سلام3- واضح تر لطفا
منظورنم اینه که ایا من میتونم بغل هر خبر یا نوشته یک جای کوچیک برای عکس هایی Thumbline کنار بذارم ؟
یک قالب کامل میتونید معرفی کنید ؟ فارسی و با تمام امکانات ؟
سلام3- واضح تر لطفا
منظورنم اینه که ایا من میتونم بغل هر خبر یا نوشته یک جای کوچیک برای عکس هایی Thumbline کنار بذارم ؟
یک قالب کامل میتونید معرفی کنید ؟ فارسی و با تمام امکانات ؟
سلام دوستان
این سایت رو ببینید:
من میخوام پسورد ادمین این سایت رو ریست یا اینکه بدست بیارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد هاستشم دارم.یعنی به phpmyadmin دسترسی دارم.سایت مال دوستمه که پسوردش رو یادش رفته.
چه جوری میتونم اینکارو کنم؟
توی فیلد یوزرش (phpmyadmin) که میشم جای پسورد رو یه چیز عجیب گذاشته.مثلا : e86aad21588e1be6d2498d347f9dbef4:MO2BQmHDyxJDe17LA QexeKjjJ6ZaBD8u
در ضمن طراحش مثل اینکه کامپونت ریست پسورد رو غیر فعال کرده: http://www.omidemardom.org/index.php/component/user/reset.html
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.
سلام
توی لولکال یه جولا نصب کن پسوردش رو 111111 بذار بعد رشته اش رو کپی کن تو فیلد پسورد سایت . پسورد میشه همون 111111
ایول نمیا جان
فکرای جالبی به سرت میزنه ها!
اصلا به این مورد فکر نکرده بودم
دمت گرم
موفق باشی
من xampp و joomla 1.5 را روی لوکال نصب کردم، الان با فونت ها و align و غیره خیلی مشکل دارم. ممکنه به خاطر فارسی بودن جوملا باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
ضمنا میخوام منو نداشته باشم ولی نتونستم حذفش کنم؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تازگی شروع کردن به جوملا کار کردن
اوایل با جوملا 1 کارمی کردم.الان با جوملا 1.5 کار می کنم
جوملا 1.5.7 که من داشتم مشکل داشت در قسمت عضو گیری
مجبور شدم 15.3 کار کنم
چنتا سوال داشتم
1.بعضی قالب ها که نصب می کردم وقتی می خواستم وارد صفحه login بشم کادری که پس و یوزر رو وارد می کنی
اون ور تر صفحه هستش یعنی باید کلید تب رو بزنی تا بتونی پیداش کنی .اجبارا از یکسری دیگه قالب استفتده کردم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
2.وقتی نظر سنجی درست می کنم .جایی برای رای دادن رو نمی تونم پیدا کنم .فقط جایی هست که نتایج رو ببینم
می خواستم راهنماییم کنید تا پیدا کنم.
3.مشکل دیگه اگه حل شه خیلی خوب میشه .مشکل اینه که مثلا می خام وقتی یه نظر سنجی یا فرم ورود درست کردم خودش بیاد تو صفحه اصلی یعنی لینک نباشه.
4.یه امار گیر هم پیدا کردم ولی وقتی نصبش کردم همش ؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟ بود چکار کنم
متشکر اگه جواب بدید.
فونتها align ها رو باید از توی css قالب تغییر بدید ، یا شایدم سی اس اس تغییر کرده باشه و ریخته باشه به هم ..
منو رو هم باید از توی مدیریت منو حذف کنید .. پیغام خاصی دیدید موقع پاک کردن ؟ چرا نشد ؟
نمیشه کاری کرد کهمنو حذف نشه و فقط قابل رویت نباشه.
باید سطح دسترسی منو رو روی یک گروه خاص مثلا super moderator بزارید تا ماربران معمولی نبینند ...
من منو را حذف کردم ولی با مشکل برخوردم. سایت را نمیاره. چطوری می تونم منو را برگردونم.لطفا فوری
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)