با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Eye_[2008 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : subscene.com
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Eye_[2008 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : subscene.com
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Doomsday_[2008 بافرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : farsisubtitle.com
RAYMOND
میگم رفقا کسی این زیرنویس فیلم A Mighty Heart رو تست کرده ؟ از لحاظ کیفی چگونه بید ؟
این پست رو یه نیگا بنداز سعید جان جالب بیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به !!! حالا یه فیلم درست حسابی هم انجی بازی کرد زیرنویس فارسیش این جوری در میاداین پست رو یه نیگا بنداز سعید جان جالب بید![]()
الان 4 ماهه این فیلم رو گرفتم به خاطر همین مسئله ی زیرنویس دیدنش رو به تعویق می ندازم ... مثل اینکه بازم باید صبر کنم شاید یکی همت گماشت و زیرنویسش رو کامل کرد ...
![]()
به مدير گفتم گفت همين جا درخواست بدم.
كسي زيرنويس Rambo 2008 هماهنگ با DVDRip رو نداره؟
نسخه ي فيلم من Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE هست.
به درخواست من هم جواب بديد بعد پاك بشه لطفا.
من هم زيرنويس اين فيلم رو با بازي جيم كري ميخوام : Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
از همكاريتون (پاك نكردن اين پست) ممنونم.
اين رو هم يه نگاهي بندازيد كامله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم ... تستش می کنم امروز ...اين رو هم يه نگاهي بندازيد كامله :
دستت درد نکنه![]()
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Kung Fu Hustle_[2004 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : Phounix
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)