در صفر سانتي عكاسي كنيد .. البته در برخي شرايط بسيار بسيار نادر و خاص مي شود اين كار را انجام داد ولي در كل به نظر من ماكروي صفر سانتي به هيچ عنوان مزيت محسوب نمي شود!

G9 الزاما فقط با RAW عکس نمیگیره و با فرمت jpg هم می توان عکس گرفت. فقط مشکل کار اینکه ویندوز این فرمت را نمی شناسه و باید از کد های مخصوص برای شناسایی به ویندوز استفاده کرد که بنده مجبور به نصب ویندوز ویستا شدم چون هر دوربین کدهای مخصوص خود را دارد و کد مربوط به دوربین بنده مخصوص ویستا بود. و اگر نخواستید دچار چنین در دسرهای شوید کارخانه سازنده دوربین یک سری نر افزار برای کار با فرمت RAW , همراه دوربین عرضه می کند که به آسانی می توان با این فرمت کار کرد و آن را تبدیل به فرمت دلخواه کرد و همچنین از برنامهAdobe Camera RAW هم می توان برای این منظور استفاده نمود و الزاما نيازمند دانش بالاي عكاسي و پردازش نیست با کمی مطالعه می توان به راحتی با این فرمت کار کرد. تفاوت عمدش با سایر فرمتها این است که این فرمت یک فرمت خام است و حجم بالا تری داردو jpg یک فرمت فشرده تر که جزئیات و کیفیت تصویر در فرمت RAW بالا تر است و بنا به کاربد می توان این مود را انتخاب نمود. در همان سایت می بینیدکه افراد زیادی دنبال هک نرم افزاری برای دوربین های خودشان(البته برای دوربینهای کنن) هستند تا به این قابلیت دست پیدا کنند. پس این نشان دهنده اهمیت بالای این فرمت است.

RAW در برابر JPG
    کد:
    فرمت RAW
    کد:
    با کمال احترام
    با سلام همانطور كه خدمت دو تن از عزيزان نيز عرض كردم فرمت RAW به هيچ عنوان مزيت محسوب نمي شود! فرمت RAW صرفا به درد يك سري قشر خاص مي خورد كه خود آنها هم زياد با آن كار نمي كنند!
    مگر با فرمت RAW قرار است چه كاري انجام شود؟؟؟ اگر صحبت از گرافيك حرفه اي و پوستر و بيلبورد و ... مي باشد كه بايد عرض كنم تمام پوسترهاي قطع بزرگ تهران از RAW استفاده نشده! (اين را به اين دليل عرض مي كنم كه آشنايي در چاپخانه دارم كه تخصصش همين نوع چاپ ها مي باشد)
    فرمت RAW يك حربه تبليغاتي بود براي يك سري دوربين ها و يك سري شركت ها ... اما الان ديگر مزيت محسوب نمي شود و كسي حاضر نيست ساعت ها وقت خود را بگذارد تا RAW را با اديت فتوشاپي و غيره به يك JPG و يا TIF تبديل كند!

با احترام
    كاويان

10. 3 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقای excel_vb شما از بین sx10 و h50 کدومو پیشنهاد میدید؟

ممنون میشم نظرتونو بگید

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بالاخره رفتم و یه تی 500 سونی خریدم.امیدوارم مثل تی 200 نباشه چون تی 200 دوربین قبلی من بود و نتونست انتظارات منو برآورده کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض احترام به نظر هم دیگه

دوستان عزیز
    شاید این حرف بنده تکراری باشه اما هم ما بخاطر این به این تاپیک میایم و مطلب می نویسیم تا بتونیم با استفاده از تجربیات خودمان و سایر دوستان انتخاب بهتریدر زمینه تهیه ویا استفاده از دوربین دیجیتال داشته باشیم
    جناب Senator_F از اعضاء ثابت این تاپیک هستن و انصافا من خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم و نوشته های ایشان خیلی به بنده کمک کزده چه اونای که در جواب من بوده چه در جواب سایر دوستان
    من به شخصه با هیچ کدپوم از این دوربینها کار نکردام اما خیلی در موردشون مطالعه داشتم ریوهای زیادی از اونها مطالعه کردم و کامنتهای که خیلی از افرادی که از این دوربینها استفاده می کردند خوندم
    نظرات اساتید بزرگ عکاسی جهان در مورد این دوربینها در سایتهای مختلف دیدم خیلی از چیزهای که اونها گفتن من در عکسها ندیده ام اما واقعیت اینه که من به عنوان یک علاقمند به عکاسی که دانشش از عکاسی تقریبا صفره یقینا دیدم با یک استاد در این زمینه فرق داره کارای که من انتظار دارم با کاری که اون از اون دوربین انتظار داره فرق داره شاید اونچه که ایشان ضعف میدونن برای من اصلا قابل تشخیص نباشه
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اونچه که من فهمیدم نزدیک له به هفته یا بیشتره که دوربینتون خریدن اون مشکلاتی که دوستمون اشاره کرده ن یک مشکل همیشگی نیست که همیشه در این دوربین وجود داشته باشه اگه بشه اسم اونو مشکل گذاشت
    پس بهتره به نظرات هم دیگه احترام بذاریم بهرحال ما اینجا جمه شدیم که با دوربینها بیشتر آشنا شیم
    باز از اینکه اطاله کلام شد پوزش
    با سپاس

14. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •