تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 164 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1631

نام تاپيک: Need for Speed: ProStreet

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با سلام....... من بازی رو نصب کردم.... و نمی دونم چرا از این سری های جدید خوشم نمیاد. من اولین مسابقه را انجام دادم. چرا handling ماشین اینقدر کمه ؟ واقعا افتضاح بود. با ادامه بازی خوب میشه یا کلا همینجوره ؟
    به نظر من همین الان بازی رو پاک کن و برو گرید رو بگیر ....
    خیلی از این قشنگ تر واقعی تره!!

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

جناب nima_kiyaniyan اگه شما قصد گرفتن بازی GRID رو دارید ، مشکلی نیست فقط وقتی بازی رو اجرا کردید می خواستم بدونم Handling بازی Grid رو ترجیح میدید یا Handling بازی Need For Speed ProStreet رو؟
    چون من یکی که اصلا نتونستم Handling بازی Grid رو تحمل کنم.(افتضاح بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

جناب nima_kiyaniyan اگه شما قصد گرفتن بازی GRID رو دارید ، مشکلی نیست فقط وقتی بازی رو اجرا کردید می خواستم بدونم Handling بازی Grid رو ترجیح میدید یا Handling بازی Need For Speed ProStreet رو؟
    یاد گرفتن handling بازی grid کار یک ساعت تمرین با حوصلس وقتی دستت بیاد اونوقت میای میگی handling nfs prostreet افتضاحه در ضمن من این حرفو از رو تعصب نزدم grid بی رقیبه
    Last edited by realmadrid-alireza; 27-07-2008 at 23:09.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شما فکر کنم منظورت باید راحت تر باشه نه طبیعی تر!!
    چون شما اگه با یه ماشین خودت امتحان کنی مفهمی که کدو طبیعی ترن و در ضمن میتونی امتیاز هایی که این دو بازی گرفتن رو هم باهم مقایسه کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هندلینگش چجوریه ؟ من با سری 1 تا mostwanted خیلی حال کردم... ولی از اون به بعد......... underground 2 یادتون هست ؟ خددا بود ...........

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

یاد گرفتن handling بازی grid کار یک ساعت تمرین با حوصلس وقتی دستت بیاد اونوقت میای میگی handling nfs prostreet افتضاحه در ضمن من این حرفو از رو تعصب نزدم grid بی رقیبه
    آره ، مثل اینکه شما درست گفتی
    امروز صبح رفتم حدودا دو ساعت بازی کردم
    بازی همچین بدی هم که فکر می کردم نیست
    فقط باید یه خورده با دست فرمونش عادت کنم(آخه خیلی زود چپ می کنه)

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

سلام

دوستان این جریان چرخ بلند کردنو اگه کامل توضیح بدید ممنون می شم من سرچ کردم ولی نتونستم مطلب کامل پیدا کنم...

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دقیقا عین من .رفتم 2 تومن پول Grid رودادم بعدش دیدم چقدر افتضاحه خصوصا مسابقات فرمول1.هندلینگ پورشه رو یه طوری طراحی کردن که از پیکانم افتضاح تره.ولی انصافن فورد موستانگ رو خیلی خوب طراحی کردن

اگه شما ها که از این بازی بد تعریف می کنید یه سیستم توپ مثل من داشتید ، هیچ وقت این بازی رو این قدر بی ارزش نمی کردید
    بازی از اول بی ارزش بود احتیاج به بی ارزش کردن نداره
    شرط میبندم که underground 2 بازی نکردی که داری از این بازی تعریف میکنی
    جنابعالی که سیستم توپ داری برو Most wanted یا Carbon یا Underground 2 رو با بالاترین گرافیک بازی کن اونوقت ببینم نظرت عوض میشه یانه .

دوست عزيز
    براي پز دادن براي چيز بي ارزشي مثله داشتن سيستم قوي را ه هاي بهتري هم وجود داشت
    اين بازي تو جوايز سال 2007 كانديد دريافت لقب
    the worst game of the year
    شده بود

و يك شكست مفتضحانه براي كمپاني EA حساب مياد
    كه گرفتن امتياز هاي كم و نقد هاي كوبنده چه از طرف كارشناسان بازي
    چه از طرف GAMER هاي حرفه اي اثباتي بر اين ماجراست

شما اگه حرفه اي بودي
    و عناصر تشكيل دهنده يك GAME خوب رو ميشناختي هيچ وقت اونم به اين دليلي كه گفتي
    كه بيشتر پز دادن بود تا استدلالي بر قوي بودن يك بازي همچين دفاعي نميكردي از اين محصول
    تایید میشه کلا لقب بدترین بازی به خاطر سبکشه که عوض شده اصلا NFS رو چه با سبک مسابقه تو پیست؟

موافقید برای تنوع هم که شده وفقط برای امتحان کردن ، اموزش اضافه کردن یه سری ماشین(مثل Roadrunner یا MCLaren F1 یا bugatti) به Prostreet رو بذارم؟

دوستان این جریان چرخ بلند کردنو اگه کامل توضیح بدید ممنون می شم من سرچ کردم ولی نتونستم مطلب کامل پیدا کنم...
    یه ماشین Rear Wheel Drive بردار تو قسمت TUNE و بخش مربوط به سیستم تعلیق (همون بخش اول ) یه سری تغییراتی ایجاد میکنی مثل بلند کردن چرخ عقب و بالابردن فشردگی فنر عقب ماشین وامثال اینا ماشین میتونه روچرخ عقب بلند شه . مسابقاتشم مثل دراگه
    Last edited by BLACK-BLACK; 13-08-2008 at 07:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بازی از اول بی ارزش بود احتیاج به بی ارزش کردن نداره
    شرط میبندم که underground 2 بازی نکردی که داری از این بازی تعریف میکنی
    جنابعالی که سیستم توپ داری برو Most wanted یا Carbon یا Underground 2 رو با بالاترین گرافیک بازی کن اونوقت ببینم نظرت عوض میشه یانه .
    اول از همه باید بگم که این بازی هایی که شما نام بردید ، بنده در همون هفته ی اول انتشارشون تا آخر رفتم (بعید میدونم که تا حالا بازی در سبک ریسینگ برای کامپوتر اومده باشه و من بازی نکرده باشم)
    دوم اینکه بابا شما هم که اشتباه نقدپرداز های دیگه رو کردید.....من در پست قبلی گفتم که اشتباه اکثر کسانی که در مورد این بازی نظر میدن اینه که اون رو با بازی هایی همچون Grid و Dirt و Most wanted مقایسه می کنند ، در صورتی که سبک Car Racing هم شامل چندین سبک میشه
    شما بهتره برید این بازی رو با Test Drive Unlimited یا Evolation GT مقایسه کنید.چون روند بازی اینا خیلی شبیه بازی ProStreet هست
    و در نهایت سوم اینکه من هم تا حالا 6 تا از نقد های سایت های بزرگ مثل GameSpot رو در مورد این بازی خوندم و می دونم که همگی از این بازی بد تعریف کردند ، ولی من دارم از این بازی دفاع می کنم.....چرا؟...چون که همه ی این نقد ها این بازی رو با سری های قبلی Need For Speed مقایسه کردند در صورتی که نظر این طور نیست.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی من فکر می کنم هدف Ea بازیه ای مثل GRID بوده بعد اون شده ! اگه دقت کنید این دوتا خیلی شبیهن فقط طراحی ها از زمین تا آسمون فرق داره با هم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •