سلام
بچه ها اینترنت من حدود 2 ماهی میشه این سایت رو باز نمیکنه،مشکل کجاست به نظرتون ؟؟
usc.ac.ir
سلام
بچه ها اینترنت من حدود 2 ماهی میشه این سایت رو باز نمیکنه،مشکل کجاست به نظرتون ؟؟
usc.ac.ir
من یه سال از فن اوا گرفتم بعد یه مشکلی برام پیش اومد بهشون گفتم من این مشکل رو دارم مسئولش گفت به ما چه اون وقت رفتم از یه شرکت دیگه گرفتم مشکلمو رایگان برام حل کرد.
از فن اوا بیاید بیرون من 512 از فن اوا میگرفتم سرعتش با 128 شاتل برابره![]()
مشكلتون چي بود ؟
الان از سرويستون راضي هستيد ؟
آيا نسبت قيمت هاي سرويس هاي فن اوا با شاتل برابري ميكنه از نظر شما ؟
هزينه هر گيگ اضافه شاتل در سرويس 128 چنده ؟ هزينه هر گيگ اضافه فن اوا چنده در سرويس 512 البته ؟
برای بهبود سرعت چی رو باید بزنیمافت سرعت امشب بهتر ميشه توجه كنيد بچه هايي كه DNS ست نكردند
سعي كنيد بهترينشو ست كنيد امشب سرعتتون بهتر ميشه يه تجمع پورت صورت گرفته براي بهبود سرعت در تهران
مشکلم این بود که دیگه وصل نمیشد و چراغ dsl هم روشن نمیشد بعد چند بار رفتم و زنگ زدم بهشون یه نفر اومد گفت مورد از خطهاتونهمشكلتون چي بود ؟
الان از سرويستون راضي هستيد ؟
آيا نسبت قيمت هاي سرويس هاي فن اوا با شاتل برابري ميكنه از نظر شما ؟
هزينه هر گيگ اضافه شاتل در سرويس 128 چنده ؟ هزينه هر گيگ اضافه فن اوا چنده در سرويس 512 البته ؟
تا اینکه گفتم یه خط تلفن جدید بخرم اما قبلش تصمیم گرفتم به یه شرکت دیگه برم اول رفتم صبا گفت شارژ میکنیم اما اگه درست نشه به ما ربط نداره رفتم شاتل گفت باشه ما شارژ میکنیم اگه درست نشد پولتونو پس میدیم منم قبول کردم و تا اومدن خونمون اینترنت وصل کردند و درست شد.
فن اوا الان نزدیکه یه سال و نیم هست که ازشون نگرفتم نرخشونو نمیدونم اما شاتل یه گیگش 5 تومان اما در بعضی مناسبتها جایزه هم میذارن مثلا الان با شارژ 3 گیگ 6 گیگ میدن.
من شنیدم که فن اوا شرکتش دولتی و بخاطر اینه که ارزون و سرعت بالا میده البته اسما سرعتش بالاست.
سلام
این سرویس 128 نا محدود سرعتش خوبه؟ کلا چه جور شرکتیه؟ میخاستم وایمکس بگیرم حالا بین این دو تا موندم.
سلام دوستان
من الان سرويس 128 صبانت دارم که دانلود روزانه اش 50-60 هستش ولي شبانه اش افتضاح شده.
به همين خاطر دارم شرکت رو عوش مي کنم
قصدم اينه که فن آوا 512 بگيرم
سوال من اينه که تو منطقه ما سرعت دانلود روزانه و شبانه اش چنده؟
شرق تهران منطقه تهران نو مرکز مخابرات امامت و پيش شماره 7740
لطفا کسي که اين سرويس رو تو اين منطقه مخابراتي داره جواب بده .
ممنووووووووووووووووون
سلام
منطقه مخابراتي امامت با پيش شماره 7740 هستش
ميخام از شرکت فن آوا سرويس 512 بگيرم.
ميخاستم ببينم سرعت دانلود روزانه و شبانش چنده؟
لطفا کسايي که تو اين منطقه مخابراتي هستن جواب منو زود بدن!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
خوب فكر كنم الان سرويس 512 سرعتش روي 200 باشه در تهران . ها ؟ بقيه نظري ندارن
دوما دوست عزيزم شاتل بابت شارژ سرويس 128 هر گيگ 5 تومن ميگيره اما در سرويس هاي فن اوا سرويس 256 شارژ ماهانش حدود 5 تومنه
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
چه از نظر سرعت و چه كيفيت سرويس 128 نامحدود فقط فعلا مخابرات بصرفه هست
وايمكس قضيه اش كلا فرق داره اگر بحث هزينه براتون مهم نيست وايمكس بگيريد البته با تحقيقات قبلي در منطقه مورد نظرتون از نظر انتن دهي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)